Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tadı güzel güzel al bencede abla bende geçen övdüler diye gittim stevyalı çay aldım hiç sevmedim Her övülene güvenmemek lazım bi kamu spotu geçeyim dedim
Guzel degilmiymis iyki almamisim bende alcaktim

Tadı güzel güzel alırlarsa bencede bende geçen övdüler diye gittim stevyalı çay aldım hiç sevmedim Her övülene güvenmemek lazım bi kamu spotu geçeyim dedim
Stevianin kendisini aldım 59 küsura canım. Bir ara ketoluga özendim. Şeker yerine kullanılan doğal bir bitkiymiş. Dediğin gibi öyle özenip neler aldım...kinoa aldım iyy hiç sevmedim bekliyor öyle...

Stevianin kendisini aldım 59 küsura canım. Bir ara ketoluga özendim. Şeker yerine kullanılan doğal bir bitkiymiş. Dediğin gibi öyle özenip neler aldım...kinoa aldım iyy hiç sevmedim bekliyor öyle...
kinoa benim mideme hiç sindiremedi resmen kustum wc de.. bende hiç sevmedim öle bekliyor sanirim atacagim çöpe

Aslında çalışınca bir tık daha kolay bunu sağlayabilmek ev hanımı olunca daha zor. ben iki çeşitide yaşadımda ordan biliyorum :))
evet canım aynen öyle
enerji kısmında da son derece haklısınnn... insan evladı denen mahlukat allaha peygambere anasına babasına asilik yapıyorda bana mı yapmayacak? ben hep bunu düşünüyorum biri bana haksızlık yaptığında iyi geliyo :)

sev beniiii her gün bir öncekinden daha çok sev beniiiii görsün cümle alem dünürlük aslında nasıl olmalıymışşşşş

dünürlük aramızdaki bağ oldu bizi bağladı bu espiri... ama ruh ikizi güzelmiş konu sen olunca hoşuma gitti bende boş değilim bak yani
Wcde çıkamıyorum ondan tüm bunlar
bende de 2 gündür tık yok.. dünn yedim bide yaptığım kürde.. bugünde d,ğer yarısını yiyecemm. bide sodalı yoğurt kürü güzel çıkartmıştı akşam içemedim soda bitmişti bugün akşama içiyim sende iç canım

pazartesileri sevmem masamda bi yigin evraklar yüzünden.
şimdiden eve gitmek istiyorum.
taze fasulye yemegi yapacagim.
hiç halim yok. ay iç çekirdegi bi daha almayacagim he.
allah kolaylık versin canım.. çıkış saatimizde geldi şükür:)
akşama bende yeşil fasulye yiyecem dünden yaptım bugüne
ay çekirdeğini eve hiç sokmamamk zaten en iyisi

allah kolaylık versin canım.. çıkış saatimizde geldi şükür:)
akşama bende yeşil fasulye yiyecem dünden yaptım bugüne
ay çekirdeğini eve hiç sokmamamk zaten en iyisi
evraklarim bi bitmedi getirip duruyolar
artık yoruldum eve gidip mis gibi evimi özledim.
zaten 3 gündür evi yalayıp süpürdüm.
yerleri degiştirdim. mis mis.
buzdolabi içini temizleyecegim şimdiden boş iken market öncesi şöle güzel temizleyeyim :)

Seviyorum seni
ekmeği( tam buğday) tuza banıp
banıp yer gibiiiiii

Geceleyin ateşler içinde uyanarak
Ağzımı dayayıp musluğa su(limonlu, tarçınlı) içer gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…