Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Dun aksam siteden ciktim ablamla goruntulu konuşuyorduk deprem aninda
Uzun zamandir yasadigim en şiddetli depremdi siddeti 4.5 ama gerçekten iyi salladi
Sevindirici kismi can ve mal kaybinin olmamasi
Günaydın Korkunç çok şükür bişey olmadı Uyuyamadım işe geldim valla bugün geçse panik oldum ya

Kızlarrrr sayfaya uyarı mahiyetli yazıp durduğum benim başıma geldi.Kişi kendinden bilir olayı herhalde Öğlen geç yiyince akşam acıkmadım araştırmalıklı geçirdim ama gece acayip acıktım.Mide guruldamasından uyuyamadım.Kalktım buzlukta börek vardı onu yedim, battı balık yan gider deyip üstüne bi de çikolata.
Şu an +500'üm doğal olarak.Listedeyken nasıl böyle bi sey yapabildim bilmiyorum,özür dilerim hepinizden

Eksin cok guzel tebrik ederim canım ama eksiyi gordum diye kacamak yapma cumaya 84 u bekliyorum senden
Sagol canım ❤
Gunaydin dostlar
Cok mutlu bir hafta diliyorum
Günaydın canım ❤
Canım günaydın aksam olmus evet sana yazicaktim gormezsin diye yazmadim,çokkkk gecmis olsun
Sagol canim gormezdim siteden cikmistim ❤❤
Gunaydin guzel sağlıklı bir hafta olur bizim icin insallah
Gunaydin canim ❤
75.1 geldim
+300 geldim
Cuma regli günüm umarım artı gelmem daha dikkatli olmalıyım
Cok degil artin cumaya verirsin canim

Kızlarr günaydın
Cuma günü 78.300
Bugün 77.700
-600 desteğiniz için çok teşekkür ederim hepinize
Gunaydin canım eksin cok guzel tebrik ederim ❤
Geçmiş olsun canım. Allah esirgesin.
Sagol ablacim ❤
Guzel eksi canım
Günaydın 6. Takım sakinleri.
Bol eksili bir haftamız olsun inşallah.
@birbeste tatlım uyandın mı
Gunaydin ablacim ❤
Geçmiş olsun kaptanım size ve Ankara da olan arkadaşlara
Sağol canım ❤
Günaydın kızlar dün berbat bir gün geçirdim. Yeni bir yola girmeye niyetleniyorum Allah hayr etsin
Hayir olsun insallah canim yaa onemli bir sorun yoktur umarim
Cuma günü 71.3
Güncel 70.1
Fark -1200
Eksin cok guzel tebrik ederim canım
Herkeslere Günaydın
Günaydın ❤❤
Geçmiş olsun cnm ya
Sagol canım ❤
Hayırlı sabahlar
Hayirli sabahlar canim ❤
-1700 ile devam ke

Birincilik geliyor yine

Hadi bakalım cumaya 4 gun var canim kacamaksiz gidersen artiyi atar eksileri görürsün

Hmmm cumaya 5 gün var bugünde dahil başka hiçbir kaçamak yapmadan cumayı görüyorsun bebegim gözüm üzerinde takibe aldım seni bakkk vallaha dikenli sopayla kovalarım seni şaka bir yana kuzum cumaya kadar dikkat et verirsin o 500 ustunede daha fazla eksi gelir gece acıkırsan yoğurt ye süt iç kefir iç yada yagsiz cook az tuzla salata yap ye ama kalorili şeyler yeme gece geç yenen kalorili şeyler direk vücutta yağ olarak depolaniyor malesef

Hoca misali oldu bu kendi yutar salkimi

Uzulme cumaya eksi geleceksin eminim canim ben, sende emin ol guzel olucak sen pes etmedin simdiye kadar bir kere yapmissin kimisi hep yapiyo anlaştık

üzülme cumaya kadar toparlanirsin :)
eksi geleceksin alıştırmalıklar acıktırıyor ben bunu biliyorum.
+500 ödemdir inşallah sen yaparsin times. cumaya kadar eksi görecegime inaniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…