Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kaptanım her şeyime yetişiyorduu,şanslı ben İyi ki seni tanıdım demiş miydim daha önce iyi ki zipzip nickini görüp atmışım kendimi buralara
Kız iyi ki geldin
Aynı cazibesiyle beni de çekti takımına ...ne şeker şu isim dedim bir seneye kalmadı kapısında yalvardım nolur beni al diye...ciddiyim bak aynen böyle oldu.

Kız iyi ki geldin
Aynı cazibesiyle beni de çekti takımına ...ne şeker şu isim dedim bir seneye kalmadı kapısında yalvardım nolur beni al diye...ciddiyim bak aynen böyle oldu.
Geldigin günü hatirladim da ablacim
Takim o zaman aşırı kalabalıktı
Ama gereksiz kalabalıkmis cogu
Neyse o gunleri dusunmek istemiyorum
Iyi ki gelmissin

Ödemdir abla gider normal beslenip ödem suyu hazırlayıp içersen cumaya kalmaz bişey
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Tamam canim bu 2..3 gündür abarttım farkındayım yarın dengelerim 4 litreyi geçmem şekerim teşekkür ederim bu arada
Afiyet olsun canımm

Geldigin günü hatirladim da ablacim
Takim o zaman aşırı kalabalıktı
Ama gereksiz kalabalıkmis cogu
Neyse o gunleri dusunmek istemiyorum
Iyi ki gelmissin
Wauvvvvv şuttu ve gol oldu top aglarda

Güzel menü ve spor canım,afiyet olsun
Kız iyi ki geldin
Sağolll ablamm,iyi ki gelmişiz bea
Hehe benim de benzer hikayeee.Kendi kendime kura çektim baska takım cıktı aslında ama kalbim kaptanımızın nickine ısındığından burdayım

Salı Menüm
8.00 Sade Nescafe
10.30 Haş. yumurta, marul, peynir, zeytin , yarım çay bardağı fındık, badem
12.00 Limonlu zencefilli çay
14.00 Sade Türk kahvesi
16.00 Yeşil elma
17.30 Izgara balık, roka salatası, yarım tb ekmeği
21.00 Tavşan kanı Türk çayı üç cam bardak
İki litre su
Spor 22.00 de yapılacak inşallah
Zipzip-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…