Tadı güzel güzel al bencede ablaBenimki bitsin bu sefer ananaslı yeşil çay alicim. Pek bir övüyorlar eksik kalmayım
Valla hayir diyememki sana
Siz isteyin yeter kiTatlişim elin degmişken bir fincan da bana ne makbule geçerdi
Guzel degilmiymis iyki almamisim bende alcaktimTadı güzel güzel al bencede ablabende geçen övdüler diye gittim stevyalı çay aldım hiç sevmedim Her övülene güvenmemek lazım bi kamu spotu geçeyim dedim
BekliyoruzSiz isteyin yeter ki
Stevianin kendisini aldım 59 küsura canım. Bir ara ketoluga özendim. Şeker yerine kullanılan doğal bir bitkiymiş. Dediğin gibi öyle özenip neler aldım...kinoa aldım iyy hiç sevmedim bekliyor öyle...Tadı güzel güzel alırlarsa bencedebende geçen övdüler diye gittim stevyalı çay aldım hiç sevmedim Her övülene güvenmemek lazım bi kamu spotu geçeyim dedim
Kız aldım içiyorum dedin yaGuzel degilmiymis iyki almamisim bende alcaktim
Ellerin dert görmesin. İçmiş gibi oldum ohhhh....o parmağın degmeseymiş pek tatlı olmuş ...şeker kullanmıyorum daSiz isteyin yeter ki
kinoa benim mideme hiç sindiremedi resmen kustum wc de.. bende hiç sevmedim öle bekliyor sanirim atacagim çöpeStevianin kendisini aldım 59 küsura canım. Bir ara ketoluga özendim. Şeker yerine kullanılan doğal bir bitkiymiş. Dediğin gibi öyle özenip neler aldım...kinoa aldım iyy hiç sevmedim bekliyor öyle...
Hayir onu demedim abla stevyali cay demisya nidsali onu dedimKız aldım içiyorum dedin ya
Aynen kuzum chia tohumunu da sevemedim çöpe gitmesin diye arada bir kaşık smoothienin içine atıyorum ...kinoa benim mideme hiç sindiremedi resmen kustum wc de.. bende hiç sevmedim öle bekliyor sanirim atacagim çöpe
Aslında çalışınca bir tık daha kolay bunu sağlayabilmek ev hanımı olunca daha zor. ben iki çeşitide yaşadımda ordan biliyorum :))Ben 7 yıllık evliyim hiç kaynanamgilde yemek yapmadim. alt üst olmamiza rağmen.
beklentileri vardi ilk başlarda ama sonra alıştı. ellettirmiyor hiç.
çalışıyorum. yemegimiz ayri yiyoruz.
40 yılda bir görüyorum hergün degil.
bölesi daha iyi bence.
evet canım aynen öyleOfff bayılırım böyle hatunlara...Seviyeler konusunda çok haklısın çoğumuz biliriz de uygulamayı beceremeyiz kaliteli bir insanın o tiplerin seviyesine inmesi zor oluyor canım. O kadar sadeleştirdim ki kendimi sadece iyilerle beraberim. Enerjimi boşa harcamiyorum. Az olsun öz olsun misali....işte öyle birden olgunlasmiyor insan, dünya kazık yemek düştüyse nasibimize tecrübe kazanıyoruz bir şekilde. Dünürüm seni tanıdıkça , hayata bakışını anladikca daha çok seviyorum biliyor musun ? Ruh ikizim desem yanlış olmaz.
bende de 2 gündür tık yok.. dünn yedim bide yaptığım kürde.. bugünde d,ğer yarısını yiyecemm. bide sodalı yoğurt kürü güzel çıkartmıştı akşam içemedim soda bitmişti bugün akşama içiyim sende iç canımWcde çıkamıyorum ondan tüm bunlar
Anladim kuzum...Hayir onu demedim abla stevyali cay demisya nidsali onu dedim
Aynen kuzum chia tohumunu da sevemedim çöpe gitmesin diye arada bir kaşık smoothienin içine atıyorum ...
allah kolaylık versin canım.. çıkış saatimizde geldi şükür:)pazartesileri sevmem masamda bi yigin evraklar yüzünden.
şimdiden eve gitmek istiyorum.
taze fasulye yemegi yapacagim.
hiç halim yok. ay iç çekirdegi bi daha almayacagim he.
Neolduki zeyno
evraklarim bi bitmedi getirip duruyolarallah kolaylık versin canım.. çıkış saatimizde geldi şükür:)
akşama bende yeşil fasulye yiyecem dünden yaptım bugüne
ay çekirdeğini eve hiç sokmamamk zaten en iyisi
Seviyorum seniAslında çalışınca bir tık daha kolay bunu sağlayabilmek ev hanımı olunca daha zor. ben iki çeşitide yaşadımda ordan biliyorum :))
evet canım aynen öyle
enerji kısmında da son derece haklısınnn... insan evladı denen mahlukat allaha peygambere anasına babasına asilik yapıyorda bana mı yapmayacak? ben hep bunu düşünüyorum biri bana haksızlık yaptığında iyi geliyo :)
sev beniiii her gün bir öncekinden daha çok sev beniiiii görsün cümle alem dünürlük aslında nasıl olmalıymışşşşş
dünürlük aramızdaki bağ oldu bizi bağladı bu espiri... ama ruh ikizi güzelmiş konu sen olunca hoşuma gitti bende boş değilim bak yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?