- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Gunaydin canimGünaydın kızlar
Valla öyle olacak sanki abla,işe gidiom üstümü de değiştiremicem.Hasta olmam inşallahAman bebegim terleyip soguma simdi.
KarşıyakaKskda nire ki
Sen Menemen'di di mi.Konuştuk gibi aklımda kalmış ya da ben sayfada okudum bilemedim şimdiÇok yakınız canım yarım saat falan var aramizda
Evet canım menemen diValla öyle olacak sanki abla,işe gidiom üstümü de değiştiremicem.Hasta olmam inşallah
Karşıyakaİzmirliler bilir die Ksk 'yı açmadım lol
Sen Menemen'di di mi.Konuştuk gibi aklımda kalmış ya da ben sayfada okudum bilemedim şimdi
sizin orası neresi ablacımHuzurum bizim buraya da gece boyunca yağdı hala da yağıyor. Çok şükür. Perşembeden sonra İstanbul'a kar geliyor diye duydum.Hava soğuyacakmış kaptanım duydun mu Zipzip-
Bebeko napiyo
20cm ulaşmış canimUludağ karşıdan çok sisli görünüyor inşaallah kar yağıyordur
Masallahi var ne fena çıktı kız buSabah 7den beri kucağımda
Canim profilinde rozetler kismina gel rozetini aktiflestir
Günaydın canım ❤günaydin.:)
Günaydın canım ❤Günaydın hayırlı sabahlar
Günaydın ablacım ❤Günaydıııııııınn
Kahvesini, çayını , olmadı limonlu suyunu kapan kalksın gelsin hadi öğle oldu uyanın
Günaydın canım ❤Günaydın kızlarbugün İstanbul yağmurlu
Günaydın canım ❤herkeseee günayyydınnnn
Günaydın canım ❤Günaydın kızçelerrr, hepimiz için mükemmel bir gün olsun inşallahh
Günaydın canım ❤Gunaydin musmutlu gunler
Abla usursem artik evde kedi var on sarilip uyurumHuzurum bizim buraya da gece boyunca yağdı hala da yağıyor. Çok şükür. Perşembeden sonra İstanbul'a kar geliyor diye duydum.Hava soğuyacakmış kaptanım duydun mu Zipzip-
Günaydın canım ❤Günaydın bol yağmurlu bir gün olması dileğiyle
1 dilim kac gram canim senin defterdr yazana goreKızlar bir dilim tam buğday yada çavdar ekmeği kaç kalori yapıyo. Dün
Sabah sabah korkuttun beni
Kiz kucuk kucuk yapıyorum ben onlari sabah tabagimi cektim etimek vardi ama onlari yemedim,pankek yedim yoksa 2dilimle ayni cal.Sabah sabah korkuttun beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?