Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Guzel menu afiyet olsun canim

Afiyet olsın canım,güzel menü

Canım bu yediklerin ancak kahvaltı ve ara öğün eder Diğer yazdıklarını da okudum misafirlikteymişsin.En kötü mantı yiyebilirdin bence.Karbonhidrat+protein almış olurdun.1 ayda mükemmel kilo verdin zaten (maşallah) o yüzden bu kadar katı olma kendine (aç değildim demişsin ama 2 kaşık da olsa sağlık icin yeseydin keşke die düşündüm)

Selam kızlar

Su şimdilik 2 litre
Afiyet olsun canım,mücver kızartma olmasaymış iyiymiş
Afiyet olsun canım
İyi akşamlar kızlar oruçtum bugün
Akşam: Bamya yemeği, brokoli salata limon zeytinyağı, 1 dilim ekmek , incir uyutma küçük kase Zipzip-
Spor inşallah yapacağım
Allah kabul etsin canım
Afiyet olsun canım

Yok gülüm ben kendimi biliyorum bir kasik aldım mı o mantidan tabak biter eve gidince kendi yaptığım kefirden içicem inş aslında mantıda değil.hinkal derler bizde büyük hamur parçalarına yaparlar kıymalı yaDa patatesli yağda kızartmışlar bide ya ben bugün tam olarak hala regl olmadım bende doğumdan sonra bir şey oluştu regl olana kadar sürekli bulantı ve şişlik oluyor dün bulantı hapı icmistim çok etkilememişti ama bugün unuttum eve gitsem de içsem aşırı sis midem ve bulanıyor su içsem cikaracam halbuki önceden hiç böyle olmazdı

aman canları sagolsun napcan çikar insallah arkadaşim
Evet olsun diyorsun ama beyaz halının üzerinde görünce bir sinir krizi geçiriyorsun sonra yıkamaya eşime alırken alma bize gitmez şimdi beyaz halı dedim ama illa alcam diye tutturdu sonuç

Kız sen 1 tabak da yesen bişi olmazdı zaten ama kızartma olması kötü olmuş,daha da mideni bulandırır. Çok geçmiş olsun canım eve gidince acıkırsan illa kefir die düşünme varsa yemeğin ye,saati umursama.Vücudu şaşırtmış olursun,bişicik olmaz.Çok geçmiş olsun canım

Afiyet olsun canım turşu yedigim gün ben direk şişiyorum valla bayılıyorum turşuya hele bide aci bibere 3..5 tane yetmiyo bana yedimmi tam yiyiyorum toplam 10 kilo ya yakın yaptım yiyemiyorum ben
Canım incir yiyiyormusun çok süt yaptı bana emzirdigim zaman günde 2..3 tane yerdim

Zipzip- bana ne oldu bilmiyorum karnim kocaman oldu kabızlık icin kayisi erik yulaf yedim 2/3 gündür. vs. Sislige faydasi olmadi. Wc ciktim ama karnim hamile gibi yaa elerimde sisiyo anlamadim ödemim hep . Geçen hafta 3 günle zorlaninca bu hafta 2 gün oruc yapiyim dedim. O yuzden haala artiyim.
Morelim bozuk artim yuzunden. 2 gundede asla eksiye gecmem((( böyle olmadim ben hiç bu hafta arti çıkacam kesin. Bu ödem ne böyle arti cikacam kesin

Bende de ödem oluodur belki ama ben bu ödem konusunu hiç anlamıyorum canım,ancak tartıya çıkıp bakmam lazım Biz aslında pek turşu yapmıoduk uzun süredir (alıoduk) ama prebiyotik ve bağışıklığa iyi geliyor die evde yapıyoruz 2-3 yıldır.Haftada 1-2 ancak yiyorum.Bence sen de ye canım.Bağırsak sağlığı cidden önemli, ne de olsa 2. beyin.Bol su içersen bişi olmaz,ödemi atarsın.Bi tek tartıdan önceki gün yeme tamamdır.

Bugunkj menum
Sabah 12:00
Menemen
Bir dilim tb ekmegi
Aksam 18:00
Bir tabak mercimek corbasi
Bir kase salata
Bir kase keten tohumlu yogurt
Ara
Yesilcay
2lt su
Bir elma
2 kuru kayisi
Spor
30 dk leslie boosted
Zipzip- N Nidsalii

Eklentiler

• Screenshot_20210112-202845_Pedometer Step Counter.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 20
Odemdir bence daha tartiya uc gun var odemi atarsin diye dusunuyorum moral bozmak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…