Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hayırlısı olsun kuzum dikkat et kendine
Sağol doktor sordu, 3 test de pozitif dedim. Hemşirede en son telde, zaten sonucu biliyorsunuz doğrulamak vb şeklinde konuştu. Tarihi geçmiş dışında da yaptım test ya. Allah’ın izni ile hamileyim

N Nidsalii 56.2

Zipzip- 56.3

selensu82 57.8

PAPATYAM 59.8

birbeste 60.2

sleepy angel 62.4

M MissHayaLet 63.1

Denp 63.3

Elhan 63.9

Tesnim1903 64.6

E Elif_Eylul 70.0

madamhd 71.3

Organick__ 74.7

Zeynolin44 74.8

@I-cell_84 75.1

Kmsl Hnd 76.2

@birazhuzurdu2008 78.3

Tutku44 80.4

Kahvesel 82.4

Cordelia 85.4

Wilma11 86.8

T timesinfinity 88.6

Hepfitim 89.7

D Dileksnr 95.4

gulenyuzumsunsen 96.0

@Burcudulunder 111.0

Yeni siralama listemiz kizlar bu hafta listede yer atlayan icin baska bir ödül düşüneceğim

Organick__ rakibem 100 gr var arada
Hamilesin canim aserim deme zayïflama sakïn

Organick__ rakibem 100 gr var arada
Hamilesin canim aserim deme zayïflama sakïn
“Aserim” anlamadım ama yok diyet yapmıcam kesinlikle çünkü google a yazdım asla olumlu bi cümleye rastlamadım. Onaylayan yok. Hani dikkat edip ufacık kısayım diye düşündüm ama yok yok. Zaten normalde de halsizim. Hamileliği bilmeden son 1-2 gündür yerimden zor kıpırdıyordum. İnsanın vücudundaki demir vb gidiyor yaa Allah korusun

Açık ara birinci olmuşuz
Benim pek emegim olmadi
Ama emeği geçen bütün arkadaslari tebrik.ediyorum
Bunlar size

Aşerme yani bulantı kusma iştahsızlık insallah yasamazsin canım

Sen kilo almak istemiyorsan diyetisyene git derim bende hamileyken gittim 6 kilo almıştım oda hep bebek almıştı 4.700 gr dogdu oğlum

Aşerme yani bulantı kusma iştahsızlık insallah yasamazsin canım
İnşallah aminnn. Kızımda ilk başlarda 3-5 kusmuşumdur. Aşerme de hiiç olmadı düşün. Kzılar da bulantı pek olmuyomuş galiba. Ama şimdi içimden geçen bulantım olacak ve erkek gibi tabiki sağlıklı olsun asla farketmez. İçimden geçen sadece bu şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…