Bendede durum aynı, merak etmecumaya kadar gider inşallah75.1 geldim
+300 geldim
Cuma regli günüm umarım artı gelmem daha dikkatli olmalıyım
Cuma günü 71.3
Güncel 70.1
Fark -1200
Madam naptin senCuma günü 71.3
Güncel 70.1
Fark -1200
Günaydın Korkunç çok şükür bişey olmadıDun aksam siteden ciktim ablamla goruntulu konuşuyorduk deprem aninda
Uzun zamandir yasadigim en şiddetli depremdi siddeti 4.5 ama gerçekten iyi salladi
Sevindirici kismi can ve mal kaybinin olmamasi
kilo degil ödem gittiHerkeslere Günaydın
Geçmiş olsun cnmRabbim bidaha yaşatmasın
Süper maşallah o ne gıııı
Günaydın
Geçmiş olsun cnm ya
Günaydın dın
Tebrikler
Tebrikler
madam sen geçtin diye hirs yaptı maşallahMadam naptin sen
Aman yapsin takili kalmasinda orda ben aylardir ayni yerde sayiyorum cunkumadam sen geçtin diye hirs yaptı maşallah
bölesi daha iyi biri önüme atlayinca hirs yapılıyorAman yapsin takili kalmasinda orda ben aylardir ayni yerde sayiyorum cunku
Cumaya kadar pes etmek yok migi bakalim sen napicaksinbölesi daha iyi biri önüme atlayinca hirs yapılıyor
birinin rakibesi olmasi daha sürükleyici
bakalım cuma günü belli olur :)Cumaya kadar pes etmek yok migi bakalim sen napicaksin
Eksin cok guzel tebrik ederim canım ama eksiyi gordum diye kacamak yapma cumaya 84 u bekliyorum sendenEki Görüntüle 2758657
cuma :86.8
Bugün : 85.4
Giden kilo :1.400
Zipzip-
İnşallah Cuma’ya bomba gibi geleceğim !
Şu tartıya nazar boncuğu koyayım Allahım nazarlardan kem gözlü bakanlardan koru amin
41 kere MaşaAllah
Sagol canım ❤
Günaydın canım ❤Gunaydin dostlar
Cok mutlu bir hafta diliyorum
Sagol canim gormezdim siteden cikmistim ❤❤Canım günaydın aksam olmus evet sana yazicaktim gormezsin diye yazmadim,çokkkk gecmis olsun
Gunaydin canim ❤Gunaydin guzel sağlıklı bir hafta olur bizim icin insallah
Cok degil artin cumaya verirsin canim75.1 geldim
+300 geldim
Cuma regli günüm umarım artı gelmem daha dikkatli olmalıyım
Gunaydin canım eksin cok guzel tebrik ederim ❤Kızlarr günaydın
Cuma günü 78.300
Bugün 77.700
-600desteğiniz için çok teşekkür ederim hepinize
Sagol ablacim ❤Geçmiş olsun canım. Allah esirgesin.
Guzel eksi canım
Gunaydin ablacim ❤
Sağol canım ❤Geçmiş olsun kaptanım size ve Ankara da olan arkadaşlara
Hayir olsun insallah canim yaa onemli bir sorun yoktur umarimGünaydın kızlar dün berbat bir gün geçirdim. Yeni bir yola girmeye niyetleniyorum Allah hayr etsin
Eksin cok guzel tebrik ederim canımCuma günü 71.3
Güncel 70.1
Fark -1200
Günaydın ❤❤Herkeslere Günaydın
Sagol canım ❤Geçmiş olsun cnm ya
Hayirli sabahlar canim ❤Hayırlı sabahlar
-1700 ile devam ke
Hadi bakalım cumaya 4 gun var canim kacamaksiz gidersen artiyi atar eksileri görürsünKızlarrrr sayfaya uyarı mahiyetli yazıp durduğum benim başıma geldi.Kişi kendinden bilir olayı herhaldeÖğlen geç yiyince akşam acıkmadım araştırmalıklı geçirdim ama gece acayip acıktım.Mide guruldamasından uyuyamadım.Kalktım buzlukta börek vardı onu yedim, battı balık yan gider deyip üstüne bi de çikolata.
Şu an +500'üm doğal olarak.Listedeyken nasıl böyle bi sey yapabildim bilmiyorum,özür dilerim hepinizden
Hmmm cumaya 5 gün var bugünde dahil başka hiçbir kaçamak yapmadan cumayı görüyorsun bebegim gözüm üzerindeKızlarrrr sayfaya uyarı mahiyetli yazıp durduğum benim başıma geldi.Kişi kendinden bilir olayı herhaldeÖğlen geç yiyince akşam acıkmadım araştırmalıklı geçirdim ama gece acayip acıktım.Mide guruldamasından uyuyamadım.Kalktım buzlukta börek vardı onu yedim, battı balık yan gider deyip üstüne bi de çikolata.
Şu an +500'üm doğal olarak.Listedeyken nasıl böyle bi sey yapabildim bilmiyorum,özür dilerim hepinizden
Hoca misali oldu buKızlarrrr sayfaya uyarı mahiyetli yazıp durduğum benim başıma geldi.Kişi kendinden bilir olayı herhaldeÖğlen geç yiyince akşam acıkmadım araştırmalıklı geçirdim ama gece acayip acıktım.Mide guruldamasından uyuyamadım.Kalktım buzlukta börek vardı onu yedim, battı balık yan gider deyip üstüne bi de çikolata.
üzülme cumaya kadar toparlanirsin :)Kızlarrrr sayfaya uyarı mahiyetli yazıp durduğum benim başıma geldi.Kişi kendinden bilir olayı herhaldeÖğlen geç yiyince akşam acıkmadım araştırmalıklı geçirdim ama gece acayip acıktım.Mide guruldamasından uyuyamadım.Kalktım buzlukta börek vardı onu yedim, battı balık yan gider deyip üstüne bi de çikolata.
Geçmiş olsun canımDun aksam siteden ciktim ablamla goruntulu konuşuyorduk deprem aninda
Uzun zamandir yasadigim en şiddetli depremdi siddeti 4.5 ama gerçekten iyi salladi
Sevindirici kismi can ve mal kaybinin olmamasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?