Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ben içime atmıyorum aslında eşimle paylaşıyorum sadece . Yani eşimin başını şişiriyorum. Diğer insanlara bunu yansıtmıyorum .

[ı]elifcim bu arada nereye kuzu,öyle başkalarına kızıpta arkadaşlarını bırakmak yokklava:[/ı]

evet pireye kızıp yorgan yakmak derler bizim orda . Biz seni çok seviyoruz gülüm . Ayrıca burda yazdıkların bizim için gereksiz değil canım . Kk yönetimdeki arkadaşlarında bu şekilde yazmalarını doğru bulmuyorum açıkçası

dagılsın efkar bulutları ne bu toparlanın bakalım kızlar unuttunuz galiba yarın cuma ve bayrama 25 gün 08:59 kaldı ona göre

cennetçim o seni kaybetti yolun açık olsun bundan sonra inşallah arkadaşım

nazcım seninle dualarımız hakkında hayırlısı olur inşallah

kızlar ben fenalaştım hastaneye gittim geldim eşimle o yüzden kayboldum ortalıktan
öğle yemeğinden sonra acaip bir mide bulantısı baş dönmesi terleme titreme geldi ne olduysa anlamadım gitti kendi kendimi nazar ettim sanırsam bugün. Neyse iğne yaptılar nörolojiye yolladılar nörolojide MR istedi birde kan tahlili verdim bakalım neden başım dönüyormuş ona bakacaklar....

eee sizde ne var ne yok hanımlar

amin narinim inşallah

bu arada elifime melekime ne oldu yaaaaaaaaaaaaaa neden gidiyor yazmıyor olmaz ama yapılmaz bu bize eliffffffffffffffffff buraya gel çabuk lütfen. Ayrıca o gereksiz diye görülen mesajlar insanalara moral veren yazılar size ne oluyorda böyle şeylerle eleştiriyorsunuz insanları yaaaa gidip saldırıcam şimdi o tarafa heeeee

çok geçmiş olsun gülüm . Inşallah ciddi bişey değildir canım .

ben yazdım bişeyler .

çok geçmiş olsun gülüm . Inşallah ciddi bişey değildir canım .

sağol birtanem bakalım doktor tıp dilinde bişiler dedi ama gelmiş geçmiş biz yinede bir MR görelim dedi valla bizde anlamadık gayet iyiydim ne olduysa yemekten sonra oldu :1shok:

ben yazdım bişeyler .

evet okudum şimdi yazdıklarını ve çok büyük bir ayıp etmişler canım yaaa terbiyesizce hareket ediyorlar

canım benim ya geçmiş olsun,umarım ciddi bişi değildir,ama mide bulantısı baş dönmesi,gece sporlarıaklinialirimsmileaklinialirimsmilehani aklımada başka şeyler gelmiyo değil:CüvCüv::CüvCüv::ecrin_bebek:

yemekten falan zehirlenmiş olabilirmisin safiş

nazcım senin boyun kaç avatar resmini görünce ve kilonu görünce fıstık gibi bi bayan gibi geliosn :)bayanssulusmile

nazcım senin boyun kaç avatar resmini görünce ve kilonu görünce fıstık gibi bi bayan gibi geliosn :)bayanssulusmile

benim boyum 1,58 canım . Seni arkadaş olarak ekleyeyim albümde resimlerim var ordan bakabilirsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…