Havamdan geçilmez o vakit süzüm süzüm süzülürüm wcye giderken...Ver ver ben seno her şekilde dinlerim hocammmmm
Valla ikna et tam kaynatırızzz hatta sen arada wc ye gitte biz iki dedikodunu yapak kaynanasın alış
Kız ne yedeği asıl dünürümsün o nasıl söz aaaa aşk olsunBenmiyim senin yedek dünürün
Beni kandiriyosun abla sen git besteneKız ne yedeği asıl dünürümsün o nasıl söz aaaa aşk olsun
Allah seni napmaya ... üçümüz dünürüz kertme işini aklımıza koyan sensin...kandırır miyim ben seniBeni kandiriyosun abla sen git bestene
Çok mutlu oldummYaa kızlar ne güzel bir yoldayız yaaa corona ile filan ben zayıfladığımı pek anlamadim daha bide kışya kalın kalın giyiniyoz evdede iştede e gezmeye de gidemiyoz malumm.. süs diye bir seyim kalmamisti bayadır açıkçası...
Bugün etek filanda giydim anamm ben bir güzel oldum ben bir zayıf oldummmm
bugün gerçekten enerjim bomba idi çok şükür... rabbim hepimize mezun olmayı nasip etsin geri çevirdiğimiz her tabak dahada büyük bir ödül olarak dönüyo bizlere...
İyiki varsınız çok şükür
Ankara’da yaşıyorum Mühendisim bir kurumda Elhan Abla siz nerdeydiniz Ege mi sanki yanlış mı hatırladımNerede çalışıyorsun Ayselcim
Artin cok deil 4 gun menuelrinde kacamak olmazsa guzel eksi gorursun canimZipzip- canım +200 gr Cuma’ya inşallah eksi gelirim zaten de güzel bir eksi olur bu kez umarım
45dk mi yaptinYoruldum
Yaptim canim ama zor geldi sonlarda yavasladim45dk mi yaptin
Paslandinmi gel seni bir yağlayımYaptim canim ama zor geldi sonlarda yavasladim
Paslanmisim yaa yurume kadsr kolay degilmisPaslandinmi gel seni bir yağlayım
Bende baslasam senin gibi olurum heraldePaslanmisim yaa yurume kadsr kolay degilmis
Hep bunlar meraktan3 kullanici 16 misafirde ilginc
Sabahin 7sinde bile 15 misafir vardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?