Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menulerini bir gozden gecir canim elbet bir yerde hata yapiyosundur birde spor cok onemli biliyosunki,ben nerde yanlis yapiyorumu arastir ne iyi geliyo neyle eksi geliyosun bir bak
Öyle yapıcam canım her gün on bin adım attım ama yeterli gelmedi demekki.

Kuzum minik bir bebiş eli var profilinde muhtemelen emziriyorsun... Benimki iki yaşını dolduracak önümüzdeki hafta... Hala emiyor ama bu hafta azaltinca sanki benim iştahım da düzene girdi... Belki sen de de aynı durum vardır ya da sporu arttırmak sana kürlerden daha iyi gelecek... Moral bozmak yok... Ama şimdi ama haftaya zaman değil amaç önemli huzurlu 2008'im benim

Öyle yapıcam canım her gün on bin adım attım ama yeterli gelmedi demekki.
Şimdi şöyle bir gerçek var ki sadece yürüyüş metabolizmayı çalıştırır ama yağ yakimi için yoğun tempolu yürüyüşler lazım bence bu hafta nabzını biraz yükseltecek egzersizler yap kuzum

Canımsın bebişim 27 aylık teyzesi çok oldu emmeyi bırakalı ya benım kaçamağım çok ben buna engel olamıyorum yıne baya azalttım yanı çayın yanına bısey yemesem yada geç kahvaltı yapmasam. Yada çok kafaya takıyorum seratonın salgılıyo vücudum Buda kılo vermeme engel oluyo . Ben sporu aarttırayım bu hafta bakalım sonuç ne olacak.

Evet canım öyle yapıcam bakalım sonuç ne olcak

Kacamakmi yapiyosun
Ozaman kacamak varsa tabiki gramlarla ilerlersin canim ilk once onlari sil hayatindan kilonu cer sonra yavas yavas hayatina dahil edersin,yanlisin burda iste

Kacamakmi yapiyosun
Ozaman kacamak varsa tabiki gramlarla ilerlersin canim ilk once onlari sil hayatindan kilonu cer sonra yavas yavas hayatina dahil edersin,yanlisin burda iste
Sabah öğlen akşam yemeğim aralar çok güzel hıc kaçamak yok akşam eşim gelince çayın yanına koyduklarımdan azda olsa geç saat üstelik atıyorum ağzıma. Yada geç saatte meyve. Bu hafta ful dıkkat edicem bakalım an itibariyle başladım farkedecekmı. Gram gram verince çok moralim bozuldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…