Kaptanım regl oldum ya ağrım arttı dün çok kötü oldum erkenden uyudum normalde ağrım olmaz benim ama anlamadım ondan giremedim
Gecmis olsun canim birde kendini zorladinya temizlikten ondandirKaptanım regl oldum ya ağrım arttı dün çok kötü oldum erkenden uyudum normalde ağrım olmaz benim ama anlamadım ondan giremedim
Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | |
E Elif_Eylul | ||||
D Dileksnr | ||||
| ||||
| ||||
| ||||
M MissHayaLet | ||||
| ||||
T timesinfinity | ||||
| ||||
| ||||
@I-cell_84 | ||||
| ||||
| ||||
| ||||
N Nidsalii | ||||
@birazhuzurdu2008 | ||||
| ||||
Teşekkür ederim canımm ondan da olabilir maydanoz sogan suyu içtim iyi geldi şükürGecmis olsun canim birde kendini zorladinya temizlikten ondandir
Cok gecmis olsun canim iki gundur temizlik ve yemekle yoruldun onun da etkisi vardirKaptanım regl oldum ya ağrım arttı dün çok kötü oldum erkenden uyudum normalde ağrım olmaz benim ama anlamadım ondan giremedim
Teşekkür ederim kaptanım vardır illaki koltuk vs çekince ondan oldu heraldeCok gecmis olsun canim iki gundur temizlik ve yemekle yoruldun onun da etkisi vardir
Bugun spor yapma dinlensin vücudun
Üşüttüysen de ağrı yapar canım. Ayaklarını sıcak tut,terliksiz gezme.Geçmiş olsun canımKaptanım regl oldum ya ağrım arttı dün çok kötü oldum erkenden uyudum normalde ağrım olmaz benim ama anlamadım ondan giremedim
Pazartesi | Sali | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | pazar | Toplam | |
| 105 | |||||||
| 78 | |||||||
@I-cell_84 | 30 | |||||||
| 30 | |||||||
| 46 | |||||||
T timesinfinity | 45 | |||||||
@birazhuzurdu2008 | 25 | |||||||
N Nidsalii | 45 | |||||||
| 45 | |||||||
Hem çorap hem panduf sürekli ayağımda canım ilk defa agrim oldu ablamın ağrısı olduğunda ona abartma derdim hep gülme komşuna gelir başına oldu benimki deÜşüttüysen de ağrı yapar canım. Ayaklarını sıcak tut,terliksiz gezme.Geçmiş olsun canım
Elhan11-17 Ocak Leslie Yarışması
Pazartesi Sali Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi pazar Toplam Denp 105 Cordelia 78 @I-cell_84 30 Tesnim1903 30 Kahvesel 46 T timesinfinity 45 @birazhuzurdu2008 25 N Nidsalii 45 Zipzip- 45
Baktim ama bildirim göremedim ablacim kac dakika yaptin
Baktim ama bildirim göremedim ablacim kac dakika yaptin
Tamam ablacim yarin ki bildirimle eklerimBen de baktım göremedim kuzum oysa paylaşmıştım tekrar görüntü alıp paylaşacağım.
Masallah abla bugun tartida etkisini göstermiş zatenEki Görüntüle 2759391
Canım dün iki defa Leslie yaptım grafikteki uzun çizgilerde görülüyor.
Sabah 2 mile 30 dakika
Akşam 3 mile 45 dakika
Zipzip-
Pazartesi menü listem
Sabah 9.00 Sade Nescafe
10.30 Omlet, peynir zeytin, marul , yeşil biber, çay
13.00 Sade Türk kahvesi
15.00 Hibuskus, açlık otu çayı
16.30 ızgara kapya ve ızgara et( avuç içi), yoğurt
İki litre su, yarım litre tarçınlı su
Leslie'den sonra smoothie yapacağım bir bardak , içeriği kayısı ve chia tohumlu
Sporu 21.00' den sonra bildireceğim.
Zipzip-
Onu buldum az once ablacım 1 saat once goremedim niyeyse gozumden kacmis
Teşekkür ederim bitanemMasallah abla bugun tartida etkisini göstermiş zaten
Pazar son dakka bi işe giriştik bitmeyince dün öğleye kadar onla uğraştık gelir gelmez de canlı derslere girildi sonra da ölü gibi yattım uyuyamadım da her tarafım ağrıyo valizler boşalcak ve hiç yapasım yok yatıyorumsleepy angel donmediniz mi koyden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?