- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Maşallah canım afiyet olsunGünaydın ben kalktım kahvemi içtim dışarıda alışverişlerimi yaptım 5.000 adım atmışım geldim kahvaltımı da ettim kahve içiyorum
Aynen cnm benimde oylara satmam lazımO dengeyi ben biraz sağladım gibiydi ama şu üç dört gündür kıtlıktan çıkmış gibiyim yarın tekrar kacamaksiz beslenmeye geçeceğim böyle olmuyor..
Az Az yemeye çalıştım ama sonra ipin ucu kaçtı...
Annem de köyden geldi zaten bir sürü ot getirmiş onlardan yer yer beslenirim
Evet cnm bugün daha dikkat ediyorumAman dikkat et. Tekrar bu sürece girme. Bir düzen kur canım.
Benimde mezuniyet rozetini göremedim
Günaydıngünaydin.:)
Günaydın hayırlı sabahlar
GünaydınGünaydın kızlarbugün İstanbul yağmurlu
herkeseee günayyydınnnn
GünaydınGünaydın kızçelerrr, hepimiz için mükemmel bir gün olsun inşallahh
Gunaydin musmutlu gunler
GünaydınGünaydın kizlar ❤❤
GünaydınGünaydın bol yağmurlu bir gün olması dileğiyle
DeliyaaaaaMakinaya attığım halım gayette lekeleri çıkmış çok sevindim üstelik 30 derece dekızım bir daha rahat rahat batırabilir kızmıcam
Bir dilim keke bak bakalım ne kadar kalori harcaman lazım yedikten sonraGünaydın. Portakallı kek yaptım. Miss gibi portakal kokuyor. Bu arada kekim meşhurdur.
İnce bir dilim yesem olur mu? Yoksa yemeyeyim mi?
200-300 kalori.Bir dilim keke bak bakalım ne kadar kalori harcaman lazım yedikten sonrabirde onun şişliği olur canım
Ozaman aksami dengelersin ama doymucagin icin cabuk acikicaksin canim onu yedigin icin200-300 kalori.
Mezuniyetin bildirilmesi gerekiyor onu da eski kaptanlardan biri takip ediyorBenimde mezuniyet rozetini göremedim
Günaydın canımGünaydın. Portakallı kek yaptım. Miss gibi portakal kokuyor. Bu arada kekim meşhurdur.
Haftasonu yap böyle şeyleri haftaiçi dengeli beslen. Çünkü şişliği de oluyor ki tartıda artı çıkıyor.200-300 kalori.
Bekarken esya aldığımda görünüşü önemliydiMakinaya attığım halım gayette lekeleri çıkmış çok sevindim üstelik 30 derece dekızım bir daha rahat rahat batırabilir kızmıcam
Aynen canım ya evlenirken eşya çok önemli ben 8 senedir evliyim benim misafir odam yok yani sürekli kullandım odamı iyiki de bir odayı misafir odası yapmamışım var ya böyle misafir odası olarak ayıran insanlar aldığım koltuklarda hakkını verdi şükür evlendiğimde beri 2 kez yıkattım oda çocuklar oldugu için.Bekarken esya aldığımda görünüşü önemliydi
Simdi temizliği önemli
Kolay temizlenen şeyleri tercih ediyorum
Koltuk takimimi ikeadan aldim gorunus yok
Ama kılıfı çıkar yika tak cok rahat
yiyebilirsin :) biliyorsun demi beniGünaydın. Portakallı kek yaptım. Miss gibi portakal kokuyor. Bu arada kekim meşhurdur.
Geceden beri yagıyor bursa da çok güzel o ses ile uyumak tabi birde uyusamYagmuru gördüğüm de bu kadar sevineceğim bilmezdim
burada da yağmur yagiyor.Yagmuru gördüğüm de bu kadar sevineceğim bilmezdim
Sabah bizde yagmurla uyandik simdi bembeyaz oldu heryerGeceden beri yagıyor bursa da çok güzel o ses ile uyumak tabi birde uyusam
CiddimiSabah bizde yagmurla uyandik simdi bembeyaz oldu heryer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?