Guzel eksi tebrik ederim canım ❤
tesekkur ederim kaptanımGuzel eksi tebrik ederim canım ❤
Tebrik ederim kuzum reglin etkisi geçmiş demek ki cumaya güzel eksi gelecek demekki :) ah bide ben olaydım sokulemedi hala
Tamam canım kacta geleceksin cok ac kalma olmazsaEve geçince tartılacağımZipzip- kalkar kalkmaz işe geldim ödem gitmeden tartılmak istemedim canım
ben gece yemek yemeyi hiç alışmadım.Teşekkürler kızlarValla ne desem boş,çok üzgünüm.
Uyuyamadım uyandım,annem de keza öyle.O da sağolsun buzlukta börek vardı yiyelim mi diyince burayı,sizi unuttum gitti.Zaten böyle gece yemeleriyle 130 kilo olmuştum.Şimdi sakin kafayla kabak çekirdeği falan yeseydim bari diyorum ama o an kafam buna calısmadı.
Cumaya dek kaçamak yapmamaya çalışacağım
Aldirir canim miktarı önemlikızlar iç ay çekirdegi kilo aldiriyor mu?
ben şimdi yiyorum daAldirir canim miktarı önemli
Super fikir canim o zaman bugunden baslayalimKaptanim bu hafta leslie haftası yapalım mı? Herkes en az 30 dk leslienin hangi serisini yapmak isterse onu yapsın yanına isteyen ekstra egzersiz eklesin maksat hareket edelimZipzip-
Ne kadar yedinben şimdi yiyorum da
1 bonibon kutusu kadar.Ne kadar yedin
100 grami 582 kaloriymis1 bonibon kutusu kadar.iç ayçekirdegi .
valla halsizlik yaptı yemeyi biraktim.100 grami 582 kaloriymis
Afiyet olsun canim cekirdek yerine baska birsey alsaydinvalla halsizlik yaptı yemeyi biraktim.
çok bide 582 kalori. yemeyecegim.
bide öğlen yemekte pırasa vardi pek yiyemedim.
çorbayla duruyom
Yaaaa sen insanin ömrünü yersin sen biliyomusun aycekirdegi yağdan oluşur1 bonibon kutusu kadar.iç ayçekirdegi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?