- 2 Ekim 2019
- 3.437
- 19.030
- 128
Evet yazın pazarda görmüştüm kornişonları ben ama sıcakta turşu yaparsak bozulur die korkup almamıştımSağol canım
En iyisi cuma yada cumartesi yiyeyim ben
Canım ben pazara gitmem hiç eşim gider ama bence zamanı gitmiştir artık onların ben 4 ay önce yaptım ismi ne diye geçiyor bilmiyorum şu hani kısa şişman biberler varya dilim dilim kesip turşu yaptım ama felaket aci bişey eşim hayatta yiyemiyorum ama ben yesem 1 kavanoz yerim
Yaa esinin yardimi olsaymis keske canımBuradaki arkadaslrin sporlarını görünce kendimi suçlu hissediyorum
Hem çalışıyorum hem.ev birde eşim titiz herseyi dört dörtlük olucak
Fazla yardımı dokunmuyor bana cayinj bile alıp içmez benim pilimde bitiyor malesef
Ekim gibi daha sicak oluyordur izmir ama kasim gibi yaparsaniz sıkıntı olmaz canim genelde ekim-kasim aylarında o salataliklar satiliyorEvet yazın pazarda görmüştüm kornişonları ben ama sıcakta turşu yaparsak bozulur die korkup almamıştımbi kere baharda lahana turşusu kurduk öyle,salyalanmıştı çünkü çok anlamıoz bu işlerden görüldüğü üzere
Aynen sen haftasonu ve haftabaşında ye,diyette turşu yenilmez die bişi yok.O kadar faydalı ki bi de kendin kurmuşsun daha nolsun
Iyyyyy hiç sevmiomki dur iciyim.Yesilcay ictin mi bugun
Bu arada senin kilonda 300-500 gramlarda az degil ki artık bu hafta duruma gore normal beslenmeye gecmelisin
Çok faydalı evet benim babam yıllardır hem turşuyu hem suyunu icerdi 1 bardak şükür sağlığı iyiEvet yazın pazarda görmüştüm kornişonları ben ama sıcakta turşu yaparsak bozulur die korkup almamıştımbi kere baharda lahana turşusu kurduk öyle,salyalanmıştı çünkü çok anlamıoz bu işlerden görüldüğü üzere
Aynen sen haftasonu ve haftabaşında ye,diyette turşu yenilmez die bişi yok.O kadar faydalı ki bi de kendin kurmuşsun daha nolsun
Israr etmek gibi olmasın Dilekçim ama sen gene de 4 litreyi geçme (hatta bence 3)Teşekkür ederim kaptanım
Teşekkür ederim canım
4 ayri 2 ayrı
Regl oldum ya canım pazartesi he bide 12 gun geç oldum pazartesi sadece 400 gr eksi gördüm
ödem kalmasını istemiyorum cumaya kadar yarın da yaparım yeterli olur canım
19.30 a kadar bekleyebilirim tarti icin en son paylasimi saat 20.00Iyyyyy hiç sevmiomki dur iciyim.
Cuma en gec aksam 19 a kadar mi bildirim yapabiliyoz 12 degilmi öyleyse isten gelince yapiyim ben bu hafta valla arti cikmak istemiom hic 5 lileri gorecektim ne guzel
Okumadım malesef affet kuzuAma ama amaaaaaaaaa yine mi amaaaaaa
Eki Görüntüle 2759656
Yine mi okumadin tatli kadın
Bunanimza dendiğini bilmiyordum ama
Sağ ol canım,seneye denk gelince alicam hemenEkim gibi daha sicak oluyordur izmir ama kasim gibi yaparsaniz sıkıntı olmaz canim genelde ekim-kasim aylarında o salataliklar satiliyor
Ablacim benim annemde evde kedi istemem diyordu gitti kendi buldu kediyiOkumadım malesef affet kuzumenopozluyum bebem...biyolojik saat şaşmiyor ruhsal etkileri yok şükür...öyle ateş basmalar , ani ofkeler alevlenmeler yok...yani şimdilik ileride ne olur , ne yaşanır bilemem...
Profildeki yazıya imza denmez aslında ben dedim oldu iştebegendin mi
Kedicigim sokak kedisi sevdiklerimi biliyor yolda atlıyorlar üstüme desem yalan olmaz...bayılırım minnoslara gerçi ben sevimli her canlıya bayılıyorum ya neyse işte ..Elifle dünür olmayı çok isterdim...eşim razı olsa şimdi sokağa iner ilk kediyi çıkarırım eve o derece...
Annemler eylul-ekim gibi yapiyorlar genelde tursuyu ben sana hatirlatirimSağ ol canım,seneye denk gelince alicam hemenBir iki kere gördüm almadım pazarda,mevsimi de çabuk bitti galiba bi daha göremedim.Ekim-Kasımda daha gözlerimi açmam lazım
Kaptanım kacak dukan bira falan zehirlemesin sonra19.30 a kadar bekleyebilirim tarti icin en son paylasimi saat 20.00
Yesilcayi bende cok sevmiyorum
1 bardak yesilcay yapıyorum ,uzerine yarim limon ve soda koyuyorum oda guzel odem atıyor
Dukan birasini kendime gore yapiyorum
Afiyet olsun canım guzel menu ve sporSelam herkese
Menüm
Sabah 11:00
2 haşlanmış yumurta
6 zeytin
1 kk peynir
1 dilim ekmek
Öğle 14:30
Balıklı salata
Ara: 1 avuç leblebi
1 kayısi 1 kuru incir
Akşam : 18:30
Yarım kase domates çorbası
Yoğurtlu brokoli 2 kaşık
3 kaşık tavuklu bulgur pilavı
1 dilim tb ekmeği
Ara 20:30
İki Mandalina
İki litre su
2 sade türk kahvesi
58 dk Leslie sansone fast walk N NidsaliiZipzip-
Tekrar Leslie yaparsam bildiririm.
Yok ablacim daha once cok yaptim ictim bir zarari olmadi bana ama yinede dikkat etmek lazimKaptanım kacak dukan bira falan zehirlemesin sonra
Kaptanım her şeyime yetişiyorduu,şanslı benAnnemler eylul-ekim gibi yapiyorlar genelde tursuyu ben sana hatirlatirim
Demistin sanki iyi ki gelmissin takima canimKaptanım her şeyime yetişiyorduu,şanslı benİyi ki seni tanıdım demiş miydim daha önce iyi ki zipzip nickini görüp atmışım kendimi buralara
İnşallah canım ya ...benimki de öyle olur diye umudumu yitirmiyorum...evin neşe kaynağı olmaz mı huzur veriyorlar resmen...ismini ne koydunuz?Ablacim benim annemde evde kedi istemem diyordu gitti kendi buldu kediyi
Kediyi hasta gorunce dayanamamis simdi evin nese kaynagi oldu
Aslinda bulgur koyalim espirisi olsun demistik ama babam kabul etmedi en son Çakıl koyduk adınıİnşallah canım ya ...benimki de öyle olur diye umudumu yitirmiyorum...evin neşe kaynağı olmaz mı huzur veriyorlar resmen...ismini ne koydunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?