- 24 Haziran 2016
- 7.541
- 26.574
- 548
Aboo seninki kötüymüş dur hele...adama acımıyorsan bebelerine acı bitanem...
2side kabulumEniştemmi senmi
Offf offff bacım şanslisin nediyimElhan ablacım E Elif_Eylul canım benim eşimde aksine kahvaltıyı sağlam yapar bır daha akşama acıkır arada kahve yadaçay Isterse yapar verırım.
Ne abur cubur yer ne meyve ıster .mafrafsız ama büyük oğlumda aksine doymaz sureklı yemek ister.
Ama oğlum beterOfff offff bacım şanslisin nediyim
Benimde kızım beter anamı aglatiyoAma oğlum beter
Susssss babanın evinde o da yoktuOfff offff bacım şanslisin nediyim
Ah çocuklar öyle yaGüya parka spora geldım ufaklık ne aletlere binmeme izin veriyor. Ne yürümeme arkamdan ağlıyo. Oturdum kaldım öyle oturuyoz bakalım nolacak
Keske olmasaydiSusssss babanın evinde o da yoktu
Maymun yaaa çok tatlı ama izlerken ısırasım geliyorBenimde kızım beter anamı aglatiyo
Öyle deme ya 3 tane evladın var onlar sana yeter birde iyi yönlerini düşün hep kötüyü düşünme oda senin imtihanın belki bilemeyizKeske olmasaydi
Çok tatli ama çok fenaMaymun yaaa çok tatlı ama izlerken ısırasım geliyor
Abi tam dayaklık çocuk ne yapsın iyi bişey söylüyor zannediyor belkide en nefret ettiğim şey çocukların küfürlü konuşması biberi doldur ağzına annem biz küçükken ağzımızdan kötü bişey çıkınca biberle korkuturduÇok tatli ama çok fena
Aksam abisinden bokumuye diye kelime duymus anne bokumuye anne bokumuye deyip durdu ne dediysem vazgecmedi sabah unutmuştur dedim gene kalkmis anne bokumuye diyo
Öyle diyorum bende güleyimmi aglayimmi sonrada abisi bagriyo deme oyle diyo,birdaha agzinidan cikani duyun simdi bize soyler yarin baskasinaAbi tam dayaklık çocuk ne yapsın iyi bişey söylüyor zannediyor belkide en nefret ettiğim şey çocukların küfürlü konuşması biberi doldur ağzına annem biz küçükken ağzımızdan kötü bişey çıkınca biberle korkuturdu
Gunaydin canım ❤Gunaydin kizlar
Teşekkür ederim canımMenülerin güzel afiyet olsun
Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Toplam | |
| 10.287 | 12.014 | ||||||
D Dileksnr | 16.207 | |||||||
@I-cell_84 | 10.103 | 11.033 | ||||||
| 6.778 | 10.147 | ||||||
| 11.420 | 17.584 | ||||||
| 6.941 | |||||||
| 12.392 | 11.332 | ||||||
| 6.718 | 6.183 | ||||||
@birazhuzurdu2008 | 2.825 | 11.593 | ||||||
| 4.005 | 8.508 | ||||||
| 4.859 | 6.377 | ||||||
| 8.546 | |||||||
| 2.744 | |||||||
N Nidsalii | 6.000 | |||||||
| 5.400 | |||||||
| 10.637 | |||||||
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?