Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ayrıldıktan sonra şansım açıldı :)
şuanki hayat şartlarım çok daha ii

maşallah

çok sağol hayatım....
canım hamilelik tecrübem olduğu için olacağına ihtimal vermedim ama ne olur ne olmaz diyede gebelik testi için kan verdim kan tahlilinin sonucu çıksın ondan sonra MR çektiricem. Ne olur ne olmaz.....

yemekten falan zehirlenmiş olabilirmisin safiş

bizimde aklımıza o geldi o yüzden apar topar gittik ama doktor gıda zehirlenmesi değil dedi baş dönmesi zaten mide bulantısı yapar dedi ve nörolojiye gönderdi. İyide benim önce midem bulanmaya başladı sonra başım döndü sempatiksalakcinni

safinaz geçmiş olsunn

sağol tatlım....

yarın kalktığımda 57 kilo olsam ne güzel olurduu
kaydirigubbakcemile3

bencede ne güzel olurdu hepimiz öyle olsaydık

ben bunu en çok kızım için söylemişimdir bir gece yatalım ve sabah kalktığımızda bütün dişleri çıkmış olsun diye kuzucuklar çok çekiyorlar diş çıkarırken :sinifsinif:

kızlarr nerdesiniz gittiniz mi neden cvp yazmıyorsunuzz

ben burdayım

nazcım senin boyun kaç avatar resmini görünce ve kilonu görünce fıstık gibi bi bayan gibi geliosn :)bayanssulusmile

fıstık gibi zaten nazlım maşallah

bebek gibi saf bir yüzü var

Ben acıktım nedense 1 bardak ayran içsem olar mı ?

e acıkırsın tabi leblebi yedin sadece dikkat et açlıktan tansiyonun düşmesin....
sen ayranı ikiye çıkar en iyisi yada direk yoğurt ye...

İŞYERİNDE YOĞURDUM YOK AYRAN VAR SADECE sempatiksalakcinni

safiş geçmiş olsun bacumm nazara mı geldin ne olumunekankayizsmile hayatım acaba şekerin mi düştü bana hep öyle olur şeker düşünce bide başdönmem vardı tedavi oldum baş dönmesi kulakla ilgili oluyor genelde tatlımmm.yada ilaç kullanıyorsan onların yan etkiside olabilir

nazzcım bende seni görmek istiyoruumm:)

sağolasın denizim bilmiyorumki tatlım ya tansiyon normal çıktı direk nöroloji dediler valla ilaçların yan etkisi olabileceği hiç aklıma gelmedi sinüzit için antibiyotik kullanıyorum ama hiç böyle olmamıştım. Bakalım kan tahlili çıksın sonrada MR hiç değilse biliriz ne olduğunu yada olmadığını.....

ay gördüm:=) çoook durusunn maş... eşin bence senin gibi bir bayanla evlendiği için her gün dua etmeli

o resimlerde kaç kilosun canikom

SAĞOLUN CANLARIM İNŞALLAH 50 OLAYAIM DAHA ÇITIR OLACAĞIM BENDE MİNİ ETEKLİ RESİMLERİMİ KOYARIM .a.s.:1hug:

bana gelince seksi gecelik bikini sana gelince neden mini etek olmazzz sende gecelikle çekil resmini aklinialirimsmile aklinialirimsmile

bnce 50 kilo olma yzün zaten ufacık tatlım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…