Hayırlısı olsun kuzum dikkat et kendineBn de şimdi yazdım sabah kan ve idrar verdim. 3-4 falan dediler çıkma saatine. Ama çıkmadı.Pazartesiye kalmış, bazen öyle oluyormuş
Sağol doktor sordu, 3 test de pozitif dedim. Hemşirede en son telde, zaten sonucu biliyorsunuz doğrulamak vb şeklinde konuştu. Tarihi geçmiş dışında da yaptım test ya. Allah’ın izni ile hamileyimHayırlısı olsun kuzum dikkat et kendine
N Nidsalii 56.2
Zipzip- 56.3
selensu82 57.8
PAPATYAM 59.8
birbeste 60.2
sleepy angel 62.4
M MissHayaLet 63.1
Denp 63.3
Elhan 63.9
Tesnim1903 64.6
E Elif_Eylul 70.0
madamhd 71.3
Organick__ 74.7
Zeynolin44 74.8
@I-cell_84 75.1
Kmsl Hnd 76.2
@birazhuzurdu2008 78.3
Tutku44 80.4
Kahvesel 82.4
Cordelia 85.4
Wilma11 86.8
T timesinfinity 88.6
Hepfitim 89.7
D Dileksnr 95.4
gulenyuzumsunsen 96.0
@Burcudulunder 111.0
Yeni siralama listemiz kizlar bu hafta listede yer atlayan icin baska bir ödül düşüneceğim
Hicde komik degil canım 1 sifirdan buyuktur her zaman
“Aserim” anlamadım ama
Açık ara birinci olmuşuzCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 708. ETAP TAKIM DERECELERİ
1. (6.TAKIM) ==> % 1.430
2. (4.TAKIM) ==> % 1.091
3. (10.TAKIM) ==> % 0,870
BİREYSEL DERECELER
1.Denp ==> % 4 ==>6. TAKIM
2. E Elif_Eylul ==> % 3.846 ==> 6. TAKIM
3. Aylin42Konya ==> % 3.782 ==> 10. TAKIM
ETAP SONUNCUSU
88prenses22 ==> -%3,041==> 10. TAKIM
Teşekkür ederim canımÇok güzel vermişsin tebrikler
Bu arada Çok hoşuma gidiyor sohbetlerin samimiyetin çok tatlısın takip ediyordum seni
Olsun canım seninde katkin oldu öyle düşünme ❤❤Açık ara birinci olmuşuz
Benim pek emegim olmadi
Ama emeği geçen bütün arkadaslari tebrik.ediyorum
Bunlar size
Aserim veririm olacak galiba anladım
Aşerme yani bulantı kusma iştahsızlık insallah yasamazsin canım“Aserim” anlamadım amayok diyet yapmıcam kesinlikle çünkü google a yazdım asla olumlu bi cümleye rastlamadım. Onaylayan yok. Hani dikkat edip ufacık kısayım diye düşündüm ama yok yok. Zaten normalde de halsizim. Hamileliği bilmeden son 1-2 gündür yerimden zor kıpırdıyordum. İnsanın vücudundaki demir vb gidiyor yaa Allah korusun
Hicde komik degil canım 1 sifirdan buyuktur her zaman
0 adim atmak ile 5000 adim atmak arasinda cok fark var
Zeyno kardes gibi olduk sankiAşerme yani bulantı kusma iştahsızlık insallah yasamazsin canım
Sen kilo almak istemiyorsan diyetisyene git derim bende hamileyken gittim 6 kilo almıştım oda hep bebek almıştı 4.700 gr dogdu oğlum“Aserim” anlamadım amayok diyet yapmıcam kesinlikle çünkü google a yazdım asla olumlu bi cümleye rastlamadım. Onaylayan yok. Hani dikkat edip ufacık kısayım diye düşündüm ama yok yok. Zaten normalde de halsizim. Hamileliği bilmeden son 1-2 gündür yerimden zor kıpırdıyordum. İnsanın vücudundaki demir vb gidiyor yaa Allah korusun
Hadi yesil partisi yapalım o zamanYeşillendim bugünşükür artık
İnşallah aminnn. Kızımda ilk başlarda 3-5 kusmuşumdur. Aşerme de hiiç olmadı düşün. Kzılar da bulantı pek olmuyomuş galiba. Ama şimdi içimden geçen bulantım olacak ve erkek gibi tabiki sağlıklı olsun asla farketmez. İçimden geçen sadece bu şekildeAşerme yani bulantı kusma iştahsızlık insallah yasamazsin canım
Ay yok dostum sağol hiç halim olmuyor benim.Sen kilo almak istemiyorsan diyetisyene git derim bende hamileyken gittim 6 kilo almıştım oda hep bebek almıştı 4.700 gr dogdu oğlum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?