KayıpGecende burcuya yazdimya 5gitmissin sonra buraya gelmissin tekrar geldin ama gene yoksun
Bosuna üzülmüşsün ablacim 2-3 gundurBilemediiiin
Canim dünürüm
Cuma günkü tartıya indim de
Ona seviniyorum.
aminnn cümlemizinnnnnAy sesli guldumAllah iyiliğini versin hemiii
Bilemediiiin
Canim dünürüm
Cuma günkü tartıya indim de
Ona seviniyorum.
Kocami kaybetsem hükümsüz ilanı verirdimNeyini kaybettin abla sonra bulduguna sevindin kocanimi
Ablaaaa yaaaa vallaaaa bende üzülmemKocami kaybetsem hükümsüz ilanı verirdimşu bir gerçek giden kilo kadar sevindirmiyor koca fikri....
Hemen panik oluyorum kuzum...ters bir şey yapsam aldırmam da diyet spor yap sonra artı gel ...elim ayağıma dolaşıyor bu durumda..Bosuna üzülmüşsün ablacim 2-3 gundur
Nolacak bizim bu halimiz...Ablaaaa yaaaa vallaaaa bende üzülmem
Nolacak bizim bu halimiz...adam kendi halinde bana hiç karışmaz ama acıktım dediği zaman boğazını sıkasım geliyor ya da evde bir şey aradığında...off off
Göbek atasim var tatlım şöyle en kivraklisindanaminnn cümlemizinnnnn
işte buna mutlu olunurrr en güzel kayıp buuuuuuu
Aboo seninki kötüymüş dur hele...adama acımıyorsan bebelerine acı bitanem...ben hele öldursem yeridir
Kocami kaybetsem hükümsüz ilanı verirdimşu bir gerçek giden kilo kadar sevindirmiyor koca fikri....
Bahtsız eniştelerim benimAblaaaa yaaaa vallaaaa bende üzülmem
21sene sonra yeniliklere açığımBahtsız eniştelerim benimben etrafa bi bakinayim eli ayagi düzgün 2 tane gelin adayı bulayım siz gözden çikarmissiniz
Gunaydin papatyamGünaydın
Gunaydin canım ❤Günaydın
Günaydin
Günaydıııııııınn
Günaydınn hanımlar nasılsınız?bugün evi topladıktan sonra direk çocuklarıda alıp spora gidiyorum Allah nasıp ederse tabi. Hazır yağmur yok değerlendireyim park yapılmış haberim yok her türlü spor aleti var değerlendırelim bunu
Günaydın kızlar
Gunaydin kizlar ❤❤
Gunaydin
Günayyyddıınnnm
Günaydın kızlarre,keyifli bir gün olur inşallah❤
Günaydın K.K "'nin muhteşem hatunları keyfler nasil
Günaydın kızlar
aynen benim koca.. yarin sabaha biraktığım kızıma içtirecegim çorbayi gece eşim içmiş ya ona ayar olmuşumNolacak bizim bu halimiz...adam kendi halinde bana hiç karışmaz ama acıktım dediği zaman boğazını sıkasım geliyor ya da evde bir şey aradığında...off off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?