Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

elif ne diyorsunyaa curly midir nedir ona mı taktın kafayı .ne alaka anlamadım bu şekilde .neden girme istegin kalmadı ne güzel muhabbet ediyorduk yanlış bişiy mi yaptık

merhabalar kızlar.
arkadaşlarıma katılıyorum.okumaktan yazmaya fırsat olmuyor.
zilancım yaşadıkların çok üzücü canım benim.sıkıntılarını içine atmak bir insanın kendine yapabileceği en büyük kötülük.geçmiş olsun tatlım.hepimiz yaşadık bazı sıkıntılar.benim kocam mükemmel bir insan.benim hakkımdada tek kelime konuşturmaz ailesine.hatta kaynanam açıkça söylemişti bana kocan seninle ilgili tek kelime ettirmiyor diye.
sana tavsiyem,geçmişe hiç takılma,sana sıkıntı yaratacak ortamlardan uzak dur.:teselli:

tşk ederim yok cnm geçmişe takılmıyorum ama gerçekten içine atan birini görünce veya duyunca üzülüyorum böyle şeyleri kimse yaşamasın istiyorum yoksa atlattım çok şükür beni rahatsız eden ortamlara girmiyorum annem bile üzse ordan uzaklaşıyorum:)))

hımm anladım cnm inşlah öyledir yoksa çok üzülürüm
neyse kızlar bende çıkayım banyomu edip sonra bankaya gitcem
hepinize iyi muhabbetler görüşürüz sonra

canm bu kararı aldım çünkü benimde sağlığım bozulmaya başlamıştı çarpıntılarım oluyodu gece uyanıodum nefes alamıodum panik atak gibi bişey sanırım kalbim çok hızlı çarpıodu ve nefes alamıodum
sürekli ağlıodum çünkü ben ona ne kadar ii davranırsam o bana o kadar kötü davranıodu bak bana ii davranıo bende ona ii davranıyım demiodu bende inat ettim ii davrandım hiç kötü birşey sölemedim bu salakta ben onu seviorumda o yüzden bu kadar ii davranıorum sandı sanırım ailemede anlatmıodum çünkü ailem istemedi ama ben evlendim inat ettim bu evliliği yürütcem die bir gün benim amcam vefat etti onun ailesinn yanına gittik benim ailemle aynı şehirdeydi nese cenazeye gittik bi gün kaldık ikinci gün kalmak istediğimde bana etmediği hakareti bırakmadı falan bende problem çıkmasın die gittim onlarla ailesinn evinde şiddet uyguladı bana hiç tepki göstermedim ona saldırmadım benim tepkim buydu aslında uzun zamandır ona karşı sessizlikti ama o anlamadı bu bana mecbur die düşündü galiba annesi babası duymamış aynı evin içinde olmamıza ramen annesi bana bir iki vurduysa nolcak dedi

biz öle döndük eve bi şekilde söylemedim anneme sadece kavga ettik zannetti annem ondan sonra bu bana kötü davranıo ben ona i davranıodum artık hergün senden boşanırım annen gelmicek buraya senden boşanırım sen görüşmicen ailenle vururum falan demeye başladı ben onun inadına çok ii davranıodum ona canavarlaştı benim evlendiğim adam değildi bana bi gün böle olcanı bilseydin evlenirmiydin die sordu evlenmezdim dedim oda biliodu beni zorladığını ama yaptı en sonunda boşanmaya karar verdim ama devam ettiği yere kadar gidecekti zaten devleti kazanmıştım başka şehirde diodum ben gidince düzelirse düzelir yoksa mesafe girince iice kopar

cennetçim yaa bir insan bu kadar nasıl değişebiliyor bi annenin bu kadar faktörü olabilir mi başka bi kadın mı vardı acaba aklıma bu geldi

elif bizim suçumuz ne kendini neden bizden mahrum ediyorsun hani sözvermiştik birbirimize akşam yürüyecektik herüflerle ugraşacaktık simdi gidecem agzıma geleni sayacam o curly midir nedir kendini bişiy sanan ukalaya çokta lazımdı katılıyorum katılmıyorum Çok üzgünüm çoook

başka bi kadın yok canım ama ortada adam da yok :) sınavlara falan hazırlanıodu kazanamadıkça içine kapanmaya başladı beni suçlu olarak görüodu düşünsene ben boşanma davası açtığımda arıyodu beni ağlıyodu seni seviyorum die anenler böle yaptı dediğimde haklısın diodu ertesi gün msj atıp ben herşeyi bitirdim diodu sonra bi kaç gün sonra arayıp ben seni seviorum ara beni yarın dogumgünüm falan diodu
sonra msj atıp sen olmazsan baskası olur diodu senin içine şeytan girmiş 4 günde boşadın beni diyodu

sen kendinden taviz verirsen karşı taraf kendini bişey zannedio ben yaptıklarına tepki vermiodum buda benim tepkimdi ama anlamadı o kadar şeyi yap sonra hiçbirşey yokken 4 günde boşadın de oda ilginç

benimde ailem eşimi hiç istemiyordu ben 7 sene direttim o olacak diye şuanda bişeyde olsa aileme yansıtamam senin gibi sen isten derler bana

benimde ailem eşimi hiç istemiyordu ben 7 sene direttim o olacak diye şuanda bişeyde olsa aileme yansıtamam senin gibi sen isten derler bana

canım öle olmuyor işte aileme sölediğim zaman hemen boşan dediler özellikle şiddet kısmını duyduklarında katliam çıkcaktı ama ben yemin ettirdim boşanana kadar kimse bişey yapmıcak die ne olursa olsun ailen mutsuz olmanı istemez benimde sağlık sorunlarım başlamıştı içime ata ata böle internettede yazamazdım pc ye programlar kuruyo nereye girdim ne yaptım merak ediodu

cennetcim,zilancım yazdıklarınızı hayretle okudum,hepimize özelliklede bize ders olacak şeyler,çok şükür böyle problemlerim yok,bazen ufak şeyleri büyütüyorum mesele yapıyorum şimdi düşünüyorumda hepsi çocukça şeyler,neler yaşamışsınız,rabbim bidaha göstermesin,neyseki iyisiniz şu anda

nazlıcım sende kesinlikle içine atma tatlım,inan hiçbişi senden önemli değil

ben eşimi çok seviyorum . Oda beni çok seviyor . Ama işte arada böyle 3. şahıslar yüznden tartışmalarımız oluyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…