Evde olsaydim gectartilirdim cuma günü yaaaOdemdir bence daha tartiya uc gun var odemi atarsin diye dusunuyorum moral bozmak yok
Bence normal bir beslenme duzenine gecmen gerekiyo artık canim vucudun alışmış artık oruca 1hafta kendini 3ögune gecte şaşirt derimZipzip- bana ne oldu bilmiyorum karnim kocaman oldu kabızlık icin kayisi erik yulaf yedim 2/3 gündür. vs. Sislige faydasi olmadi. Wc ciktim ama karnim hamile gibi yaa elerimde sisiyo anlamadim ödemim hep . Geçen hafta 3 günle zorlaninca bu hafta 2 gün oruc yapiyim dedim. O yuzden haala artiyim.
Morelim bozuk artim yuzunden. 2 gundede asla eksiye gecmem((( böyle olmadim ben hiç bu hafta arti çıkacam kesin. Bu ödem ne böyle arti cikacam kesin
Menulerin guzel abartı birsey yemedin ki kilo olsun moral bozmak yok sopa alip gelecem simdi2 gun vaarrrr(((((
Müsadenle fikrimi söyleyebilir miyim ama darılmaca,kırılmaca yokZipzip- bana ne oldu bilmiyorum karnim kocaman oldu kabızlık icin kayisi erik yulaf yedim 2/3 gündür. vs. Sislige faydasi olmadi. Wc ciktim ama karnim hamile gibi yaa elerimde sisiyo anlamadim ödemim hep . Geçen hafta 3 günle zorlaninca bu hafta 2 gün oruc yapiyim dedim. O yuzden haala artiyim.
Morelim bozuk artim yuzunden. 2 gundede asla eksiye gecmem((( böyle olmadim ben hiç bu hafta arti çıkacam kesin. Bu ödem ne böyle arti cikacam kesin
Moralini bozma bu haftada kucukde olsa arti gelirsinEvde olsaydim gectartilirdim cuma günü yaaa((( çok sinir oldum valla artim coktu dün (( gidiyimde su içiyim yoksa saldiracam biseye kötü bir anımdayım sadece psikolojik
Yiyiyim yarın öğlen yemeğinde birazcık benim çocuklar seviyo eşim fazla yemez küçük olan bayılıyor salatalık turşusunaBende de ödem oluodur belki ama ben bu ödem konusunu hiç anlamıyorum canım,ancak tartıya çıkıp bakmam lazımBiz aslında pek turşu yapmıoduk uzun süredir (alıoduk) ama prebiyotik ve bağışıklığa iyi geliyor die evde yapıyoruz 2-3 yıldır.Haftada 1-2 ancak yiyorum.Bence sen de ye canım.Bağırsak sağlığı cidden önemli, ne de olsa 2. beyin.Bol su içersen bişi olmaz,ödemi atarsın.Bi tek tartıdan önceki gün yeme tamamdır.
Toplam 6 dilim ekmek yemişsin canım. (2 parça çiğ köfte de 1 dilim ekmek eder).2 dilim fazla olmuş yani.Tek tost yiyip yanına bol salata eklesen daha güzel olacakmış. Afiyet olsun canımBugünün menüsü sabah kalkınca 1 bardak ılık limonlu su 2 kayısı kahvaltı Saat 09.00
Öğlenleri menü tost yağsız arasına domates peynir 4 dilim ekmek
Akşamda 19.00
Bır kepçe tarhana corbası
8.9 yemek kaşığı pırasa
2 parça çiğ kofte
1 litre dukan birası
2 litre su
Nescafe içerim bır bardakta
Zipzip-
Yarın çarşambaaa,abartmadan ye heheYiyiyim yarın öğlen yemeğinde birazcık benim çocuklar seviyo eşim fazla yemez küçük olan bayılıyor salatalık turşusuna
ayıptır söylemesi kıtır kıtır yapmışım lezzetlimi lezzetli
Afiyet olsun canımBugünkü menüm
Sabah 08.00 1bardak ılık suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi
09.00 kahvaltı 2 tane haşlanmış yumurta Yeşillik domates salatalık 2 dilim peynir 5 zeytin 1 dilim çavdar 1 bardak yesil çay
11.30 1 bardak süt 1 tane kayısı
13.00 7 yemek kaşığı türlü 1 bardak ayran roka,tere 1 dilim çavdar
16.00 1fincan kahve 1 çk hindistan cevizi yağı ve yarım çk tarçın yanına 1 tane hurma
19.00 5 tane köfte 2 kepce tavuk çorbası 2 yemek kaşığı Yoğurt 2 yemek kaşığı pilav 1 çorba kasesi salata yağsız tuzsuz
22 .00 1 bardak yeşil çay içerim
4 litre su
2 litre ödem suyu
Spor yok bugün
Afiyet olsun canımBugünün menüsü sabah kalkınca 1 bardak ılık limonlu su 2 kayısı kahvaltı Saat 09.00
Öğlenleri menü tost yağsız arasına domates peynir 4 dilim ekmek
Akşamda 19.00
Bır kepçe tarhana corbası
8.9 yemek kaşığı pırasa
2 parça çiğ kofte
1 litre dukan birası
2 litre su
Nescafe içerim bır bardakta
Zipzip-
6 litre su mu içtin kızBugünkü menüm
Sabah 08.00 1bardak ılık suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi
09.00 kahvaltı 2 tane haşlanmış yumurta Yeşillik domates salatalık 2 dilim peynir 5 zeytin 1 dilim çavdar 1 bardak yesil çay
11.30 1 bardak süt 1 tane kayısı
13.00 7 yemek kaşığı türlü 1 bardak ayran roka,tere 1 dilim çavdar
16.00 1fincan kahve 1 çk hindistan cevizi yağı ve yarım çk tarçın yanına 1 tane hurma
19.00 5 tane köfte 2 kepce tavuk çorbası 2 yemek kaşığı Yoğurt 2 yemek kaşığı pilav 1 çorba kasesi salata yağsız tuzsuz
22 .00 1 bardak yeşil çay içerim
4 litre su
2 litre ödem suyu
Spor yok bugün
Sağol canımTatil sonrası die hafif geçirmek istedin sanırım canımhafif bi menü olmuş çünkü.Afiyet olsun
Toplam 6 dilim ekmek yemişsin canım. (2 parça çiğ köfte de 1 dilim ekmek eder).2 dilim fazla olmuş yani.Tek tost yiyip yanına bol salata eklesen daha güzel olacakmış. Afiyet olsun canım
Yarın çarşambaaa,abartmadan ye hehehaftasonu daha cok yersin lol zaten kalorisi yok,sadece ödem yapabilio ama bol su atar onu.Ellerine sağlık canımm Biz sadece laahana turşusu yaptık.Annem kornişon falan da istio ama pazarda da görmedim,bulsam alıcam
Kaptanim.leslie adımlara dahil degilAfiyet olsun canım guzel menu ve spor
Aferin canim valla hem calisip hem spor yapiyorsun tebrik ediyorumKaptanim.leslie adımlara dahil degil
Aferin bana demi
Evet artilardayim çünküTatil sonrası die hafif geçirmek istedin sanırım canımhafif bi menü olmuş çünkü.Afiyet olsun
Toplam 6 dilim ekmek yemişsin canım. (2 parça çiğ köfte de 1 dilim ekmek eder).2 dilim fazla olmuş yani.Tek tost yiyip yanına bol salata eklesen daha güzel olacakmış. Afiyet olsun canım
Yarın çarşambaaa,abartmadan ye hehehaftasonu daha cok yersin lol zaten kalorisi yok,sadece ödem yapabilio ama bol su atar onu.Ellerine sağlık canımm Biz sadece laahana turşusu yaptık.Annem kornişon falan da istio ama pazarda da görmedim,bulsam alıcam
Evet aslında bencede öyle ama benim planim mezuniyetle normale gecmekti çünkü ertesi gun 2 kg fazla cikiom nerdeyse benBence normal bir beslenme duzenine gecmen gerekiyo artık canim vucudun alışmış artık oruca 1hafta kendini 3ögune gecte şaşirt derim
Yoo yemedim ne yaziosam o. Kuruyemismi sisirdiki anlamadim offf bilmiom karnimi gör varya davul davul disari firlayacak anlamadim o sopayla karnim yumusarmikiMenulerin guzel abartı birsey yemedin ki kilo olsun moral bozmak yok sopa alip gelecem simdi
Canim fikriniziyazin die buraya yazıyorum aşkolsun ne demekMüsadenle fikrimi söyleyebilir miyim ama darılmaca,kırılmaca yok
Çok sık detoks benzeri beslendiğin için ödem tuttuğunu düşünüyorum.Bir gün normal besleniyorsan ertesi gün oruçlusun.Vücut da napcağını kestiremediğinden oruç ertesi ne yesen depoluo (gene oruç tutup aç kalırsan die) o da ödem yapıo,belki de yağBence 5 gün üst üste normal beslenip 1 ya da 2 gün oruç yapsan metabolizman açısından daha faydalı olabilir.Bi düzen olur en azından.Yani benim fikrim böyle ama doktor değilim, sadece yılların obezi işte
Yaaa cok sagol cansınMoralini bozma bu haftada kucukde olsa arti gelirsin
Buradaki arkadaslrin sporlarını görünce kendimi suçlu hissediyorumAferin canim valla hem calisip hem spor yapiyorsun tebrik ediyorum
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun canım
Teşekkür ederim canım6 litre su mu içtin kızinşallah ödem suyu ile beraber 4 litredir.Böbreklerini yorma o kadar
Menün çokk güzel,afiyet olsun canım
Yesilcay ictin mi bugunYoo yemedim ne yaziosam o. Kuruyemismi sisirdiki anlamadim offf bilmiom karnimi gör varya davul davul disari firlayacak anlamadim o sopayla karnim yumusarmiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?