Hiç bişey yememişsin ki canim kahvaltı ni güzel yapsaydın keske9.20
Şekersiz türk kahvesi
10.11
Şekersiz bir kupa çay
12.00
Bir kupa limonlu yeşilçay
12.30
Zencefil tarçın çayı
13.30
Bir yeşil elma tarcinli
14.00
1.5 yumurta oglusumun yarımınida yedim + 2 3 zeytin + beyaz peynir + 1 ck ev labnesi + 1 kupa süt bir muz 4 ceviz + 3 yk yulaf + 1 'yk keten tohumu bizzat yapıldı
Misafirlikteyiz bool yağlı boool salcali yemekler var o yüzden birşey yemeyi düşünmüyorum zaten sis midem açıkmadimda bugün tek öğün olsun bakalım
Profilinde imza ayarlarinda da görünüyor abla
Dünürümün dikkatini çekmemiş tatlım...Profilinde imza ayarlarinda da görünüyor abla
Afiyet olsun canim guzel menu ve sporSelam kızlar
Su şimdilik 2 litre
Afiyet olsun canım guzel menu3litre su,1nescafe,Zipzip-
Allah kabul etsin canım guzel menu afiyet olsunİyi akşamlar kızlar oruçtum bugün
Akşam: Bamya yemeği, brokoli salata limon zeytinyağı, 1 dilim ekmek , incir uyutma küçük kaseZipzip-
Spor inşallah yapacağım
Az olmuş canım yemeğini arttırman gerek9.20
Şekersiz türk kahvesi
10.11
Şekersiz bir kupa çay
12.00
12.30
Zencefil tarçın çayı
13.30
Bir yeşil elma tarcinli
14.00
1.5 yumurta oglusumun yarımınida yedim + 2 3 zeytin + beyaz peynir + 1 ck ev labnesi + 1 kupa süt bir muz 4 ceviz + 3 yk yulaf + 1 'yk keten tohumu bizzat yapıldı
Misafirlikteyiz bool yağlı boool salcali yemekler var o yüzden birşey yemeyi düşünmüyorum zaten sis midem açıkmadimda bugün tek öğün olsun bakalım
Selam kızlar
Su şimdilik 2 litre
3litre su,1nescafe,Zipzip-
Afiyet olsun kızlarİyi akşamlar kızlar oruçtum bugün
Akşam: Bamya yemeği, brokoli salata limon zeytinyağı, 1 dilim ekmek , incir uyutma küçük kaseZipzip-
Spor inşallah yapacağım
Afiyet olsun canım guzel menuSabah iki dilim tb ekmek 3 minik dilim kaşar 7 zeytin 2 tk tahin bir bardak çay 7 dal roka.
Öğlen börülce salatası bir tabak
Ara sütlü nescafe
Akşam 1 küçük lavaş 100 gram et döner salata 1 bardak ayran. Su 3 litre
Hiç canım istemiyor zaten saolsunlar hiç sağlıklı birseyde yok evlerinde ıslak kek eksili bulgur köfte mantı icli köfte ciğ borek yapmışlarAfiyet olsun canım cok az olmus salata yogurt birseyler yesen
Ah sorma ya aslinda aralıklı oruç yapiyorum kendime mis gibi fırın mücver mercimek çorbası yapmistim akşama malum.oructan sonraki ilk öğün hafif şeyler yemek gerekiyor yoksa mide rahatsız oluyor keşke gelmeseydim yaHiç bişey yememişsin ki canim kahvaltı ni güzel yapsaydın keske
afiyet olsun
Biliyorum canım eve gidince acıkırsam kefir falan icerim ama hiçte ac değilim acikcasi aşırı sis midemAz olmuş canım yemeğini arttırman gerek
Afiyet olsun kızlar
Olsun canım geçti artık ac degilsen keyfine bakHiç canım istemiyor zaten saolsunlar hiç sağlıklı birseyde yok evlerinde ıslak kek eksili bulgur köfte mantı icli köfte ciğ borek yapmışlaryogurt yiyeyim dedim onada sarımsağı doldurmuş salata yapayım dedim malzeme yok ekmek peynirde benim yiyesim yok reglden midir nedir aşırı sis midem şu içsem çıkrcam bugün niye böle oldu bilemedim ya
Ah sorma ya aslinda aralıklı oruç yapiyorum kendime mis gibi fırın mücver mercimek çorbası yapmistim akşama malum.oructan sonraki ilk öğün hafif şeyler yemek gerekiyor yoksa mide rahatsız oluyor keşke gelmeseydim ya
Biliyorum canım eve gidince acıkırsam kefir falan icerim ama hiçte ac değilim acikcasi aşırı sis midem
Iki defa afiyet olsun ozmanSelam kızlar
Su şimdilik 2 litre
Afiyet olsun yulaflı pastam3litre su,1nescafe,Zipzip-
Afiyet olsun canım kaza orucumu tuttunİyi akşamlar kızlar oruçtum bugün
Spor inşallah yapacağım
Afiyet olsun canım emziriyordun dimi senSabah iki dilim tb ekmek 3 minik dilim kaşar 7 zeytin 2 tk tahin bir bardak çay 7 dal roka.
Ara sütlü nescafe
Afiyet olsun canımmenü saatimmm
aralıklı oruç yapıp tek öğün yapacaktım vazgeçtim.
14:30 1 kase kadar çiğ kuruyemiş 4 kayısı ,2 sb. kefir
akşam: yarım çipura, salata, 1 dilim tb. ekmeği
yarım yeşil elma nescafe
Afiyet olsun canım salata çorba yaparsın9.20
Şekersiz türk kahvesi
10.11
Şekersiz bir kupa çay
12.00
12.30
Zencefil tarçın çayı
13.30
Bir yeşil elma tarcinli
14.00
Afiyet olsun canımSabah iki dilim tb ekmek 3 minik dilim kaşar 7 zeytin 2 tk tahin bir bardak çay 7 dal roka.
Ara sütlü nescafe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?