Ahh kuzum merak etme ödemdir o ilaç uykusuzluk az su yoğun spor herşey tartiya artı olarak yansıyabiliyor kuzumAnacim ben böyle bizim sitenin var ya.....
Yürüyecek koşacak bir yerimiz yok adı sitede oturuyoruz pes yani....
Cerencim aldı başını gitti kaldık dağlar başında
Tebrik ederim tatlım. Çok hem de
Yoğun motivasyon içeren bu güzel mesaj için teşekkür eder seni bolca öperim tatlım.Ahh kuzum merak etme ödemdir o ilaç uykusuzluk az su yoğun spor herşey tartiya artı olarak yansıyabiliyor kuzumcumaya daha var ben sana sonsuz guveniyorum sen halledersin hiç dert etme ❤
Bugün piyango sana vurdu demek seni kandirmişim ama uzuldumKızlarrrr sayfaya uyarı mahiyetli yazıp durduğum benim başıma geldi.Kişi kendinden bilir olayı herhaldeÖğlen geç yiyince akşam acıkmadım araştırmalıklı geçirdim ama gece acayip acıktım.Mide guruldamasından uyuyamadım.Kalktım buzlukta börek vardı onu yedim, battı balık yan gider deyip üstüne bi de çikolata.
Şu an +500'üm doğal olarak.Listedeyken nasıl böyle bi sey yapabildim bilmiyorum,özür dilerim hepinizden
Gunaydin canım ❤Günaydın kızlar annem geldi ufaklıgı yıkıcaz bugün
Yediklerinden olabirmiGünaydın kızlar annem geldi ufaklıgı yıkıcaz bugün
Geçmiş olsun canım çok üzüldüm Rabbim tekrarını yaşatmasın inşaallah canım ben tartı fotosu çekmedim şimdi de kahvaltı yapmış bulundumGunaydin canım ❤
Gordum gordum seni yakaladimOndan zaten yoksa eksi gelirdim
Hadi bakalım cumaya 4 gun var canim kacamaksiz gidersen artiyi atar eksileri görürsün
Hmmm cumaya 5 gün var bugünde dahil başka hiçbir kaçamak yapmadan cumayı görüyorsun bebegim gözüm üzerindetakibe aldım seni bakkk vallaha dikenli sopayla kovalarım seni şaka bir yana kuzum cumaya kadar dikkat et verirsin o 500 ustunede daha fazla eksi gelir gece acıkırsan yoğurt ye süt iç kefir iç yada yagsiz cook az tuzla salata yap ye ama kalorili şeyler yeme gece geç yenen kalorili şeyler direk vücutta yağ olarak depolaniyor malesef
Hoca misali oldu bukendi yutar salkimi
Uzulme cumaya eksi geleceksin eminim canim ben, sende emin ol guzel olucak sen pes etmedin simdiye kadar bir kere yapmissin kimisi hep yapiyo anlaştık
üzülme cumaya kadar toparlanirsin :)
eksi geleceksin alıştırmalıklar acıktırıyor ben bunu biliyorum.
+500 ödemdir inşallah sen yaparsin times. cumaya kadar eksi görecegime inaniyorum.
Yapmasaydın iyiymiş ama toparlan cnm cumaya eksi gelirsin
T timesinfinity üzülme canım cumaya dengelrsın sen onu
Zipzip- kaptanım geçmiş olsun Allah tekrarını yasatmasın
Denp @Migi_magid11 süpersiniz kızlar
Ve dıger arkadaşlarım hepınızı tebrik ederım artı çıkanlar üzülmeyin beraber üstesinden Gelırız el ele vererek.
Teşekkürler kızlarBugün piyango sana vurdu demek seni kandirmişim ama uzuldum
+500 cok bisey degil sende kilo olmadığını biliyosun eminim cumaya eksi geleceksin sen boyle yaparsan ben öleyim ozamanTeşekkürler kızlarValla ne desem boş,çok üzgünüm.
Uyuyamadım uyandım,annem de keza öyle.O da sağolsun buzlukta börek vardı yiyelim mi diyince burayı,sizi unuttum gitti.Zaten böyle gece yemeleriyle 130 kilo olmuştum.Şimdi sakin kafayla kabak çekirdeği falan yeseydim bari diyorum ama o an kafam buna calısmadı.
Cumaya dek kaçamak yapmamaya çalışacağım
Eki Görüntüle 2758657
cuma :86.8
Bugün : 85.4
Giden kilo :1.400
Zipzip-
İnşallah Cuma’ya bomba gibi geleceğim !
Şu tartıya nazar boncuğu koyayım Allahım nazarlardan kem gözlü bakanlardan koru amin
41 kere MaşaAllah
Çok geçmiş olsun canım. Akşam aklıma ilk sen geldin ama saat itibariyle yazmak istemedim. Allah bir daha yaşatmasın inşallahDun aksam siteden ciktim ablamla goruntulu konuşuyorduk deprem aninda
Uzun zamandir yasadigim en şiddetli depremdi siddeti 4.5 ama gerçekten iyi salladi
Sevindirici kismi can ve mal kaybinin olmamasi
Regl gelince ödem gidecektir canım.Cumaya kalmaz bence bişi.75.1 geldim
+300 geldim
Cuma regli günüm umarım artı gelmem daha dikkatli olmalıyım
Kızlarr günaydın
Cuma günü 78.300
Bugün 77.700
-600desteğiniz için çok teşekkür ederim hepinize
Cuma günü 71.3
Güncel 70.1
Fark -1200
-1700 ile devam ke
Abla sen birkaç gündür çok az yediğinden vücudun ödem yapıyor. Protein de içeren detoks gibi olmayan normal beslen cumaya kadar,çok rahat eksiye düşersinEki Görüntüle 2758706
Zipzip-
Bu hafta ben tirt
Geleneksel söz bu hafta kendimi toparlicim....abi sporlarim nereye gidiyor
Mezun olarak+300 bişi değil canım.Sen cumaya kadar her türlü halledersin
Cumaya eksi olacaktır canımBen sabitim
Üzülme kuzum,sizi üzmek hiç istemiyorum. Beni diyeti bozmak değil de iradesizlik ve size karşı mahcubiyet üzdü
Sen nie ölecen kız,eksidesin ne güzel+500 cok bisey degil sende kilo olmadığını biliyosun eminim cumaya eksi geleceksin sen boyle yaparsan ben öleyim ozaman
Ben bunu senin için demedim ki
Evet bizde çok fazla hissettik şükür ki bişi yokDun aksam siteden ciktim ablamla goruntulu konuşuyorduk deprem aninda
Uzun zamandir yasadigim en şiddetli depremdi siddeti 4.5 ama gerçekten iyi salladi
Sevindirici kismi can ve mal kaybinin olmamasi
Canim benim wc sorunum cok var 4gundur cikamadim mesela,bu yediklerim bile bana fazla geliyo aslinda az yesemde artı gelirim biliyorum onu dengelemem lazim oyuzden listeye girince pozitif olmak onemli oyuzden bende takmamaya karar verdim yoksa hep artı gelicem
Çok geçmiş olsun canım. Akşam aklıma ilk sen geldin ama saat itibariyle yazmak istemedim. Allah bir daha yaşatmasın inşallah
Regl gelince ödem gidecektir canım.Cumaya kalmaz bence bişi.
Abla sen birkaç gündür çok az yediğinden vücudun ödem yapıyor. Protein de içeren detoks gibi olmayan normal beslen cumaya kadar,çok rahat eksiye düşersin
Mezun olarak+300 bişi değil canım.Sen cumaya kadar her türlü halledersin
Cumaya eksi olacaktır canım
Üzülme kuzum,sizi üzmek hiç istemiyorum. Beni diyeti bozmak değil de iradesizlik ve size karşı mahcubiyet üzdü
Sen nie ölecen kız,eksidesin ne güzelSen bana bakma,hemen demoralize olurum ben ama olmuşla ölene çare yok demişler.Önüme bakmak zorundayım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?