HarikasınGünaydın ben kalktım kahvemi içtim dışarıda alışverişlerimi yaptım 5.000 adım atmışım geldim kahvaltımı da ettim kahve içiyorum
Belli oluyor mu bilmiyorum da yagmaya devam ediyorCiddimi
Yoksa yeme diyeceğim de...var işte..en iyisi kokusuyla idare et canım...cumaya az kaldı. Sen bilirsin iyi düşünGünaydın. Portakallı kek yaptım. Miss gibi portakal kokuyor. Bu arada kekim meşhurdur.
İnce bir dilim yesem olur mu? Yoksa yemeyeyim mi?
Neguzel yaaa keske burayada gelseBelli oluyor mu bilmiyorum da yagmaya devam ediyor
Insallah yagar canim yağmurdan sonra kara dönüsürNeguzel yaaa keske burayada gelse
Yagmuru gördüğüm de bu kadar sevineceğim bilmezdim
Harika sonunda geldi demekBelli oluyor mu bilmiyorum da yagmaya devam ediyor
Amin dostum çok teşekkür ederimohh hele şükürler olsun..
çok sevindimm
rabbim kucaginiza almaya nasip etsin
Bence yedikten sonra yürüyüşe cikKızlar sımdı çocuğu uyutunca yürüyüşe çıkıcam bır saate gelirim ama öğlen vaktı yemek yesemde mi çıksam gelıncemı yesem ağırlık cökmesın sonra genelde açken çıkarım ama sımdı öğlen vaktı bilemedim sizce
Tamam canımBence yedikten sonra yürüyüşe cik
Simdi eve gelince yesen saat 3 olur aksam yemegi ile arasindaki fark az olur
Gözün aydın abla Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar hamileyim şükür
Nidsalicim senin çocuk var mıGözün aydın abla Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Abla bekarım bide üstüne daha öğrenciyimNidsalicim senin çocuk var mıbekarım diyormuşsun üstüne
Zipzip- kaptanım ben böyle bişey sipariş verdim görmüşsünüzdür yarın gelir kullanmaya başlarım şu alttakini kullandığım zaman diyelim 1 saat yaptim puanlamasını nasıl yapcam dakika olarakmi sayı olarakmı
Gencecik sportmen bacima bak heleAbla bekarım bide üstüne daha öğrenciyim
AminnnnnGözün aydın abla Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?