- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-yenilikler/397670-tesekkur-butonu-27.html
kızlar ben artık daha fazla gereksiz 25000 mesaj yazmak istemiyorum buraya
girme isteğim de kalmadı zaten ,kendinize iyi bakın
kilo bildirimi yapmaya girerim
elif ne diyorsunyaa curly midir nedir ona mı taktın kafayı .ne alaka anlamadım bu şekilde .neden girme istegin kalmadı ne güzel muhabbet ediyorduk yanlış bişiy mi yaptık
merhabalar kızlar.
arkadaşlarıma katılıyorum.okumaktan yazmaya fırsat olmuyor.
zilancım yaşadıkların çok üzücü canım benim.sıkıntılarını içine atmak bir insanın kendine yapabileceği en büyük kötülük.geçmiş olsun tatlım.hepimiz yaşadık bazı sıkıntılar.benim kocam mükemmel bir insan.benim hakkımdada tek kelime konuşturmaz ailesine.hatta kaynanam açıkça söylemişti bana kocan seninle ilgili tek kelime ettirmiyor diye.
sana tavsiyem,geçmişe hiç takılma,sana sıkıntı yaratacak ortamlardan uzak dur.:teselli:
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-yenilikler/397670-tesekkur-butonu-27.html
kızlar ben artık daha fazla gereksiz 25000 mesaj yazmak istemiyorum buraya
girme isteğim de kalmadı zaten ,kendinize iyi bakın
kilo bildirimi yapmaya girerim
başka bi kadın yok canım ama ortada adam da yok :) sınavlara falan hazırlanıodu kazanamadıkça içine kapanmaya başladı beni suçlu olarak görüodu düşünsene ben boşanma davası açtığımda arıyodu beni ağlıyodu seni seviyorum die anenler böle yaptı dediğimde haklısın diodu ertesi gün msj atıp ben herşeyi bitirdim diodu sonra bi kaç gün sonra arayıp ben seni seviorum ara beni yarın dogumgünüm falan diodu
sonra msj atıp sen olmazsan baskası olur diodu senin içine şeytan girmiş 4 günde boşadın beni diyodu
benimde ailem eşimi hiç istemiyordu ben 7 sene direttim o olacak diye şuanda bişeyde olsa aileme yansıtamam senin gibi sen isten derler bana
canım öle olmuyor işte aileme sölediğim zaman hemen boşan dediler özellikle şiddet kısmını duyduklarında katliam çıkcaktı ama ben yemin ettirdim boşanana kadar kimse bişey yapmıcak die ne olursa olsun ailen mutsuz olmanı istemez benimde sağlık sorunlarım başlamıştı içime ata ata böle internettede yazamazdım pc ye programlar kuruyo nereye girdim ne yaptım merak ediodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?