Benim gibimiOturmus salata yiyorum listede olmasam ooooooooooooo kimbilir neler yerdim
Bizimde kedimiz var 2 de muhabbet kuşu uz ve kuşlardan birinin adı çakılAslinda bulgur koyalim espirisi olsun demistik ama babam kabul etmedi en son Çakıl koyduk adını
İyi gecelerIyi geceler kizlar ❤❤
Korumaya alışmaya çalışıyorum normal beslenmeye çalışıyorum bu hafta abartmadan ama biraz denge sağlayamadım 2 gündürA.s iyiyiz şükür sen nasılsın?
O dengeyi ben biraz sağladım gibiydi ama şu üç dört gündür kıtlıktan çıkmış gibiyim yarın tekrar kacamaksiz beslenmeye geçeceğim böyle olmuyor..Benim gibimi
Abartmadım ama ufak tefek bişiiler yedim 2 gündür
Bizimde kedimiz var 2 de muhabbet kuşu uz ve kuşlardan birinin adı çakıl
İyi geceler
Korumaya alışmaya çalışıyorum normal beslenmeye çalışıyorum bu hafta abartmadan ama biraz denge sağlayamadım 2 gündürdikkatli olmam lazım
Aman dikkat et. Tekrar bu sürece girme. Bir düzen kur canım.Korumaya alışmaya çalışıyorum normal beslenmeye çalışıyorum bu hafta abartmadan ama biraz denge sağlayamadım 2 gündürdikkatli olmam lazım
Iyi gecelerIyi geceler kizlar ❤❤
Çok sağolun kızlar aminn. Zor oldu öğrenmek evet. Hemşire sabah ilk işim demişti yaa 9 da arayacaktı. Uzun uzun yazıp sildim neyseöyle işte kızlar. Allah isteyen herkese sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin
Afiyet olsun...12 Ocak Salı
Kahvaltı 09.15
1 haş yumurta
Yarım dilim kek
Öğle 13.30
Yulaflı yoğurt
1 elma
10-15 çiğ fındık
Akşam 16.30 (aslında acıkmamıştım ama görümcem hazırlamıştı diye yedim)
2 parça tavuk
4 elma dilim patates
Bol salata
Yoğurt
Spor yapamıyorum bu ara 3600 adım
Harikasın...
Sporun harika..
Sağol ablacım teşekkür ederimMaşallahÇok tatlı bişii bu Allah bağışlasın,
Allah kolaylık ta versinbütün anneler yaşıyor Bi dönem bunu napcaksın işte
Canım tekrardan tebrik ederim seni Allah tamamına erdirsin inşallahÇok sağolun kızlar aminn. Zor oldu öğrenmek evet. Hemşire sabah ilk işim demişti yaa 9 da arayacaktı. Uzun uzun yazıp sildim neyseöyle işte kızlar. Allah isteyen herkese sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin
Aminn sağolasınnnCanım tekrardan tebrik ederim seni Allah tamamına erdirsin inşallah
Aminn çok sağolCanım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Amin çok teşekkürlerGozun aydın canim
Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip.etsin
Haha inşallahHayırlı olsun gözünüz aydın sağlıkla kavuşun büyütün inşallah çocuk 2 aylık oldu kesinleşsene kadar
Amin çok teşekkür ederimÇok sevindim cnm. Hayırlı olsun, Rabbim sağlıcakla kucaklamaya nasip etsin tebrikler
amin canım sağolllGözün aydın canım rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤
maşallah ufaklık çok tatlıymışGüya parka spora geldım ufaklık ne aletlere binmeme izin veriyor. Ne yürümeme arkamdan ağlıyo. Oturdum kaldım öyle oturuyoz bakalım nolacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?