Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ben diyetisyene giderken bana her akşam 1 tatlı kaşığı tarçın içilecek demişti kan şekerini düzenliomuş ii gelmişti aslında ama tarçını çok sevmeme rağmen 1 ay içince midem bulanmaya başlamıştı

bu arada bende utanarak kilomu söleyim 75,40 pazartesi 74 düm,2 gündür wc ye çıkamıyorum onun etkisimi bilmiyorum ama maalesef kilom bu,takımada bi faydam olmuyo kaç haftadır,nazlıcım yeni gelecek olanlar varsa ben yerimi verebilirim,böyle olmuyo canım ya,bi türlü diyet moduna giremiyorum,bi süre aramı versem ne dersin

hayır izin vermiyorum ara verirsen daha çok salarsın kendini kirazım .

evet kızçeler . takıma katılmayı bekleyen 3 tane taze kanımız var . benim oyum evet siz ne dersiniz .

bence de evet olumunekankayizsmile

takımdan ayrılışların sonuçlarını biliyoruz kirazım :teselli:

hayır izin vermiyorum ara verirsen daha çok salarsın kendini kirazım .

bence de evet olumunekankayizsmile

takımdan ayrılışların sonuçlarını biliyoruz kirazım :teselli:

biliyorum kızlar,daha öncede + larla dönmüştüm ama böylede bi faydam olmayınca kötü hissediyorum kendimi,bi türlü o eski azmimi bulamıyorum:gitme:sürekli toparlanmam lazım diyorum ama olmuyo:1no2:

biliyorum kızlar,daha öncede + larla dönmüştüm ama böylede bi faydam olmayınca kötü hissediyorum kendimi,bi türlü o eski azmimi bulamıyorum:gitme:sürekli toparlanmam lazım diyorum ama olmuyo:1no2:

kirazım bende düğünden sonra senin gibiydim canım 1,5 ay sonra tartıdaki rakamı görünce kendime geldim . ozamanlar benimde takıma faydam yoktu . kilo alma sabit kalsanda sıkıntı değil şuan için kirazım . en kısa zamanda kendini toparlayacağına eminim tatlım .

eliffff topici açar açarmaz seni gördümyaa nasıl mutlu oldum nasıl anlatamam sositososito.tabiki diger arkadaşlarımıda gördüğüme çok sevindim ama sen geri dönmeyeceksin diye üzüldüm.bu arada süper vermişsin canım.bayramda hedefini yakalayacagına eminim olumunekankayizsmile

90 benim başlangıç kilomdu nazcımm şu an 87.4 üm takıma girdim mi

elifçim dün misafirim geldi bu yüzden yürüyüşümü yapamadım ama içim içimide yedi.ama bende gece sporumu yaptım :kedi: ayy aklım hep sizdeydi ama çok komik bi durumdu yaaa aklinialirimsmile.

elifçim dün misafirim geldi bu yüzden yürüyüşümü yapamadım ama içim içimide yedi.ama bende gece sporumu yaptım :kedi: ayy aklım hep sizdeydi ama çok komik bi durumdu yaaa aklinialirimsmile.

:roflol: :roflol:

bende yapmam lazım siye düşündüğümü hatırlıyorum uyku sersemi ,6. takım için yapmam lazım dedim ama olmadı :roflol: :roflol:

bende kilomu bildireyim 4 gündür diyetime dikkat etmem ragmen benim için güzel bi rakam.500 gr vermişim. kaydirigubbakcemile2

70.50 / 70.00 / 0,50 /0.71 inşallah dogru hesaplamışımdır.

:roflol: :roflol:

bende yapmam lazım siye düşündüğümü hatırlıyorum uyku sersemi ,6. takım için yapmam lazım dedim ama olmadı :roflol: :roflol:

zaten bende herşey takımım için diyerek bu fedakarlıgı yaptım.kendim için bişiy istiyorsam 65 kilo olayımmmm :jeyyar: :jeyyar: sırnaşık şey

naz yeni gelen arkadaşlar benim içinde tamamdır inşallah hepberaber saglıklı ve keyifli bi şekilde hedef kilolarımıza ulaşırız.olumunekankayizsmile

kızlar günaydın dün kü menümüde yazıyımmm;

07:00 mandalina 1 adet

08:30 2 dilim tam buğday ekmeğinden zeytin ezmeli light peynirli tost
1 salatalık
yeşilçay

11:00 mandalina
yeşilçay

12:45
1 tabak cacık
1 tabak kıymalı semiz otu ( dün kü hikayeyi biliyorsunuz(()

yeşilçay

17:00
1 elma
1 armut minnacıktı
1 minik mandalina dahaaaa

20:30
5-6 badem
1 bardak light süt

1 saat fitness

eve geliş 1 yeşil çayy içişş ve yatışş

listeye yazdım canım ve diğer kızları menün gayet iyi canım spora gittiğin için akşamların biraz düzensiz .

safiş nerelerde kaldı bugün hastahaneye mi gidecekti acaba MR çektirecekti inşallah sonuçlar tertemiz çıkar. :Saruboceq:

elifçim 4444 tane tefriceye bugün niyetlen canım istersen.netten bi bak nasıl dua edip niyetlenileceğine. ben cuma vaktinden diger cuma vaktine kadar okunacak diye biliyorum sayı çok önemli ne eksik ne fazla derler.dikkatli okumamız lazım.dijital tesbihler iyi oluyor ama benim kaç tane var hepside kafayı yedi.çin malı değil mi ne beklenirki zaten.herneyse bende gözdemde söylemiş dün sana yardım edeceğiz ne diyorsun başlıyormuyuz :Saruboceq:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…