Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben bi ara katilmak istemiştim aslında aranıza formu doldurdum bazı nedenlerden dolayı devam edememiştim
Daha once 5.takima gitmissin canim,kasimda tekrar buraya gelmissin,bidaha girmemissin

Daha once 5.takima gitmissin canim,kasimda tekrar buraya gelmissin,bidaha girmemissin
Ben 5.takıma girdigimi hatırlamıyorum o zman zaten bilmiyordum kullanmayı bakınıyordum öyle 6. Takım da kaldım bazı sorunlardan dolayı devam edemedim ara ara takip ettim böyle

Ben 5.takıma girdigimi hatırlamıyorum o zman zaten bilmiyordum kullanmayı bakınıyordum öyle 6. Takım da kaldım bazı sorunlardan dolayı devam edemedim ara ara takip ettim böyle
Daha once 5takima gitmissin daha sonra kasimda gene buraya gelmissin belkide daha diyete baslayamadin ondandir

Senide meraketmiyo deyilim okadar ekmege ragmen ne geldin bakalim yoksa bende yicem senin gibi
Kız bende var ya kendimi çok merak ediyorum ama diyetisyen şimdilik evde tartılma dedi perşembeye randevum var bakacağız bakalım kaç kilo gitmişş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…