safiş nerelerde kaldı bugün hastahaneye mi gidecekti acaba MR çektirecekti inşallah sonuçlar tertemiz çıkar. :Saruboceq:
elifçim 4444 tane tefriceye bugün niyetlen canım istersen.netten bi bak nasıl dua edip niyetlenileceğine. ben cuma vaktinden diger cuma vaktine kadar okunacak diye biliyorum sayı çok önemli ne eksik ne fazla derler.dikkatli okumamız lazım.dijital tesbihler iyi oluyor ama benim kaç tane var hepside kafayı yedi.çin malı değil mi ne beklenirki zaten.herneyse bende gözdemde söylemiş dün sana yardım edeceğiz ne diyorsun başlıyormuyuz :Saruboceq:
gözdem canım benim akşam sana yazarken net gitti.bilgisayarın kablosunda temassızlık var bir türlü olmadı kusura bakma lütfen .kablosuz modemimiz olmasına ragmen birtürlü ayarlarını yapamadıgımızdan hala kablolarla ugraşıyoruz.
günaydın kızlar bu sabah tartıldım 65.8 geldim çarşamba sizinle ilk konuştuğumda 67.2 gelmiştim yediklerime daha çok dikkat ediyorum mesela akşam yemedim bişey normalde yerdim can sıkıntısından ama frenledim kendimi meyve bile yemedim
dünkü menümü yazayım bir daha
yorum istiyorum
sbh: 2 kuru kayısı 2 dilim kepekli ekmekle tost
ara:1 mandalina 2 diyet bisküvi
öğlen: 3 kaşık haşlanmış yeşil fasulye yağsız 2 kaşık yoğurt 1 dilim kepekli ekmek
ara: 1 mandalina 4 diyet bisküvi
akşam tavuklu salata yağsız portakal suyu
ara: 3 diyet bisküvi
1 fincan yeşil çay 1 böğürtlen çayı 2.75 lt su
kirazım eger ara verirsen bilki bi dahaki geldiginde 80 demen içden bile deyil . sakın bırakma vede ara verme ....:umursamaz:bu arada bende utanarak kilomu söleyim 75,40 pazartesi 74 düm,2 gündür wc ye çıkamıyorum onun etkisimi bilmiyorum ama maalesef kilom bu,takımada bi faydam olmuyo kaç haftadır,nazlıcım yeni gelecek olanlar varsa ben yerimi verebilirim,böyle olmuyo canım ya,bi türlü diyet moduna giremiyorum,bi süre aramı versem ne dersin
elifçim sen önce güzel bi euzu besmele çek dediği gibi 100 tane estagfirullah diyerek tövbe et sonra niyetlen tarif edildiği gibi başlayalım inşallah.evet canım haftaya cuma saatinde bitireceğiz inşallah.ben yolda işte heryerde okuyordum salavat oldugu için abdest şartı yok diye biliyorum.olsa güzel olur tabiki.
sanada hayırlı cumalar cnm,nerelerdesin yoktungünaydın .. hayırlı cumalar hepinize . sevgili 6.takımın çıtırları ...
bu arada bende utanarak kilomu söleyim 75,40 pazartesi 74 düm,2 gündür wc ye çıkamıyorum onun etkisimi bilmiyorum ama maalesef kilom bu,takımada bi faydam olmuyo kaç haftadır,nazlıcım yeni gelecek olanlar varsa ben yerimi verebilirim,böyle olmuyo canım ya,bi türlü diyet moduna giremiyorum,bi süre aramı versem ne dersin
tamam canım bu akşam başlayalım inşallah
Allah razı olsun ,gönlünüzdekini nasip etsin inşallah hepinize cansınız siz ya olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?