Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sen değişik değilsin kaptanım bu yeşil çayı inan severek içmiyorum ben de . Bozuyor bizi bu değişikler zaten ..kilo vereceğiz diye hepsi...tavşan kanı mis kokulu çayımızın yerini hayatta tutamaz.
Kesinlikle abla yesilcayi limonsuz icemiyorum mesela
Ama siyah cay olsun aksama kadar kac bardak iciyorum
Ayy onu ne ara yaziyoz her gun giriom şu sayfaya onu ne ara kaçırmışım bennnn Zipzip- Zipzip-
Oyle birsey konuşmadık ki:))

Hoş gelişlerin olsun bitanem
Yalnız gerçekte beni tanıdığın zaman sasiracaksin... çok suskunumdur anca dinlerim çok konuşmam. Bizim takımdan sen yoktun hatırlamazsin bir arkadaşla buluştuk Bursa' da öyle demişti.

Yaa kızlar ne güzel bir yoldayız yaaa corona ile filan ben zayıfladığımı pek anlamadim daha bide kışya kalın kalın giyiniyoz evdede iştede e gezmeye de gidemiyoz malumm.. süs diye bir seyim kalmamisti bayadır açıkçası...
Bugün etek filanda giydim anamm ben bir güzel oldum ben bir zayıf oldummmm
bugün gerçekten enerjim bomba idi çok şükür... rabbim hepimize mezun olmayı nasip etsin geri çevirdiğimiz her tabak dahada büyük bir ödül olarak dönüyo bizlere...
İyiki varsınız çok şükür

Kacsenelik evlisin canim
8 yıl oldu canım eylülde 9 yil dolucak
Sıkma canını;uzatmadan demen gerekenleri demiş,hakkını aramışsın.Her şerde hayır vardır derler,belki böylesi daha iyi oldu senin için.Kendini çeker çekirdek ailenle ilgilenirsin
Öyle yapıcam canım valla eşim de sevmez öyle şeyleri ilk once biz ve evin der iste ben hayir demeyi bilmediğim için böyle oldu sorun bende ben mesafemi katmaya başladım böyle devam edicem
Çok güzel konuştun canım hakketten öyle kafaya takmaya bile değmez bende bitiyor dediğin gibi mesafemi korumaya başladım .

Teşekkürler

PAPATYAM Tebrikler canım. Bravo.

PAPATYAM Tebrikler azimli kadın Bu sabrın ve azmin tüm hayatına mutluluk ve başarı kazandırdım inşaallah

PAPATYAM Mezuniyetin hayırlı olsun canim

PAPATYAM hayırlı olsun canım

PAPATYAM tebrikler darısı başıma
Hepinize teşekkür ederim kızlar
Darısı başınıza

bence kilonu sabitleninceye kadar hiç çikmaman lazim gruptan.
He ben çıkıyorum gidiyorum sonra alıyorum heçç yaramiyor ki..
valla doğruyu söylesem istedigim yemek yemeyi özledim.
Kiz ben zaten hiç gitmedimki hep burdayim ama 2 3 kiloyla hep gitgeller oldu sadece listede degildim

Sağol canım benim
Yazıda öyle olmayıp gercekte öyle olmana şaşırmamda Öğretmen olsun az konuşsun buna şaşırırım
Bende cok ckk konusmam ama sevdiklerimle bir araya gelince hic susmadığımızı görüyorum benim yanimda kendinin çok konuştuğuna şahit olacaksın eminim çünkü sende benim sevdiklerimden birisinnnn

Kiz ben zaten hiç gitmedimki hep burdayim ama 2 3 kiloyla hep gitgeller oldu sadece listede degildim
Ama liste sana çok yaradı canım

PAPATYAM bende tebrik ettim seni bende beni alıntılamadın mı ben mi görmedım
Hayır sonra bi tebrik etmedi demeyesin die şey ediomm

Derste hiç susmam zaten Gelmişken sana Toplumcu Gerçekçi Sanat Anlayışı hakkında bilgi veririm olmadı
Senin yanında çok konuşacağımi hissettim şu an. Öbür dünürümü de ikna edeyim de iyice kaynatalım oldu olacak. E Elif_Eylul

Ver ver ben seno her şekilde dinlerim hocammmmm

Valla ikna et tam kaynatırızzz hatta sen arada wc ye gitte biz iki dedikodunu yapak kaynanasın alış

Benmiyim senin yedek dünürün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…