Kesinlikle abla yesilcayi limonsuz icemiyorum meselaSen değişik değilsin kaptanım bu yeşil çayı inan severek içmiyorum ben de . Bozuyor bizi bu değişikler zaten ..kilo vereceğiz diye hepsi...tavşan kanı mis kokulu çayımızın yerini hayatta tutamaz.
Oyle birsey konuşmadık ki:))
Mezun olup koruruz inşallah canımBen gene iyiyim millet cok kilo alipta geliyo
Hoş gelişlerin olsun bitanemOhhhh dolabida temizledinmi değme keyfine allah huzurunla kirletmek nasip etsin
Şuan evde olmalıydımmm Yaaa varyaaaaservisteyim şuan allahtan ağzımda maske varkimse görmüyo gülüşümü ne tatlı kadınsın yaaaa
Bendeki sorunun adı ne acaba chia keten tohumu ile büyümüşüm gibi hepsini sevdim hepsi benim hepsini yerimmmm
Eve bi gideydim 1 saat surer lanet trafik
Ayy onu ne ara yaziyoz her gun giriom şu sayfaya onu ne ara kaçırmışım bennnnZipzip-
10 -16 Ocak Adim Yarismasi
Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Toplam birbeste 10.287 D Dileksnr 16.207 @I-cell_84 10.103 @Denp 6.778 Zeynolin44 11.420 Elhan 6.941 PAPATYAM 12.392 @Kahvesel 6.718 @birazhuzurdu2008 2.825 Zipzip- 4.005
bence kilonu sabitleninceye kadar hiç çikmaman lazim gruptan.Ben gene iyiyim millet cok kilo alipta geliyo
8 yıl oldu canım eylülde 9 yil dolucakKacsenelik evlisin canim
Öyle yapıcam canım valla eşim de sevmez öyle şeyleri ilk once biz ve evin der iste ben hayir demeyi bilmediğim için böyle oldu sorun bende ben mesafemi katmaya başladım böyle devam edicemSıkma canını;uzatmadan demen gerekenleri demiş,hakkını aramışsın.Her şerde hayır vardır derler,belki böylesi daha iyi oldu senin için.Kendini çeker çekirdek ailenle ilgilenirsin
Çok güzel konuştun canım hakketten öyle kafaya takmaya bile değmez bende bitiyor dediğin gibi mesafemi korumaya başladım .öle yap ilk başta sana eleştiri alacak Dilek niye öle davrainyor bize hiç gelmiyor vs diyecekler bi sürü laf söyleyecek 3 gün konuşurlar sonra unutur. kararinin arkasinda dur.
ben baştan beri mesafeliydim. hiç cicimli canimlı olmadim.
hep özendim kaynanasiyla iyi anlaşanlari .öle dost olanlari sonraki aralari bozuşuklari buradan BDV den öğreniyorum.
bilmem bende mi sorun var bilemem hiç rahat rahat konuşamadim. annemle rahat konuştuğum gibi olmadim. şikayet eder eşime diye düşündüm baştan öle kavradim.
aslında çocuktan önce aramiz çok iyiydik.
çocuktan sonra degişti hepsi en çok çocuk yüzünden kavga etmeye başladik. şimdi baktım aman dedim kaçtım.
hiç kafama takmiyorum. başka bişeylerle uğraşiyorum .
aklına kötü ani getirmemeye çalış. onun yerine koskoca izmiri gez. komşuya git kahve iç. ne bilim yapacak bişeyler bulursun :)
kv elti görümceye kafaya takmaya değmez. kendinden önemli değerli bişey yok :)
Eki Görüntüle 2758787
PAPATYAM 'ın Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (684. Etap) : 80,00
Bitiş Kilosu (708. Etap) : 59,80
Verilen Toplam Kilo : 20,20
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 25,25%
Toplam Süre : 25 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 1,01%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 808
Sevgili PAPATYAM 17 Temmuz 2020 (684. etap) tarihinde yarışmamıza geri dönmüştür. Mezuniyet sonrası olan bu dönüşünde deneme süreci uygulanmamıştır.
Yarışmacımız 8 Ocak 2021 (708. etap) tarihinde toplamda 20,20 kilo vermiş olarak ve 60 kilo olan hedefini 101% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 6. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Notlar:
- Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.
- Bu karne yarışmacımızın ikinci mezuniyet karnesidir. İlk mezuniyet karnesi detayları aşağıda yer almaktadır:
PAPATYAM Mezuniyet karnen hazir tekrar tebrik ederim canim
Kaptanim walk walkliyooooor
Bunu yapacagim bitince gelirim
@Nidsalii 56.2
Zipzip- 56.3
@selensu82 57.8
PAPATYAM 59.8
birbeste 60.2
@sleepy angel 62.4
@sena zeynep 63.1
@Denp 63.3
Elhan 63.9
@Tesnim1989 64.6
E Elif_Eylul 70.0
@madamhd 71.3
@Organick__ 74.7
Zeynolin44 74.8
@I-cell_84 75.1
@Kmsl Hnd 76.2
@birazhuzurdu2008 78.3
@Tutku44 80.4
@Kahvesel 82.4
@Cordeliaa 85.4
Wilma11 86.8
@timesinfinity 88.6
@Yenidenyapabilirim 89.7
D Dileksnr 95.4
@gulenyuzumsunsen 96.0
Hem cuma kilolarinizi hatırlatayım dedim hem de bugunden itibaren günlük 30 Dakika leslie yapiyoruz kizlar
Istediginiz lesliee yi yapabilirsiniz
Gun sonunda beni etiketleyin
PAPATYAM Tebrikler azimli kadın Bu sabrın ve azmin tüm hayatına mutluluk ve başarı kazandırdım inşaallah
Hepinize teşekkür ederim kızlar
Kiz ben zaten hiç gitmedimki hep burdayim ama 2 3 kiloyla hep gitgeller oldu sadece listede degildimbence kilonu sabitleninceye kadar hiç çikmaman lazim gruptan.
He ben çıkıyorum gidiyorum sonra alıyorum heçç yaramiyor ki..
valla doğruyu söylesem istedigim yemek yemeyi özledim.
Sağol canım benimHoş gelişlerin olsun bitanem
Yalnız gerçekte beni tanıdığın zaman sasiracaksin... çok suskunumdur anca dinlerim çok konuşmam. Bizim takımdan sen yoktun hatırlamazsin bir arkadaşla buluştuk Bursa' da öyle demişti.
papatyam mezun olsan da burada kal. :)Hepinize teşekkür ederim kızlar
Darısı başınıza
Sağolpapatyam mezun olsan da burada kal. :)
mezuniyetin için tebrik ederim :)
Ama liste sana çok yaradı canımKiz ben zaten hiç gitmedimki hep burdayim ama 2 3 kiloyla hep gitgeller oldu sadece listede degildim
Derste hiç susmam zatenSağol canım benim
Yazıda öyle olmayıp gercekte öyle olmana şaşırmamda Öğretmen olsun az konuşsun buna şaşırırım
Bende cok ckk konusmam ama sevdiklerimle bir araya gelince hic susmadığımızı görüyorumbenim yanimda kendinin çok konuştuğuna şahit olacaksın eminim çünkü sende benim sevdiklerimden birisinnnn
Ver ver ben seno her şekilde dinlerim hocammmmmDerste hiç susmam zatenGelmişken sana Toplumcu Gerçekçi Sanat Anlayışı hakkında bilgi veririm olmadı
Senin yanında çok konuşacağımi hissettim şu an. Öbür dünürümü de ikna edeyim de iyice kaynatalım oldu olacak. E Elif_Eylul
Benmiyim senin yedek dünürünDerste hiç susmam zatenGelmişken sana Toplumcu Gerçekçi Sanat Anlayışı hakkında bilgi veririm olmadı
Senin yanında çok konuşacağımi hissettim şu an. Öbür dünürümü de ikna edeyim de iyice kaynatalım oldu olacak. E Elif_Eylul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?