- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Sen simdi ankarada misinEvet bizde çok fazla hissettik şükür ki bişi yokben bide düşmeseydim iyiydi
Diyetisyen wc sorunu için sade kefir önerdi canım dene istersrnCanim benim wc sorunum cok var 4gundur cikamadim mesela,bu yediklerim bile bana fazla geliyo aslinda az yesemde artı gelirim biliyorum onu dengelemem lazim oyuzden listeye girince pozitif olmak onemli oyuzden bende takmamaya karar verdim yoksa hep artı gelicem
Sağol canim ❤Geçmiş olsun canım çok üzüldüm Rabbim tekrarını yaşatmasın inşaallah canım ben tartı fotosu çekmedim şimdi de kahvaltı yapmış bulundumama sabitim
Dun gece yasandi ve bitti önümüze bakiyoruz canimTeşekkürler kızlarValla ne desem boş,çok üzgünüm.
Uyuyamadım uyandım,annem de keza öyle.O da sağolsun buzlukta börek vardı yiyelim mi diyince burayı,sizi unuttum gitti.Zaten böyle gece yemeleriyle 130 kilo olmuştum.Şimdi sakin kafayla kabak çekirdeği falan yeseydim bari diyorum ama o an kafam buna calısmadı.
Cumaya dek kaçamak yapmamaya çalışacağım
Amin canin insallahÇok geçmiş olsun canım. Akşam aklıma ilk sen geldin ama saat itibariyle yazmak istemedim. Allah bir daha yaşatmasın inşallah
Sen nerdesin canim bursa da degilmiydinEvet bizde çok fazla hissettik şükür ki bişi yokben bide düşmeseydim iyiydi
Kefiri sade icemiyorum ille icine bisey katmam lazim oylede denedim bi ara gene yaparimDiyetisyen wc sorunu için sade kefir önerdi canım dene istersrn
KırıkkaledeyimSen simdi ankarada misin
Bende durumlar feci ben hic yazmamayim zatenBende sabitim@Zipzip- hiç öyle yarışan bir rakip değilimdir sen beni geçebilirsin Ne kadar tatlıyım dimi Bugün sporada başladım Ama menüde yazcam artık
Aman çok tatlisiniz zaten iki deli biraraya gelmisBende sabitim@Zipzip- hiç öyle yarışan bir rakip değilimdir sen beni geçebilirsin Ne kadar tatlıyım dimi Bugün sporada başladım Ama menüde yazcam artık
Cok yakin zaten canım hissetmissindirKırıkkaledeyimhiç sabit yerim yok benim
Masallah sana yawwwKırıkkaledeyimhiç sabit yerim yok benim
Ben leslie yı ucundan tutacam yavaş yavaşBende durumlar feci ben hic yazmamayim zaten
Evde cok hareketsiz kaldım
Aksam yürüyordum onda da ev musait olmuyor artik
Baska bir spor bulup yapmalıyım
Hıh kıskandıAman çok tatlisiniz zaten iki deli biraraya gelmis
2side tembel
Bende artik oglen bir ara yapmaya çalışacağım yoksa hareketsizlik hic iyi gelmedi banaBen leslie yı ucundan tutacam yavaş yavaş
Az evime geçeyim demiştimMasallah sana yawww
Tamamya geç evine sanki bisey dedimAz evime geçeyim demiştim
Otur hadi ben kahve yapim sanaUfaklık banyo yaptı uyudu bulaşıklar makinaya dizildi çamaşırlar makinaya atıldı az oturayım bari
sagol ablacim cuma arti çıkmam hastalik öncesiydi.. pazar hastaligimin 1.günüydü spor yapamadim malaesefİddialı bir menü
Simaycim hadi iyisin.
Dinlen kuzum sende bıdık uyuyorken bende ütü yaptim çamaşır katladım minnaki uyuttum kendime rezene yaptim onu içiyorumUfaklık banyo yaptı uyudu bulaşıklar makinaya dizildi çamaşırlar makinaya atıldı az oturayım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?