Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın .. hayırlı cumalar hepinize . sevgili 6.takımın çıtırları ...

günaydın.hepinize hayırlı cumalar..kilo bildirimi yapayım önce 80 :lepi:

dünki menümü yazayım birde
sabah:
2 dilim tam buğday
domates
salatalık
yağsız tavada yumurta
3 zeytin
bol yeşillik
şekersiz funda çayı

öğlen:
1 tabak kuru fasulye
1 kase yoğurt
yeşillik

akşam:
1 tabak yeşil mercimek
1 kase yoğurt

akşam arkadaşımdaydım kaçamaklarım oldu ama ucundan kıyısından abartmadan bikaç patlamış mısır,bikaçtane çerez,2 çatalda un helvası hepsinden tatım sadece boshayallersmile

pazartesiden beri 2 kilo vermişim ilk hafta için iyi bi rakam inş. devamı gelir kaydirigubbakcemile3

gözdem canım benim akşam sana yazarken net gitti.bilgisayarın kablosunda temassızlık var bir türlü olmadı kusura bakma lütfen .kablosuz modemimiz olmasına ragmen birtürlü ayarlarını yapamadıgımızdan hala kablolarla ugraşıyoruz.

1 hafta içinde mi okumamız gerekiyomuş?

Bu dua şöyle okunur:

Başlamadan evvel samimi bir şekilde bir tespih miktarı istiğfar edilmelidir. Abdestli olunması şart değilse de edep için daha uygundur. Ayrıca yüzün kıbleye dönük olması, zihnin meşgul olmaması için gözlerin kapatılması daha doğrudur.
Sonra ne niyetle okunuyor ise, kalben ona niyet edilir. Euzu besleme çekilerek dua okunmaya başlanır.
Belli sayılara riayet ederek duaların okunması kişileri disipline etmek içindir. Ayrıca nasıl bir kapının kilidi, kasanın şifresi varsa bu mükemmel sonuca ulaşabilmek için sözü edilen sayıların kilit, şifre vazifesi göreceği ümit edilmektedir. Unutmayalım ki namazlarda tesbihatımızı belli sayılarla yapmaktayız.

Bu duaların bir defada okunması şart değildir. Gücü yetmeyen bir kimse başka kimselere de okutturabilir.

okumaya başlayalım isterseniz

Önemli değil tatlışkom Şeniz

kirazzcım sen bilirsin ama bence bir yere gitme tatlım.buralarda oldumuz halde alıyoruz birde uzaklaşsak düşünemiyorummm kaç kiloyla döneceğimizi akannehir sen birazda tamerden dolayı salmış durumdasın.bence şöyle bir taktik uygulayabilirsin tamer bebek istiyoryaa mesala deki ben ancak şu kiloya düşersem hamile kalırım bu yüzden sende bana destek olacaksın ve ben bu kiloları vereceğim de bak gör nasıl diyetine destek çıkıyor haa o kiloya geldikten sonra ne olur işte orasını bilemiyorummm :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

menün güzel cnm ama her ara öğünde şu büsküviyi tüketmesen daha iyi bence,onun yerine bikaç badem yada leblebi yesen daha iyidir diyet miyet diyolar ama yinede zararlı
birde akşam yoğurt yemen iyi olurmuş nazlımın dediği gibi onun dışında menün güzel cnm kaydirigubbakcemile5

kirazım eger ara verirsen bilki bi dahaki geldiginde 80 demen içden bile deyil . sakın bırakma vede ara verme ....:umursamaz:

elifçim sen önce güzel bi euzu besmele çek dediği gibi 100 tane estagfirullah diyerek tövbe et sonra niyetlen tarif edildiği gibi başlayalım inşallah.evet canım haftaya cuma saatinde bitireceğiz inşallah.ben yolda işte heryerde okuyordum salavat oldugu için abdest şartı yok diye biliyorum.olsa güzel olur tabiki.

kıslar işim çok bugun su arıtma taktıracım mutfak musluguna su al al bıktım damacanayla .
işim çok o yüzden fazla kalamıycam ....
kilo veren herkesi tebrik ederim vermeyenlerde totolarını az sıksınlar ...::))))

tamam canım bu akşam başlayalım inşallah

Allah razı olsun ,gönlünüzdekini nasip etsin inşallah hepinize cansınız siz ya olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

elifim bende okurum canım benim rabbım gönlüyün muradını versin ....
ama 1 hafta da deyil ne zaman okunursa diye biliyorum ben ?

günaydın .. hayırlı cumalar hepinize . sevgili 6.takımın çıtırları ...
sanada hayırlı cumalar cnm,nerelerdesin yoktun

neslihancım,gidersen dönüşte geleceğin kiloyu az çok tahmin ediyorsundur,ki daha önce yaşadın gülüm.hepimiz yaşadık,bence narinin fikrine kulak ver banada iyi bi fikir gibi geldi,çünkü şuan tamer seni bu konuda desteklemiyor belki ozaman destekler a.s

gözdem yasin okudukyaa nazoonun annesi için nasıl bagışlayacagız bunu yada böyle bişiye gerek varmı ben 50 tane dagıtmıştım.sayı yoktu diye hatırlıyorummm

tamam canım bu akşam başlayalım inşallah

Allah razı olsun ,gönlünüzdekini nasip etsin inşallah hepinize cansınız siz ya olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

başlayalım elifcim inş. ne murat ettiysen olur :Saruboceq: bu arada dünki tatszılığı geride bırakmana sevindim öyle herkesin her söylediğini kafaya takarsak dünya yaşanmaz cnm kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…