• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım spor yapıyor musun. 10 günde 2 kilo gider en axzindab ilk başlangıçta. Ama sen gene de rakamlara takılma. Bu iş sabır ve moral işi. Bunlar olmayınca biz tombikler hemen yemeye başlıyoruz. Her daim moralli ol. Azimli ol. Başaracaksın inan bana.
o kadar haklısın ki 🤦

Cumartesi menüm
Sabah 9.00 Sade Nescafe
11.00 Tost ( tb ekmeği) iki domates, acı yeşil biber, maydanoz
13.00 Sade Türk kahvesi
17.00 Omlet , bir ayran
19.00 Hibuskus, yeşil çay az beyaz leblebi
İki buçuk litre su
30 dakika Leslie
Zipzip- Zipzip- N Nidsalii
abla canin bise mi istemedi yoksa özel bir diyet mi

Hey maşallah maratonlar paklar seni :KK9::KK9::KK9::KK36:

Benimde hem bedenime iyi geliyo hemde mantığıma çok yatiyo birde süreci hızlandırıyo insallah faydasini görmeni çok isterim canım. Diyetisyenininde onayindan geçmesi güzel olmuş

:)))) ohalde aynıyız seninle bende 159:)
Hedefini düşüecek misin daha biyakisir sanki

Yaaa neden neden neden :mad::mad:
Tek derdin o artı 1 ise ortada sorun yok canımcımmmm
Dünkü menünü hatırlamıyorum ama ben bu sabah dahada artı idim. Kendimi birakamam onin icin boğazımı tutarim dedim ve tuttum sende oyleyaparsin olur biter canım. Bugun yapamadiysan yarin yaparsin. Detoks arkasi yemek yeyince oyle oluyor ve ödem topluyorsun bundan daha normal ne var:KK68: yağ degilki o 1 kg. Canını sıkmayasın.
Sevdiğim bir arkadaş şöyle derdi: başına gelen olaylarda gülebiliyorsan sen olmuşsun demektir:KK42:

Valla nasil desem her diyetisyende iyi degilki :KK43: 9 uda hiç duymamıştım. Canım tartı ne diyo bide onu söylesene 1 haftada ne verdin ne aldin kaçırmışım seni k.bakma. merak ettim haftada 63 dilim ekmek yapar :KK57:
Bilmiom yaa diyetisyenin dedigini yapmak zorunda misinki:KK43:

Canım lutfen daha cok oku ve yaz yoksa kg.veremiyo insan. Sen tam olarak takımdasın canım :KK19:

:21::21::21::21::KK200::KK200::KK200:

Baska problem yoksa bu takla atan ben oluveririm :emir_bebek:
Başarabilirmiyim bilemiyorum şimdilik fazlada gözüm yok açıkçası, şuan daha çok sıkılaşma derdindeyim🙃

Afiyet olsun hepinize kızlar alıntı yaptım ama olmadı 🤣🤣
Vallaha sporun anasını ağlattım🤣🤣🤣
60 dk plates
40 45 dk arası hitt cardiyo
15 dk ip atlama
15 dk twist
15 dk esneme soğuma yaptim🥰🥰
N Nidsalii
kuzenim burdaydi hazır çocuklarda babalarla vakit geçirirken coşalım dedik az 🤣🤣🤣
hayyy masalllahhhh nazar degmesin saglikla kal bacımm 👏👏👏👏👏👏👏👏

Başarabilirmiyim bilemiyorum şimdilik fazlada gözüm yok açıkçası, şuan daha çok sıkılaşma derdindeyim🙃
metren var mı papatyam ölculerini al hemen yarin not et ❤️ bazen tartı sonuc vermiyor ama bir bakiyorsun 3 cm kuculmussun cok mutlu oluyor insann☘️

Screenshot_2021-01-09-21-57-46-374_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.webp IMG_20210109_215824.webp

N Nidsalii
Zipzip- Zipzip-

Bugünkü menüm
Sabah aç karnına 2 bardak su 1 i limonlu, 2 kuru kayısı, 2 ceviz
Kahvaltı 11 : 00
1 haşlanmış yumurta, 50 gr kadar beyaz peynir, 5 zeytin, 5 dal maydonoz, 1 domates, 1 dilim çavdar ekmeği, 1 çay kaşığı bal ve tereyağ, 2 şekersiz çay
1 kupa yeşilçay
Saat 12 : 00 şekersiz Türk kahvesi
Saat 14 : 30 2 kaşık yoğurt, 5 çiğ badem, 1 muz
Saat 16: 00 şekersiz Türk kahvesi
18: 00 1 kase yoğurtlu sarımsaklı kereviz ve havuç salatası, 1 dilim çavdar ekmeği, 1 maden suyu
Saat 19 : 00 şekersiz çay
Saat 20 : 00 şekersiz Türk kahvesi
Saat 23 : 00 yeşilçay

Gün içinde 3, 5 litre su içildi
Zipzip- Zipzip-

Egzersiz
25 dk bölgesel _ 150 puan
11.670 adım _ 330 puan
Toplam : 480 puan
N Nidsalii

Eklentiler

• Screenshot_20210110_000948.webp
    Screenshot_20210110_000948.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 31
Yaaa dünürüm terzi söküğünü dikemiyor işte ... :confused:
Bugün dikkat ettim tatlım pazartesiye bu iş tamamdır. :KK74:baska bir problem yok. Biraz da ben takla atıp debelenebilirim Cordeliacima söz verdim iyi gelir dedi...zaten senin ruha hitap eden film repliklerini okuduktan sonra biraz şifa buldum. Rabbim eksikliğini göstermesin. :dua::dua::dua::KK68:
hmmm anladimm simdi 🤗 o ödemdir ablacim gecer o ama... bugun baya az yemisin dikkat et kendine .. ❤️☘️❤️

Back
X