- 7 Ocak 2018
- 27.635
- 80.185
- 598
- 36
Şöyle bişey söyleyeyim canım ben normalde her öğünde 1 tüm ekmek yiyen biriyimHey maşallah maratonlar paklar seni
Benimde hem bedenime iyi geliyo hemde mantığıma çok yatiyo birde süreci hızlandırıyo insallah faydasini görmeni çok isterim canım. Diyetisyenininde onayindan geçmesi güzel olmuş
:)))) ohalde aynıyız seninle bende 159:)
Hedefini düşüecek misin daha biyakisir sanki
Yaaa neden neden neden
Tek derdin o artı 1 ise ortada sorun yok canımcımmmm
Dünkü menünü hatırlamıyorum ama ben bu sabah dahada artı idim. Kendimi birakamam onin icin boğazımı tutarim dedim ve tuttum sende oyleyaparsin olur biter canım. Bugun yapamadiysan yarin yaparsin. Detoks arkasi yemek yeyince oyle oluyor ve ödem topluyorsun bundan daha normal ne varyağ degilki o 1 kg. Canını sıkmayasın.
Sevdiğim bir arkadaş şöyle derdi: başına gelen olaylarda gülebiliyorsan sen olmuşsun demektir
Valla nasil desem her diyetisyende iyi degilki9 uda hiç duymamıştım. Canım tartı ne diyo bide onu söylesene 1 haftada ne verdin ne aldin kaçırmışım seni k.bakma. merak ettim haftada 63 dilim ekmek yapar
Bilmiom yaa diyetisyenin dedigini yapmak zorunda misinki
Canım lutfen daha cok oku ve yaz yoksa kg.veremiyo insan. Sen tam olarak takımdasın canım
Baska problem yoksa bu takla atan ben oluveririm![]()
O yüzden diyetisyen bir bakalım 3 dilimle başlayalım verdiğin kiloya göre devam eder ya da azaltırız dedi hiç kaçamak yapmadan ilerliyorum
Bakalım perşembeye randevum var evde tartılmıyorum