Sagol canimAfiyet olsun canım benimde bitmis alicam bende
Bizde ikiside var ama ben pek sevmiyorum abla ben degisigim azicikBenimki bitsin bu sefer ananaslı yeşil çay alicim. Pek bir övüyorlar eksik kalmayım
Gecmis olsun canimBugün kilo bildiriminde geç kaldım kaptanım
Daha akşam gecikirsem başım ağrıyor dedimama acaba odemmi diye 11.30 a kadar bekledim. Şu an ağrıdan gözümün biri seyriyo... Maalesef aynı
Cuma ve bugün 82.4 stabilZipzip-
Bakip geliyorum canım
Garanti mezun olmayi düşünüyor sanirimZeynolin44 mezuniyet kilon icin 71 demisiz
Doğal şekermiş ama yakışmıyor bence gerek yokGuzel degilmiymis iyki almamisim bende alcaktim
Tamam canım onu da denerim akşamAslında çalışınca bir tık daha kolay bunu sağlayabilmek ev hanımı olunca daha zor. ben iki çeşitide yaşadımda ordan biliyorum :))
evet canım aynen öyle
enerji kısmında da son derece haklısınnn... insan evladı denen mahlukat allaha peygambere anasına babasına asilik yapıyorda bana mı yapmayacak? ben hep bunu düşünüyorum biri bana haksızlık yaptığında iyi geliyo :)
sev beniiii her gün bir öncekinden daha çok sev beniiiii görsün cümle alem dünürlük aslında nasıl olmalıymışşşşş
dünürlük aramızdaki bağ oldu bizi bağladı bu espiri... ama ruh ikizi güzelmiş konu sen olunca hoşuma gitti bende boş değilim bak yani
bende de 2 gündür tık yok.. dünn yedim bide yaptığım kürde.. bugünde d,ğer yarısını yiyecemm. bide sodalı yoğurt kürü güzel çıkartmıştı akşam içemedim soda bitmişti bugün akşama içiyim sende iç canım
Bende chiayı denemiştim hiç anlam verememiştim onaStevianin kendisini aldım 59 küsura canım. Bir ara ketoluga özendim. Şeker yerine kullanılan doğal bir bitkiymiş. Dediğin gibi öyle özenip neler aldım...kinoa aldım iyy hiç sevmedim bekliyor öyle...
Bu sefer son ele güne karşı zeyno mezun olamadı dedirtmem cok bisey kalmadı 4 kilocukGaranti mezun olmayi düşünüyor sanirim
Babababa neler duyuyorum zeynodanBu sefer son ele güne karşı zeyno mezun olamadı dedirtmem cok bisey kalmadı 4 kilocuk :))
Niye kız ben mezun olmayayım mıBabababa neler duyuyorum zeynodan
16.30 da baslamayi düşünüyorumGideyimde lelsie yapayım yapan var mı aranızda kızlar?
Tabiki ol nedemek zeyno ama sen gitçenya simdi sonra gene gelcen cünkü kilo alcanNiye kız ben mezun olmayayım mıne zamana kadar tepinecegiz yeter daaa
Ocagi yazmadık ki subati yazalim canim
31 ocak pazara geliyormus 29 ocak hedeflerini yazabiliriz isterseniz
Sen değişik değilsin kaptanım bu yeşil çayı inan severek içmiyorum ben de . Bozuyor bizi bu değişikler zaten ..kilo vereceğiz diye hepsi...tavşan kanı mis kokulu çayımızın yerini hayatta tutamaz.Sagol canim
Bizde ikiside var ama ben pek sevmiyorum abla ben degisigim azicik
Gecmis olsun canim
Pazertesi sabit gelmen guzel genelde artı geliyordun cumaya eksiler gelecektir
Bakip geliyorum canım
Niye kiz herkes mi kilo aliyor senin gibiTabiki ol nedemek zeyno ama sen gitçenya simdi sonra gene gelcen cünkü kilo alcan
Ohhhh dolabida temizledinmi değme keyfine allah huzurunla kirletmek nasip etsinevraklarim bi bitmedi getirip duruyolar
artık yoruldum eve gidip mis gibi evimi özledim.
zaten 3 gündür evi yalayıp süpürdüm.
yerleri degiştirdim. mis mis.
buzdolabi içini temizleyecegim şimdiden boş iken market öncesi şöle güzel temizleyeyim :)
Şuan evde olmalıydımmm Yaaa varyaaaaSeviyorum seni
ekmeği( tam buğday) tuza banıp
banıp yer gibiiiiii
Geceleyin ateşler içinde uyanarak
Ağzımı dayayıp musluğa su(limonlu, tarçınlı) içer gibi
Bendeki sorunun adı ne acaba chia keten tohumu ile büyümüşüm gibi hepsini sevdim hepsi benim hepsini yerimmmmBende chiayı denemiştim hiç anlam verememiştim onahiç gerek yok aslında öyle şeylere bildiğinden şaşmamak lazımmış
Eve bi gideydim 1 saat surer lanet trafikGideyimde lelsie yapayım yapan var mı aranızda kızlar?
Ayy onu ne ara yaziyoz her gun giriom şu sayfaya onu ne ara kaçırmışım bennnn
Ben gene iyiyim millet cok kilo alipta geliyoNiye kiz herkes mi kilo aliyor senin gibi
Ay sonunda yine hazirlarim canim takim analiziniben ocağın ilk haftasıyla şubatın ilk haftasini dusunmustum sn bilirsin Kaptanim aylık kilo baZinaa bakacağım demistin o geldi aklıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?