- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
kıslar işim çok bugun su arıtma taktıracım mutfak musluguna su al al bıktım damacanayla .
işim çok o yüzden fazla kalamıycam ....
kilo veren herkesi tebrik ederim vermeyenlerde totolarını az sıksınlar ...::))))
kirazzcım sen bilirsin ama bence bir yere gitme tatlım.buralarda oldumuz halde alıyoruz birde uzaklaşsak düşünemiyorummm kaç kiloyla döneceğimizi akannehir sen birazda tamerden dolayı salmış durumdasın.bence şöyle bir taktik uygulayabilirsin tamer bebek istiyoryaa mesala deki ben ancak şu kiloya düşersem hamile kalırım bu yüzden sende bana destek olacaksın ve ben bu kiloları vereceğim de bak gör nasıl diyetine destek çıkıyor haa o kiloya geldikten sonra ne olur işte orasını bilemiyorummm :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
kirazım eger ara verirsen bilki bi dahaki geldiginde 80 demen içden bile deyil . sakın bırakma vede ara verme ....:umursamaz:
yumukum tebrikler güzelim....yumukum ilk hafta için harika bi sonuç tebrik ederim fıstığımmopuyorumnanaktan
gözdem yasin okudukyaa nazoonun annesi için nasıl bagışlayacagız bunu yada böyle bişiye gerek varmı ben 50 tane dagıtmıştım.sayı yoktu diye hatırlıyorummm
kaydirigubbakcemile5 kendine geldin bravo:lepi:bebek konusunu hallettik canım,oda aslında benim gibi düşünüyo ama işte anlık babalaık duyguları depreşiyo galiba,hem önce bazı şeyleri düzene koymamız lazımaklinialirimsmile:asigim:
aslında diyorum aşkım kilo aldım vermem lazım diye oda ne kilo alması sen zayıfladın bile diyo,baskül hiç öle demiyo ama,evlenmeden önce diyodu beraber yaparız falan diye ama unuttu hepsini,galiba hatırlatmam lazım
haklısın ablacım en son 80 le dönmüştüm,en iyisi bu hafta kendime göre bi alışveriş yapayım ve bi yerlerden başlayım,spor aletleriminde tozunu alsak iyi olucak
saol cnm devamı gelecek inş.:lepi:yumukum ilk hafta için harika bi sonuç tebrik ederim fıstığımmopuyorumnanaktan
yumukum tebrikler güzelim....
ne yazık bu kilon takıma ve yüzdeye yansımıycak ... bu kuralı hiçç sevmiyorum ...:1closedeyes:
artık bende 6.takımdayımmmiiki burdayıımmmm
artık bende 6.takımdayımmmiiki burdayıımmmm
İSİM 15.10.2010 KİLO BAYRAMA KADAR HEDEFLENEN
NAZ 59,2 55
KİRAZ 74 70
blackandwhite 61,8 59
melek 74,2 69,5
narin nazenin 70,5 68
safinaz84 63,2 60
AK81 74 70
yumukum 82 78
eddoras 69 66
zilan.80 68 65
ienmmr 66 60
kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr hhuuuuu huuuuuuuuuuuuu seksi şenpazeniz geldi anacııımmmmm
özlemedinizmi benii yaaaaaaawwwwwwwwwww aklinialirimsmile aklinialirimsmile
sabahtan kızımı doktora götürdüm teyzeleri beşte uyandı öksürmekten uyuyamadı bir daha bizde apar topar gittik doktora kan aldılar alerji testi için bakalım ne olucak ayrıca bende yarın MR çektiricem bakalım pazartesi belli olucak oda.
Neyse geçmişe şöyle bir göz attım aklımda kalanları yazayım :
Elifçim canım geri gelmene sevindim tatlişkom ama gece sporu yapmaman üzdü beni
Denizim bal böceğim seniiiiiii kocaman tebrik ediyorummm (gece sporundan dolayı tabisi aklinialirimsmile )
Bu arada kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum veremeyenleri ise tokatlıyorummmmmdermişimmm...
Benim kilo belirsiz canlar kızımın telaşından baskülü falan gözüm görmedi nazlım beni aynı yaz yavrucum olurmu? Artık haftaya nasip bakalım ne olucak...
Eeee ne var ne yok cancanlarr.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?