ayrıldıktan sonra şansım açıldı :)
şuanki hayat şartlarım çok daha ii
canım benim ya geçmiş olsun,umarım ciddi bişi değildir,ama mide bulantısı baş dönmesi,gece sporlarıaklinialirimsmileaklinialirimsmilehani aklımada başka şeyler gelmiyo değil:CüvCüv::CüvCüv::ecrin_bebek:
yemekten falan zehirlenmiş olabilirmisin safiş
safinaz geçmiş olsunn
yarın kalktığımda 57 kilo olsam ne güzel olurduu
kaydirigubbakcemile3
kızlarr nerdesiniz gittiniz mi neden cvp yazmıyorsunuzz
nazcım senin boyun kaç avatar resmini görünce ve kilonu görünce fıstık gibi bi bayan gibi geliosn :)bayanssulusmile
Ben acıktım nedense 1 bardak ayran içsem olar mı ?
yarın kalktığımda 57 kilo olsam ne güzel olurduu
kaydirigubbakcemile3
ben burdayım
fıstık gibi zaten nazlım maşallah
bebek gibi saf bir yüzü var
e acıkırsın tabi leblebi yedin sadece dikkat et açlıktan tansiyonun düşmesin....
sen ayranı ikiye çıkar en iyisi yada direk yoğurt ye...
benim boyum 1,58 canım . Seni arkadaş olarak ekleyeyim albümde resimlerim var ordan bakabilirsin .
maşallah canm cok güzelsin bu fotolarda ii görünüosn öle kilolu falan deilsin hatta cıtırsın hihoyyyt
İŞYERİNDE YOĞURDUM YOK AYRAN VAR SADECE sempatiksalakcinni
maşallah canm cok güzelsin bu fotolarda ii görünüosn öle kilolu falan deilsin hatta cıtırsın hihoyyyt
safiş geçmiş olsun bacumm nazara mı geldin ne olumunekankayizsmile hayatım acaba şekerin mi düştü bana hep öyle olur şeker düşünce bide başdönmem vardı tedavi oldum baş dönmesi kulakla ilgili oluyor genelde tatlımmm.yada ilaç kullanıyorsan onların yan etkiside olabilir
o zaman ayran iç canım iki bardak dolu dolu
çıtırdır nazlımız
nazzcım bende seni görmek istiyoruumm:)
ay gördüm:=) çoook durusunn maş... Eşin bence senin gibi bir bayanla evlendiği için her gün dua etmeli:d
o resimlerde kaç kilosun canikom:d
SAĞOLUN CANLARIM İNŞALLAH 50 OLAYAIM DAHA ÇITIR OLACAĞIM BENDE MİNİ ETEKLİ RESİMLERİMİ KOYARIM .a.s.:1hug:
ay gördüm:=) çoook durusunn maş... Eşin bence senin gibi bir bayanla evlendiği için her gün dua etmeli:d
o resimlerde kaç kilosun canikom:d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?