Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Odemdir bence daha tartiya uc gun var odemi atarsin diye dusunuyorum moral bozmak yok
Evde olsaydim gectartilirdim cuma günü yaaa ((( çok sinir oldum valla artim coktu dün(( gidiyimde su içiyim yoksa saldiracam biseye kötü bir anımdayım sadece psikolojik

Bence normal bir beslenme duzenine gecmen gerekiyo artık canim vucudun alışmış artık oruca 1hafta kendini 3ögune gecte şaşirt derim

Bugünün menüsü sabah kalkınca 1 bardak ılık limonlu su 2 kayısı kahvaltı Saat 09.00
Öğlenleri menü tost yağsız arasına domates peynir 4 dilim ekmek
Akşamda 19.00
Bır kepçe tarhana corbası
8.9 yemek kaşığı pırasa
2 parça çiğ kofte
1 litre dukan birası
2 litre su
Nescafe içerim bır bardakta
Zipzip-

Eklentiler

• Screenshot_20210112-202748.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_20210112_135339.webp
    51,1 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_20210112_092130.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 18
Müsadenle fikrimi söyleyebilir miyim ama darılmaca,kırılmaca yok

Çok sık detoks benzeri beslendiğin için ödem tuttuğunu düşünüyorum.Bir gün normal besleniyorsan ertesi gün oruçlusun.Vücut da napcağını kestiremediğinden oruç ertesi ne yesen depoluo (gene oruç tutup aç kalırsan die) o da ödem yapıo,belki de yağ Bence 5 gün üst üste normal beslenip 1 ya da 2 gün oruç yapsan metabolizman açısından daha faydalı olabilir.Bi düzen olur en azından.Yani benim fikrim böyle ama doktor değilim, sadece yılların obezi işte

Yiyiyim yarın öğlen yemeğinde birazcık benim çocuklar seviyo eşim fazla yemez küçük olan bayılıyor salatalık turşusuna
ayıptır söylemesi kıtır kıtır yapmışım lezzetlimi lezzetli

Tatil sonrası die hafif geçirmek istedin sanırım canım hafif bi menü olmuş çünkü.Afiyet olsun

Toplam 6 dilim ekmek yemişsin canım. (2 parça çiğ köfte de 1 dilim ekmek eder).2 dilim fazla olmuş yani.Tek tost yiyip yanına bol salata eklesen daha güzel olacakmış. Afiyet olsun canım

Yiyiyim yarın öğlen yemeğinde birazcık benim çocuklar seviyo eşim fazla yemez küçük olan bayılıyor salatalık turşusuna
ayıptır söylemesi kıtır kıtır yapmışım lezzetlimi lezzetli
Yarın çarşambaaa,abartmadan ye hehe haftasonu daha cok yersin lol zaten kalorisi yok,sadece ödem yapabilio ama bol su atar onu.Ellerine sağlık canımm Biz sadece laahana turşusu yaptık.Annem kornişon falan da istio ama pazarda da görmedim,bulsam alıcam

Bugünkü menüm
Sabah 08.00 1bardak ılık suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi
09.00 kahvaltı 2 tane haşlanmış yumurta Yeşillik domates salatalık 2 dilim peynir 5 zeytin 1 dilim çavdar 1 bardak yesil çay

11.30 1 bardak süt 1 tane kayısı

13.00 7 yemek kaşığı türlü 1 bardak ayran roka,tere 1 dilim çavdar

16.00 1fincan kahve 1 çk hindistan cevizi yağı ve yarım çk tarçın yanına 1 tane hurma

19.00 5 tane köfte 2 kepce tavuk çorbası 2 yemek kaşığı Yoğurt 2 yemek kaşığı pilav 1 çorba kasesi salata yağsız tuzsuz

22 .00 1 bardak yeşil çay içerim
4 litre su
2 litre ödem suyu

Spor yok bugün

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

6 litre su mu içtin kız inşallah ödem suyu ile beraber 4 litredir.Böbreklerini yorma o kadar
Menün çokk güzel,afiyet olsun canım

Sağol canım
En iyisi cuma yada cumartesi yiyeyim ben
Canım ben pazara gitmem hiç eşim gider ama bence zamanı gitmiştir artık onların ben 4 ay önce yaptım ismi ne diye geçiyor bilmiyorum şu hani kısa şişman biberler varya dilim dilim kesip turşu yaptım ama felaket aci bişey eşim hayatta yiyemiyorum ama ben yesem 1 kavanoz yerim

Evet artilardayim çünkü

Bence normal bir beslenme duzenine gecmen gerekiyo artık canim vucudun alışmış artık oruca 1hafta kendini 3ögune gecte şaşirt derim
Evet aslında bencede öyle ama benim planim mezuniyetle normale gecmekti çünkü ertesi gun 2 kg fazla cikiom nerdeyse ben yani beni 2 hafta geri atar bu sefer soğurum diye korkuyorum bilmiyom canim yaa bu hafta kezin artiyim da ona üzülüyorum baska bisey degil
Menulerin guzel abartı birsey yemedin ki kilo olsun moral bozmak yok sopa alip gelecem simdi
Yoo yemedim ne yaziosam o. Kuruyemismi sisirdiki anlamadim offf bilmiom karnimi gör varya davul davul disari firlayacak anlamadim o sopayla karnim yumusarmiki (
Canim fikriniziyazin die buraya yazıyorum aşkolsun ne demek
Dedigin dogru kesinlikle. Ben haftada 3 güne cikarmakla hatami yaptim bilmiom yaaa . Mezuna kalmis 3 kg. Birakmak istemedim cunku sizin gibi beslenip kg.verirken haftada 300 gr.500gr.ancak veriyodum bu bana iyi gelmişti offf sıkıldım valla ((
Yılların obezini öpüyorum sagolsun iyiki var
Moralini bozma bu haftada kucukde olsa arti gelirsin
Yaaa cok sagol cansın

Aferin canim valla hem calisip hem spor yapiyorsun tebrik ediyorum
Buradaki arkadaslrin sporlarını görünce kendimi suçlu hissediyorum
Hem çalışıyorum hem.ev birde eşim titiz herseyi dört dörtlük olucak
Fazla yardımı dokunmuyor bana cayinj bile alıp içmez benim pilimde bitiyor malesef

Afiyet olsun canım
Teşekkür ederim kaptanım
6 litre su mu içtin kız inşallah ödem suyu ile beraber 4 litredir.Böbreklerini yorma o kadar
Menün çokk güzel,afiyet olsun canım
Teşekkür ederim canım
4 ayri 2 ayrı
Regl oldum ya canım pazartesi he bide 12 gun geç oldum pazartesi sadece 400 gr eksi gördüm
ödem kalmasını istemiyorum cumaya kadar yarın da yaparım yeterli olur canım

Yoo yemedim ne yaziosam o. Kuruyemismi sisirdiki anlamadim offf bilmiom karnimi gör varya davul davul disari firlayacak anlamadim o sopayla karnim yumusarmiki
Yesilcay ictin mi bugun

Bu arada senin kilonda 300-500 gramlarda az degil ki artık bu hafta duruma gore normal beslenmeye gecmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…