Aynen ancak doydum öğlen salata yemiştim ama acıktım ekmek yoktu sabah ta 1 dilim bu hafta ekmeği azaltıp deneyim dedim de ilk gün akşamına makarna koymak ta komik oldu tabi ne yapayım ya güzel ama yoğurtluTamam canim afiyet olsun ekmek yemedigin icin dengelemissin o zaman
E nabızdan bak hemennnnnSağol yaa ; hemşire dışarlarda görevliymiş, aradım , şaşırdım yaa akşama kadar sonuca ulaşamadım. Evdeymiş 3tede. Yarın ilk iş sabahtan arayacakmış beni. Bir daha da aramam. Kaç gün geçti yaa
Ben bildirim yaptımBişi dicem Dün çoğu kişinin spor bildirimi yoktu dimi bende sorun yoktur umarım
Benim 4005 adimim vardiBişi dicem Dün çoğu kişinin spor bildirimi yoktu dimi bende sorun yoktur umarım
Adimlar ,leslie, puanlar karisti bu hafta birazAdımlarla karışmasaydı leslie puanını arttıracaktım Ama neyse Bi hafta yapalım arttıralım puanlar çok güzel oluyor öyle
Imkansiz degil canım inersinBenim bu hafta 74 e inmem lazım 4 günde imkansız mı yaZipzip-
Ayriyeten akşam kahve ve hibiskus içiciğimmVe ben geldim ilk menümle
Kahvaltı (11.00)
- 1 yumurta düz pişirdim, 1 dilim kaşar peyniri, yarım dilim beyaz peynir, 5 zeytin, 2 ceviz
Ara (16.00)
- filtre kahve, 1 küçük muz, 1 portakal, 1 çk bal
Akşam (18.30)
- 5 kaşık nohut, 3 kaşık pirinç pilavı, 5 kaşık salata, çeyrek yoğurtlu pancar
Su: 3 lt
Spor: 45 dk pilates, 45 dk keşke, 6000 adımZipzip-
Zormuş böyle yazmak
Guzel menu ve spor afiyet olsun canımVe ben geldim ilk menümle
Kahvaltı (11.00)
- 1 yumurta düz pişirdim, 1 dilim kaşar peyniri, yarım dilim beyaz peynir, 5 zeytin, 2 ceviz
Ara (16.00)
- filtre kahve, 1 küçük muz, 1 portakal, 1 çk bal
Akşam (18.30)
- 5 kaşık nohut, 3 kaşık pirinç pilavı, 5 kaşık salata, çeyrek yoğurtlu pancar
Su: 3 lt
Spor: 45 dk pilates, 45 dk keşke, 6000 adımZipzip-
Zormuş böyle yazmak
Oyy kıyamam sana canım kaptanimYoruldum
Bu sefer sulanmicimAyriyeten akşam kahve ve hibiskus içiciğimm
Kadın budu isterimKülbastım müthiş
N Nidsalii canım dün 2850Ben etiket yapayım Bi sorayım belki gözümden kaçmıştır
T timesinfinity @birazhuzurdu2008Tesnim1903 madamhd birbeste Tutku44 Kmsl Hnd pazar günü için sporları görememiş olabilirim varsa tabloya ekleyeyim
Yok canım ben pazar günü spor yapmadım,o yüzden seni etiketlememiştim.Ama yapmasam da spor yok die yazıp etiketlerim seni bundan snra,karışıklık olmasınBen etiket yapayım Bi sorayım belki gözümden kaçmıştır
T timesinfinity @birazhuzurdu2008Tesnim1903 madamhd birbeste Tutku44 Kmsl Hnd pazar günü için sporları görememiş olabilirim varsa tabloya ekleyeyim
1 saat yeterli bence canım her gun spor yapiyorsun zatenCanlar tekrar spor yapayım mı 1 saat yeteri mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?