Sagol ablacım sarildim senin icin yatıyorum yastığımlaAllah rahatlık versin ElifcimYarın görüşürüz. Yastığa sıkı sarıl Ankara'ya soğuklar geliyormuş
Hosgeldin evine canım ❤Slm kızlar...
Geldim artık evimdeyim şükür...
Yolculuk çok yorucu geçti midem bulandı başım döndü bebek durmadi kendime bir süre gelemedim yeni yeni iyi oldum...
Tamam canımZipzip- patronum bn sabah tartılmayı unuttum yarın sabah tartılacağım
Tatilin guzel gecmesine sevindim canimKacamaklarim olmadi ama hareket edemedik birde wc sıkıntım oldu ondan diye düşünüyorum
Tatil.guzel geçti cok iyi geldi beynim boşaldi resmen
Tek stresim diyet ve grup sorumluluğu yediğim herseyi stresle yedim diyebilirm
Guzel menu ve spor canım
Günaydın canım ❤Günaydin
Günaydın ablacım ❤Günaydıııııııınn
Günaydın canım ❤Günaydınn hanımlar nasılsınız?bugün evi topladıktan sonra direk çocuklarıda alıp spora gidiyorum Allah nasıp ederse tabi. Hazır yağmur yok değerlendireyim park yapılmış haberim yok her türlü spor aleti var değerlendırelim bunu
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar
Günaydın canım ❤Gunaydin
Günaydın canım ❤Günayyyddıınnnm
Günaydın canım ❤Günaydın kızlarre,keyifli bir gün olur inşallah❤
Günaydın canım ❤Günaydın K.K "'nin muhteşem hatunları keyfler nasil
Gunaydin canım ❤Günaydın kızlar
Günaydin
Günaydıııııııınn
Günaydınn hanımlar nasılsınız?bugün evi topladıktan sonra direk çocuklarıda alıp spora gidiyorum Allah nasıp ederse tabi. Hazır yağmur yok değerlendireyim park yapılmış haberim yok her türlü spor aleti var değerlendırelim bunu
Günaydın kızlar
Gunaydin kizlar ❤❤
Gunaydin
Günaydın güzelliklerGünayyyddıınnnm
Canım ElifimSagol ablacım sarildim senin icin yatıyorum yastığımla
Hosgeldin evine canım ❤
Tamam canım
Tatilin guzel gecmesine sevindim canim
Guzel menu ve spor canım
Suyu artir biraz
Günaydın canım ❤
Günaydın ablacım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Iyiyim canım sen nasilsin
Gunaydin canım ekside olman guzel
Cumadan beri yoklar canimGulenyuzumsunsen
Burcu gene yok vazgecmisler sanirim gene
Var kuzum. En son 25 Kasim' ı gösteriyor takvim.Regl takvimi yok mu ablacım oradan takip edersin
Baktim canim etiket yapmayim.dedimCumadan beri yoklar canim
Neyini kaybettin abla sonra bulduguna sevindin kocanimiAllah garip kulunu sevindirmek için eşeğini kaybettirir sonra buldururmuş
Şair burada ne demek istiyor bulun bakalım
Geçmiş olsun canımkaptanım ben yapamamistim rahatsizdim
Amin allah razı olsunAllah kabul etsin
Dünürlerin en güzeli amanda menopoz başlangıcı mı yaşarmış kıyamammm rahat atlat inşallah canımVar kuzum. En son 25 Kasim' ı gösteriyor takvim.üç dört ayda bir ziyaret ediyor bizimki...menopoz başlangıcındayim. Canı ne zaman isterse habersiz geliyor
konumuz regl di şeyini kaybedip bulacak değilsindir diye tahmin ediyorum regl oldun o zamanAllah garip kulunu sevindirmek için eşeğini kaybettirir sonra buldururmuş
Şair burada ne demek istiyor bulun bakalım
Ah inşallah görürsün kuzumregl şişkinliği artı gösteriyor ben geçen günlerde regl olacagim bilmeden eksi gelmişim. o gün sonra regl olmuşum.
daha eksi görebilirdim. bu hafta da yediklerimi içtiklerimi dikkat edecegim tek istegim eksileri görmek
umarim en kısa zamanda regl olursun
Hamdolsun kaptanların bitanesi pek enerjigim bugunSagol ablacım sarildim senin icin yatıyorum yastığımla
Hosgeldin evine canım ❤
Tamam canım
Tatilin guzel gecmesine sevindim canim
Guzel menu ve spor canım
Suyu artir biraz
Günaydın canım ❤
Günaydın ablacım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Iyiyim canım sen nasilsin
Aboooo senide o minnosuda severim ben nasıl dadlusunuz siz öyle yaaaCanım Elifimbu zeki tavrına hoşgörüne hayranım kuzum.
Tam ben yazacaktimGulenyuzumsunsen
Burcu gene yok vazgecmisler sanirim gene
Ay sesli guldumkonumuz regl di şeyini kaybedip bulacak değilsindir diye tahmin ediyorum regl oldun o zaman
Bilemediiiinkonumuz regl di şeyini kaybedip bulacak değilsindir diye tahmin ediyorum regl oldun o zaman
Gecende burcuya yazdimya 5gitmissin sonra buraya gelmissin tekrar geldin ama gene yoksunAh inşallah görürsün kuzum
Hamdolsun kaptanların bitanesi pek enerjigim bugun
Aboooo senide o minnosuda severim ben nasıl dadlusunuz siz öyle yaaa
Tam ben yazacaktimhayır vazgeçeceksen başlama zaten kafada bitirmeden sürekli git gel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?