Hayırlı sabahlar
Yapmasaydın iyiymiş ama toparlan cnm cumaya eksi gelirsinKızlarrrr sayfaya uyarı mahiyetli yazıp durduğum benim başıma geldi.Kişi kendinden bilir olayı herhaldeÖğlen geç yiyince akşam acıkmadım araştırmalıklı geçirdim ama gece acayip acıktım.Mide guruldamasından uyuyamadım.Kalktım buzlukta börek vardı onu yedim, battı balık yan gider deyip üstüne bi de çikolata.
Şu an +500'üm doğal olarak.Listedeyken nasıl böyle bi sey yapabildim bilmiyorum,özür dilerim hepinizden
Sağol canım ❤Geçmiş olsun canım
Anacim ben böyle bizim sitenin var ya.....-1700 ile devam ke
Biz gene gramlarla ugrasiyozAnacim ben böyle bizim sitenin var ya.....
Yürüyecek koşacak bir yerimiz yok adı sitede oturuyoruz pes yani....
Cerencim aldı başını gitti kaldık dağlar başında
Tebrik ederim tatlım. Çok hem de
Haftaya kötü başladım canımBiz gene gramlarla ugrasiyoz
Sagol canım ❤T timesinfinity üzülme canım cumaya dengelrsın sen onu
Zipzip- kaptanım geçmiş olsun Allah tekrarını yasatmasın
Denp Wilma11 süpersiniz kızlar
Ve dıger arkadaşlarım hepınızı tebrik ederım artı çıkanlar üzülmeyin beraber üstesinden Gelırız el ele vererek.
Cumaya cok var ablacim daha verirsin ilac falan kullandinya disinden ondandirHaftaya kötü başladım canımhaline şükret...
Antibiyotik kullandiysan ablacim onlarda arti gormene sebep olur uzulmeHaftaya kötü başladım canımhaline şükret...
Olabilir mi ya ...hiç düşünmedimCumaya cok var ablacim daha verirsin ilac falan kullandinya disinden ondandir
Cok artı degilsin abla moral bozmak yok cumaya kadar giderEki Görüntüle 2758706
Zipzip-
Bu hafta ben tirt
Geleneksel söz bu hafta kendimi toparlicim....abi sporlarim nereye gidiyor
Ablacim tabiki haplar ödem yapiyoOlabilir mi ya ...hiç düşünmediminsallah ..cumaya kadar ölmek var dönmek yok...Ali Rıza Emmi gelene kadar dayanicim...
Bugün en azından sabit olsaydı daha hevesli olurdum.Cok artı degilsin abla moral bozmak yok cumaya kadar gider
Mezunsun artik uzulme
Gel sarilak papatyam bu son ajitasyonum olsun
İlaç kullandın etkisi vardır mutlaka, bide spor yağ erittiyse yağ depoları su ile doluyormuş gider gider cumaya toparlaraınEki Görüntüle 2758706
Zipzip-
Bu hafta ben tirt
Geleneksel söz bu hafta kendimi toparlicim....abi sporlarim nereye gidiyor
Cok fazla artın yok bence cumaya 59 u yine görürsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?