- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Nikinin uzerine tikla canim boyle bir sayfa açılıyor
Oh oh yağsın yaza susuz kalmayalım20cm ulaşmış canim
Evet bak şimdi saat kaç oldu onu pişpişlemekten kahvaltı yapamadım. Allahtan kocam geldi de baksın ben kahvaltı yapcamMasallahi var ne fena çıktı kız bu
Bende haftasonu yapcam elim gidiyor sürekli yapılınca da yeniyorUzun zamandir pankek yapmiyodum tahinle yedim 3tane
Ver ona yap biranonceOh oh yağsın yaza susuz kalmayalım
Evet bak şimdi saat kaç oldu onu pişpişlemekten kahvaltı yapamadım. Allahtan kocam geldi de baksın ben kahvaltı yapcam
O bakıyor zaten ne yapacak bakmasa biliyor durmuyor hiç dün bütün gün durmadı yıldımVer ona yap biranonce
Çakııl ah çakıl tek umudumu da elimden aldın çakılGünaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın ablacım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Abla usursem artik evde kedi var on sarilip uyurum
Günaydın canım ❤
Eşini razı etmek zorundasın migi...çok zor yalnız. Evini, anasını bırakıp yeni bir yeri göze almak da bir erkek için kolay değil. O salakliği anca biz yaparız.buradan tayin bi isteyebilsem iki yere tercih edecegim.
GEMLİK/BURSA
ESKİŞEHİR.
sanirim buradan gidemem eşimin memleketine yerleştim 2 yaşımdan beri. annemlerde Eskişehire taşınma niyetleri var. bütün akrabalar eskişehirde.
bizimki rahatina çok düşkün.. alt üst. mis gibi hayat yaşıyor valla.Eşini razı etmek zorundasın migi...çok zor yalnız. Evini, anasını bırakıp yeni bir yeri göze almak da bir erkek için kolay değil. O salakliği anca biz yaparız.
Bak sen kod adı Karşıyaka demekValla öyle olacak sanki abla,işe gidiom üstümü de değiştiremicem.Hasta olmam inşallah
Karşıyakaİzmirliler bilir die Ksk 'yı açmadım lol
Sen Menemen'di di mi.Konuştuk gibi aklımda kalmış ya da ben sayfada okudum bilemedim şimdi
Mahalleyi ve komşularını sevmiyorsun demek ki iyi insan değiller. Arkandan neyi kolluyorlarbizimki rahatina çok düşkün.. alt üst. mis gibi hayat yaşıyor valla.
birakmaz anasinin dibini.
mahalleyi komşulardan nefret ettim arkamdan kolladiklari için..
Allahtan işe gidip geliyorum.
sürekli X in gelini diyor adimi demiyor 7 sene olmuş bu şekil artık rahatsiz etti dedim ki benim adim yokmu dedim.Mahalleyi ve komşularını sevmiyorsun demek ki iyi insan değiller. Arkandan neyi kolluyorlarKız yoksa arkandan konuşuyorlar mi... klavye hatası mı...
Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | |
E Elif_Eylul | ||||
@Haticesnr | ||||
| ||||
| ||||
| ||||
| ||||
M MissHayaLet | ||||
| ||||
T timesinfinity | ||||
| ||||
@Tesnim1989 | ||||
@I-cell_84 | ||||
| ||||
| ||||
| ||||
N Nidsalii | ||||
@birazhuzurdu2008 | ||||
| ||||
| ||||
Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Toplam | |
| 10.287 | 12.014 | ||||||
@Haticesnr | 16.207 | |||||||
@I-cell_84 | 10.103 | 11.033 | 12.078 | |||||
| 6.778 | 10.147 | 5.659 | |||||
| 11.420 | 17.584 | ||||||
| 6.941 | 10.903 | 8.684 | |||||
| 12.392 | 11.332 | 12.302 | |||||
| 6.718 | 6.183 | 5.595 | |||||
@birazhuzurdu2008 | 2.825 | 11.593 | 11.555 | |||||
| 4.005 | 8.508 | 10.004 | |||||
| 4.859 | 6.377 | 3.600 | |||||
| 8.546 | 9.102 | ||||||
@Tesnim1989 | 2.744 | 11.253 | ||||||
N Nidsalii | 6.000 | |||||||
| 5.400 | 5.732 | ||||||
| 10.637 | 11.045 | ||||||
Pazartesi | Sali | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | pazar | Toplam | |
| 105 | 75 | ||||||
| 78 | 88 | ||||||
@I-cell_84 | 30 | 30 | ||||||
@Tesnim1989 | 30 | 30 | ||||||
| 46 | 33 | ||||||
T timesinfinity | 45 | |||||||
@birazhuzurdu2008 | 25 | |||||||
N Nidsalii | 45 | |||||||
| 45 | 30 | ||||||
| 75 | 45 | ||||||
Ezdirme kız kendini...sürekli X in gelini diyor adimi demiyor 7 sene olmuş bu şekil artık rahatsiz etti dedim ki benim adim yokmu dedim.
sevmiyorum işte alt üst oturduklarimdan dolayi x in gelini diye devam ediliyorum.
evet sevmiyorum mahalleyi komşularda fena.. ne yapsam hemen kaynanama yetişiyordu. gelinin söle yaptı böle yaptı. kızımı bahçeye saldim vay dişariya salmiş vs.
SANANE be demek istiyorum diyemiyorum.
geçen gün çamaşir asmaya indim yan komşu bahçeye ateş yakmiş duman sarmiş bi kızdım. kaynanama söylemiş gelin bana kızdi vs. baktim benden başka çamaşir asanda var şiş kokacak hiç düşünmüyor.
Günaydın ben kalktım kahvemi içtim dışarıda alışverişlerimi yaptım 5.000 adım atmışım geldim kahvaltımı da ettim kahve içiyorumGünaydıııııııınn
Kahvesini, çayını , olmadı limonlu suyunu kapan kalksın gelsin hadi öğle oldu uyanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?