Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kolay gelsin abla güle güle kullan bi olay bu kadar iyi özetlenemezdi
kilo veren herkesi tebrik ederim vermeyenlerde totolarını az sıksınlar
bende payıma düşeni alıyorum ve bu hafta bu totoyu öyle bi sıkıcamki onu oturduguna rahatca büyüdüğüne bin pişman edeceğim abla guclubacismile

bebek konusunu hallettik canım,oda aslında benim gibi düşünüyo ama işte anlık babalaık duyguları depreşiyo galiba,hem önce bazı şeyleri düzene koymamız lazımaklinialirimsmile:asigim:

aslında diyorum aşkım kilo aldım vermem lazım diye oda ne kilo alması sen zayıfladın bile diyo,baskül hiç öle demiyo ama,evlenmeden önce diyodu beraber yaparız falan diye ama unuttu hepsini,galiba hatırlatmam lazım

kirazım eger ara verirsen bilki bi dahaki geldiginde 80 demen içden bile deyil . sakın bırakma vede ara verme ....:umursamaz:

haklısın ablacım en son 80 le dönmüştüm,en iyisi bu hafta kendime göre bi alışveriş yapayım ve bi yerlerden başlayım,spor aletleriminde tozunu alsak iyi olucak

yumukum ilk hafta için harika bi sonuç tebrik ederim fıstığımmopuyorumnanaktan
yumukum tebrikler güzelim....
ne yazık bu kilon takıma ve yüzdeye yansımıycak ... bu kuralı hiçç sevmiyorum ...:1closedeyes:

gözdem yasin okudukyaa nazoonun annesi için nasıl bagışlayacagız bunu yada böyle bişiye gerek varmı ben 50 tane dagıtmıştım.sayı yoktu diye hatırlıyorummm

Sen 50 dagıttın, nazlımla elifte okumustu sanırım bende 8 okudum, sayı belirtmemiştik, elife başlayalım bugün ama herkes tam sayıyı yazsın sonuna yaklasıncada yani haftaya çarşamba falan-kalanı pay ederiz, sayı önemli tefriciyede aman diyeyim, tamammı?

kaydirigubbakcemile5 kendine geldin bravo:lepi:
yumukum ilk hafta için harika bi sonuç tebrik ederim fıstığımmopuyorumnanaktan
saol cnm devamı gelecek inş.:lepi:

yumukum tebrikler güzelim....
ne yazık bu kilon takıma ve yüzdeye yansımıycak ... bu kuralı hiçç sevmiyorum ...:1closedeyes:

ilk hafta yansımıyormuydu ya,paymı ediliyodu bıraktığım zamandan itibaren ohooo ozaman kuş kadar bişey kalcak kaydirigubbakcemile3

kızlar gelin arabamın resimleini koydum albüme,bakın bakalım beğencenizmi,biraz kokoş ama:)

kızlar ben çıkıyorum ekmeğim bitmiş yakınlardada tam buğday satan biyer yok öğleden sonra uğrarım kilo veren koruyan herkesi tebrik ederim kaydirigubbakcemile5

günaydın arkadaşlarrr
daha yarım saat önce kalktım çocukları okula gönderdikten
sonra uyudum bugün biraz ondan geç geldum dün gece
bir saat yürüyüş,30 tane mekik ve kol hareketleri yaptım
canım çıktı resmen bu sabah kalkamadım halada her yerim
ağrıyoo(

artık bende 6.takımdayımmm iiki burdayıımmmm

** 6.TAKIM 178.ETAP **

Naz ( 59,2 / 59,2 / 0,00 / 0,00 % )
kirazz_z ( 72,7 / 74,0 / -1,3 / -1,79 % )
blackandwhite ( 61,8
melek ( 74,2 / 72,9 / 1,3 / 1,75 % )
narin nazenin ( 70,5 / 70,0 / 0,5 / 0,71 % )
safinaz84 ( 63,2
ak81 ( 74,0 / 73,5 / 0,5 / 0,68 % )
zilan.80 ( 68,0
mimu88 ( 90,0 / 87,4 / 2,6 / 1,89 % )
ienmmr ( 67,2 / 65,8 / 1,4 / 2,08 % )
yumukum ( 83,0 / 80,0 / 0,27 / 0,33 % )
eddoras ( 69,0

6.TAKIM TOPLAM KİLO (

günaydın kızlaropuyorumnanaktan
baskül bu sabah benim yüzümü güldürmedi ne tazık kidün sabah 60.9 idim kiiş yerinde kahvaltıda yapmıştım çok sevinmiştin busabah aç karna 61.5 dedi
61.8/61.5/0.3/0.49

kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr hhuuuuu huuuuuuuuuuuuu seksi şenpazeniz geldi anacııımmmmm
özlemedinizmi benii yaaaaaaawwwwwwwwwww aklinialirimsmile aklinialirimsmile

sabahtan kızımı doktora götürdüm teyzeleri beşte uyandı öksürmekten uyuyamadı bir daha bizde apar topar gittik doktora kan aldılar alerji testi için bakalım ne olucak ayrıca bende yarın MR çektiricem bakalım pazartesi belli olucak oda.
Neyse geçmişe şöyle bir göz attım aklımda kalanları yazayım :

Elifçim canım geri gelmene sevindim tatlişkom ama gece sporu yapmaman üzdü beni

Denizim bal böceğim seniiiiiii kocaman tebrik ediyorummm (gece sporundan dolayı tabisi aklinialirimsmile )

Bu arada kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum veremeyenleri ise tokatlıyorummmmm dermişimmm...

Benim kilo belirsiz canlar kızımın telaşından baskülü falan gözüm görmedi nazlım beni aynı yaz yavrucum olurmu? Artık haftaya nasip bakalım ne olucak...

Eeee ne var ne yok cancanlarr.....

İSİM 15.10.2010 KİLO BAYRAMA KADAR HEDEFLENEN
NAZ 59,2 55
KİRAZ 74 70
blackandwhite 61,8 59
melek 74,2 69,5
narin nazenin 70,5 68
safinaz84 63,2 60
AK81 74 70
yumukum 82 78
eddoras 69 66
zilan.80 68 65
ienmmr 66 60

nazcım bu tabloya bugünüde bi sütunla ekleyecekmisin hani ne kadar hedefe yaklaştıgımızı görmek için bu arada kızlar bayrama 24 gün 13:53 kaldı sempatiksalakcinni

Son düzenleme:

kızına çok geçmiş olsun safişim . ALLAH TEZ ZAMANDA ACİL ŞİFALAR VERSİN İNŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…