Hangi markanin soyledin ki abla ilk kez duydum onuSipariş üzerine gelen ananaslı yeşil çayım bir de probiyotikli çıktı.dogru yolda miyim kızlar içeyim mi
Nasil bisey cekip atsana abla ben gormedim öyle caySipariş üzerine gelen ananaslı yeşil çayım bir de probiyotikli çıktı.dogru yolda miyim kızlar içeyim mi
Zipzip- kaptanım kuvvet çalışmalarını kardiyo gibi zorlayıcı buluyorum ben o yüzden 6 dan hesaplama taraftarıyım dk bazlı alırsa eğer yoksa adet olarak ayrı Bi puanlama yapabiliriz
Adet olarak nasıl hesaplayayım kaptanım
Dilek zor sorularla geliyorsun bana olmuyor ki dun demedin mi 1 saat yapsam kac puan olur diye
Adet olarak nasıl hesaplayayım kaptanım
Dakikası 6 puan az değilmi kaptanım zor ya sonuçtaDilek zor sorularla geliyorsun bana olmuyor ki dun demedin mi 1 saat yapsam kac puan olur diye
Geldi mi dambillarinGüzel haberlerinizi bekliyorum
Iyiyim canım sen nasilsin goremedim seni bugunNasılsınız kızlar kim.dambil almış kaç kg lik
Hamdolsun kuzum ıyim bende buralardaydim if postuna dalmışımIyiyim canım sen nasilsin goremedim seni bugun
he dambli nedir diye google amcaya sordum de ..Geldi mi dambillarin
Nasil oldun bu arada canim ağrıların geçti mi
Benimkide bundan abla cook güzel bir kokusu ve tadı var bayağıda etkiliEki Görüntüle 2760127
Bu tatlım...
Canım DoğadanHangi markanin soyledin ki abla ilk kez duydum onu
Ilk defa gordum abla bunu markette de denk gelmedim daha dikkatli bakayim alirkenEki Görüntüle 2760127
Bu tatlım...
5-10 kg sakin baslama bile cok agirhe dambli nedir diye google amcaya sordum de ..Eşimin dambilleri var
5 kgluk. iki tane 10 kg.
ne ile yapacagim onlari
Kız allah seni biranda 5 kg olanlar sana ağır gelir 1 kg ideal başlangıç için yada yarim yarim karın kalça kol çalışırken kullanıyorsun canimhe dambli nedir diye google amcaya sordum de ..Eşimin dambilleri var
5 kgluk. iki tane 10 kg.
ne ile yapacagim onlari
Bende bilmiyorum buraya gelmiyo bundan anca merkezdeki marketlerde vardirEki Görüntüle 2760127
Bu tatlım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?