bende giriyormuyum guruba:)
bu arada bende utanarak kilomu söleyim 75,40 pazartesi 74 düm,2 gündür wc ye çıkamıyorum onun etkisimi bilmiyorum ama maalesef kilom bu,takımada bi faydam olmuyo kaç haftadır,nazlıcım yeni gelecek olanlar varsa ben yerimi verebilirim,böyle olmuyo canım ya,bi türlü diyet moduna giremiyorum,bi süre aramı versem ne dersin
evet kızçeler . takıma katılmayı bekleyen 3 tane taze kanımız var . benim oyum evet siz ne dersiniz .
bu arada bende utanarak kilomu söleyim 75,40 pazartesi 74 düm,2 gündür wc ye çıkamıyorum onun etkisimi bilmiyorum ama maalesef kilom bu,takımada bi faydam olmuyo kaç haftadır,nazlıcım yeni gelecek olanlar varsa ben yerimi verebilirim,böyle olmuyo canım ya,bi türlü diyet moduna giremiyorum,bi süre aramı versem ne dersin
hayır izin vermiyorum ara verirsen daha çok salarsın kendini kirazım .
bence de evet olumunekankayizsmile
takımdan ayrılışların sonuçlarını biliyoruz kirazım :teselli:
biliyorum kızlar,daha öncede + larla dönmüştüm ama böylede bi faydam olmayınca kötü hissediyorum kendimi,bi türlü o eski azmimi bulamıyorum:gitme:sürekli toparlanmam lazım diyorum ama olmuyo:1no2:
elifçim dün misafirim geldi bu yüzden yürüyüşümü yapamadım ama içim içimide yedi.ama bende gece sporumu yaptım :kedi: ayy aklım hep sizdeydi ama çok komik bi durumdu yaaa aklinialirimsmile.
:roflol: :roflol:
bende yapmam lazım siye düşündüğümü hatırlıyorum uyku sersemi ,6. takım için yapmam lazım dedim ama olmadı :roflol: :roflol:
kızlar günaydın dün kü menümüde yazıyımmm;
07:00 mandalina 1 adet
08:30 2 dilim tam buğday ekmeğinden zeytin ezmeli light peynirli tost
1 salatalık
yeşilçay
11:00 mandalina
yeşilçay
12:45
1 tabak cacık
1 tabak kıymalı semiz otu ( dün kü hikayeyi biliyorsunuz(()
yeşilçay
17:00
1 elma
1 armut minnacıktı
1 minik mandalina dahaaaa
20:30
5-6 badem
1 bardak light süt
1 saat fitness
eve geliş 1 yeşil çayy içişş ve yatışş
naz yeni gelen arkadaşlar benim içinde tamamdır inşallah hepberaber saglıklı ve keyifli bi şekilde hedef kilolarımıza ulaşırız.olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?