- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Daha once 5.takima gitmissin canim,kasimda tekrar buraya gelmissin,bidaha girmemissinBen bi ara katilmak istemiştim aslında aranıza formu doldurdum bazı nedenlerden dolayı devam edememiştim
Kiz sen neara 59 çıktın
Daha once 5.takima gitmissin canim,kasimda tekrar buraya gelmissin,bidaha girmemissin
Sen benim gözüme baksanaFiliz bu kadar ayrıntıyı nasıl biliyorsunben şaşırdım kaldım.
Ben 5.takıma girdigimi hatırlamıyorum o zman zaten bilmiyordum kullanmayı bakınıyordum öyle 6. Takım da kaldım bazı sorunlardan dolayı devam edemedim ara ara takip ettim böyleDaha once 5.takima gitmissin canim,kasimda tekrar buraya gelmissin,bidaha girmemissin
Gecmis yapmadım canim yeni geldim eve kararliysan alayim
Sen benim gözüme baksana
Arastirmaci gazeteciyim ben
5takimin kaptanina sor beni dedektif geldi der
Daha once 5takima gitmissin daha sonra kasimda gene buraya gelmissin belkide daha diyete baslayamadin ondandirBen 5.takıma girdigimi hatırlamıyorum o zman zaten bilmiyordum kullanmayı bakınıyordum öyle 6. Takım da kaldım bazı sorunlardan dolayı devam edemedim ara ara takip ettim böyle
Doğru evet daha yeni baktim gitmiştim oraya kusuruma bakma unutmuşumDaha once 5takima gitmissin daha sonra kasimda gene buraya gelmissin belkide daha diyete baslayamadin ondandir
Olmaz canim neden olsun sen formunu doldur istersen tanimayan arkadaslar var tanısınlar seniDoğru evet daha yeni baktim gitmiştim oraya kusuruma bakma unutmuşum
Bi sorun oluyor mu öyle
Teşekkür ederim dolduruyorum hemenOlmaz canim neden olsun sen formunu doldur istersen tanimayan arkadaslar var tanısınlar seni
Senide meraketmiyo deyilim okadar ekmege ragmen ne geldin bakalim yoksa bende yicem senin gibiKızlar kilo veren herkesi tebrik ediyorummmm
Kız bende var ya kendimi çok merak ediyorum ama diyetisyen şimdilik evde tartılma dedi perşembeye randevum var bakacağız bakalım kaç kilo gitmişşSenide meraketmiyo deyilim okadar ekmege ragmen ne geldin bakalim yoksa bende yicem senin gibi
Gitmistir eminim merakla bekliyoruz bakalimKız bende var ya kendimi çok merak ediyorum ama diyetisyen şimdilik evde tartılma dedi perşembeye randevum var bakacağız bakalım kaç kilo gitmişş
ADINIZ: ( Burcu
YAŞINIZ: 28
BOYUNUZ:1.65
KİLONUZ: 111
HEDEF KİLONUZ: 60
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: ögretmen
ÇOCUK SAYISI: 1
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: dogum sonrası
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlık ve 2.çocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?