Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çakııl ah çakıl tek umudumu da elimden aldın çakıl

Eşini razı etmek zorundasın migi...çok zor yalnız. Evini, anasını bırakıp yeni bir yeri göze almak da bir erkek için kolay değil. O salakliği anca biz yaparız.

Eşini razı etmek zorundasın migi...çok zor yalnız. Evini, anasını bırakıp yeni bir yeri göze almak da bir erkek için kolay değil. O salakliği anca biz yaparız.
bizimki rahatina çok düşkün.. alt üst. mis gibi hayat yaşıyor valla.
birakmaz anasinin dibini.
mahalleyi komşulardan nefret ettim arkamdan kolladiklari için..
Allahtan işe gidip geliyorum.

Bak sen kod adı Karşıyaka demek Ablacım meslekin neydi bilip de napacaksam .. şöyle sizleri hayalimde ete kemiğe büründürüp hikaye kahramanlarimin içine koyuveriyorum.

bizimki rahatina çok düşkün.. alt üst. mis gibi hayat yaşıyor valla.
birakmaz anasinin dibini.
mahalleyi komşulardan nefret ettim arkamdan kolladiklari için..
Allahtan işe gidip geliyorum.
Mahalleyi ve komşularını sevmiyorsun demek ki iyi insan değiller. Arkandan neyi kolluyorlar Kız yoksa arkandan konuşuyorlar mi... klavye hatası mı...

Korona sağolsun kaynanam bi senedir evine misafir almadi alsa çagirirdi beni.
görmek istemediğim insanlar gelirdi kaynanama..
Gün vardi geçen sene ama Gün son günümdü.
Bi daha yapılmadi kaynanamin içinde kaldi ah yapsaydim diyor.
ben zaten evime misafir almiyorum 7 senedir mahalleye adapte olamadim. karşı komşum vardi hiç sevmem başından beri.
hep eleştiriyor .
gözümden çok düşürdü o gelse gitmek istemem inceden ince laf sokuyor bana. bahçeye ip atlamaya çiktim balkondan beni izliyordu. sinirlendim yapamadim. ya.
karı gir içeriye be dedim
bilmiyorum evlenirken alt üst oturmaya kabul ettiysem pişmanlıktır. kaynanamgil perde arasinda sürekli dikizliyordu evden çikarken bu bile çok rahatsiz etmişti ben haber vermeyi hiç sevmem

Mahalleyi ve komşularını sevmiyorsun demek ki iyi insan değiller. Arkandan neyi kolluyorlar Kız yoksa arkandan konuşuyorlar mi... klavye hatası mı...
sürekli X in gelini diyor adimi demiyor 7 sene olmuş bu şekil artık rahatsiz etti dedim ki benim adim yokmu dedim.
sevmiyorum işte alt üst oturduklarimdan dolayi x in gelini diye devam ediliyorum.
evet sevmiyorum mahalleyi komşularda fena.. ne yapsam hemen kaynanama yetişiyordu. gelinin söle yaptı böle yaptı. kızımı bahçeye saldim vay dişariya salmiş vs.
SANANE be demek istiyorum diyemiyorum.
geçen gün çamaşir asmaya indim yan komşu bahçeye ateş yakmiş duman sarmiş bi kızdım. kaynanama söylemiş gelin bana kızdi vs. baktim benden başka çamaşir asanda var şiş kokacak hiç düşünmüyor.

Ezdirme kız kendini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…