Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canım benimde bitmis alicam bende
Sagol canim
Benimki bitsin bu sefer ananaslı yeşil çay alicim. Pek bir övüyorlar eksik kalmayım
Bizde ikiside var ama ben pek sevmiyorum abla ben degisigim azicik
Gecmis olsun canim
Pazertesi sabit gelmen guzel genelde artı geliyordun cumaya eksiler gelecektir
Zipzip- benim hedef kilom kaçtı canım
Bakip geliyorum canım

Tamam canım onu da denerim akşam

Stevianin kendisini aldım 59 küsura canım. Bir ara ketoluga özendim. Şeker yerine kullanılan doğal bir bitkiymiş. Dediğin gibi öyle özenip neler aldım...kinoa aldım iyy hiç sevmedim bekliyor öyle...
Bende chiayı denemiştim hiç anlam verememiştim ona hiç gerek yok aslında öyle şeylere bildiğinden şaşmamak lazımmış

Ocagi yazmadık ki subati yazalim canim
31 ocak pazara geliyormus 29 ocak hedeflerini yazabiliriz isterseniz
ben ocağın ilk haftasıyla şubatın ilk haftasini dusunmustum sn bilirsin Kaptanim aylık kilo baZinaa bakacağım demistin o geldi aklıma

Sagol canim

Bizde ikiside var ama ben pek sevmiyorum abla ben degisigim azicik

Gecmis olsun canim
Pazertesi sabit gelmen guzel genelde artı geliyordun cumaya eksiler gelecektir

Bakip geliyorum canım
Sen değişik değilsin kaptanım bu yeşil çayı inan severek içmiyorum ben de . Bozuyor bizi bu değişikler zaten ..kilo vereceğiz diye hepsi...tavşan kanı mis kokulu çayımızın yerini hayatta tutamaz.

Ohhhh dolabida temizledinmi değme keyfine allah huzurunla kirletmek nasip etsin
Seviyorum seni
ekmeği( tam buğday) tuza banıp
banıp yer gibiiiiii

Geceleyin ateşler içinde uyanarak
Ağzımı dayayıp musluğa su(limonlu, tarçınlı) içer gibi
Şuan evde olmalıydımmm Yaaa varyaaaa servisteyim şuan allahtan ağzımda maske varkimse görmüyo gülüşümü ne tatlı kadınsın yaaaa
Bende chiayı denemiştim hiç anlam verememiştim ona hiç gerek yok aslında öyle şeylere bildiğinden şaşmamak lazımmış
Bendeki sorunun adı ne acaba chia keten tohumu ile büyümüşüm gibi hepsini sevdim hepsi benim hepsini yerimmmm
Gideyimde lelsie yapayım yapan var mı aranızda kızlar?
Eve bi gideydim 1 saat surer lanet trafik
Kaptanim biz şubat hedeflerini yazdık mı?
Zipzip-
Ayy onu ne ara yaziyoz her gun giriom şu sayfaya onu ne ara kaçırmışım bennnn Zipzip-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…