Kız iyi ki geldinKaptanım her şeyime yetişiyorduu,şanslı benİyi ki seni tanıdım demiş miydim daha önce iyi ki zipzip nickini görüp atmışım kendimi buralara
BulgurmuAslinda bulgur koyalim espirisi olsun demistik ama babam kabul etmedi en son Çakıl koyduk adını
Geldigin günü hatirladim da ablacimKız iyi ki geldin
Aynı cazibesiyle beni de çekti takımına ...ne şeker şu isim dedim bir seneye kalmadı kapısında yalvardım nolur beni al diye...ciddiyim bak aynen böyle oldu.
Ödemdir abla gider normal beslenip ödem suyu hazırlayıp içersen cumaya kalmaz bişeyZipzip- bana ne oldu bilmiyorum karnim kocaman oldu kabızlık icin kayisi erik yulaf yedim 2/3 gündür. vs. Sislige faydasi olmadi. Wc ciktim ama karnim hamile gibi yaa elerimde sisiyo anlamadim ödemim hep . Geçen hafta 3 günle zorlaninca bu hafta 2 gün oruc yapiyim dedim. O yuzden haala artiyim.
Morelim bozuk artim yuzunden. 2 gundede asla eksiye gecmem((( böyle olmadim ben hiç bu hafta arti çıkacam kesin. Bu ödem ne böyle arti cikacam kesin
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canımBugünün menüsü sabah kalkınca 1 bardak ılık limonlu su 2 kayısı kahvaltı Saat 09.00
Öğlenleri menü tost yağsız arasına domates peynir 4 dilim ekmek
Akşamda 19.00
Bır kepçe tarhana corbası
8.9 yemek kaşığı pırasa
2 parça çiğ kofte
1 litre dukan birası
2 litre su
Nescafe içerim bır bardakta
Zipzip-
Tamam canim bu 2..3 gündür abarttım farkındayım yarın dengelerim 4 litreyi geçmem şekerim teşekkür ederim bu aradaIsrar etmek gibi olmasın Dilekçim ama sen gene de 4 litreyi geçme (hatta bence 3)Arkadaşımın babasının böbrekleri çalışmıo,diyalize girio. Doktor sadece günde birkaç bardak suyu yavaş yavaş içmesini söylemiş,fazla su yasak. Arkadaşıma da sağlıklısınız die litrelerce su içmeyin hele birden hiç içmeyin,susadıkça yudum yudum için abartmayın,böbreklerinizi gereksiz yormayin falan demiş.Her şeyin fazlası zarar.
Afiyet olsun canımmSelam herkese
Menüm
Sabah 11:00
2 haşlanmış yumurta
6 zeytin
1 kk peynir
1 dilim ekmek
Öğle 14:30
Balıklı salata
Ara: 1 avuç leblebi
1 kayısi 1 kuru incir
Akşam : 18:30
Yarım kase domates çorbası
Yoğurtlu brokoli 2 kaşık
3 kaşık tavuklu bulgur pilavı
1 dilim tb ekmeği
Ara 20:30
İki Mandalina
İki litre su
2 sade türk kahvesi
58 dk Leslie sansone fast walk @NidsaliiZipzip-
Tekrar Leslie yaparsam bildiririm.
Olmaz mi bulgurBulgurmu
Wauvvvvv şuttu ve gol oldu top aglardaGeldigin günü hatirladim da ablacim
Takim o zaman aşırı kalabalıktı
Ama gereksiz kalabalıkmis cogu
Neyse o gunleri dusunmek istemiyorum
Iyi ki gelmissin
Gülme kiz takima kimseyi almiyordum o zaman o kadar kalabalikti kiWauvvvvv şuttu ve gol oldu top aglarda
Şuuut ve gooollllGeldigin günü hatirladim da ablacim
Iyi ki gelmissin
Çakıl çok tatlı Taş Devri geldi aklımaAslinda bulgur koyalim espirisi olsun demistik ama babam kabul etmedi en son Çakıl koyduk adını
Selam herkese
Menüm
Sabah 11:00
2 haşlanmış yumurta
6 zeytin
1 kk peynir
1 dilim ekmek
Öğle 14:30
Balıklı salata
Ara: 1 avuç leblebi
1 kayısi 1 kuru incir
Akşam : 18:30
Yarım kase domates çorbası
Yoğurtlu brokoli 2 kaşık
3 kaşık tavuklu bulgur pilavı
1 dilim tb ekmeği
Ara 20:30
İki Mandalina
İki litre su
2 sade türk kahvesi
58 dk Leslie sansone fast walk @NidsaliiZipzip-
Tekrar Leslie yaparsam bildiririm.
Sağolll ablamm,iyi ki gelmişiz beaKız iyi ki geldin
Aynı cazibesiyle beni de çekti takımına ...ne şeker şu isim dedim bir seneye kalmadı kapısında yalvardım nolur beni al diye...ciddiyim bak aynen böyle oldu.
Bir iki hafta bekleyecektim hatta ben de hiç unutmam o günleri . Canım zipzipimGeldigin günü hatirladim da ablacim
Iyi ki gelmissin
Aglayammi onumu istiyonGülme kiz takima kimseyi almiyordum o zaman o kadar kalabalikti ki
Birde o zaman dükkana felan gidiyordum yetisemiyordum
Yok yok aglama oynayalim benceAglayammi onumu istiyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?