Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Zuhalcim hoş geldin. İnşallah sağlıklı bir şekilde kilo verir çipçitir bir kız olursun.

Hosgeldiniz aramiza inşallah hedeflediginiz kiloya burda birlikte ulasiriz

Hoşgeldin abla aramıza ben tuğba:) azmin bol olsun
valla bi tanesi 5 kg. nasıl desem siyah tekerlekli olanlar
Kuzum sen onu usulca yerine bırak bak sana bir fikir vereyim bu 500 ml şu şişeleri varya ondan 2 tane al içine şu doldur onları kullan ona adapte olduktan sonra 1 lt şişelerle yaparsin yoksa bileklerin bağ dokun vs zarar görür 5 kg daha profosyonel kişiler için

Hoşgeldin abla tekrardan
Gecmis olsun agrilarin icin insallah bir an once düzelir
Su an spor yapmana engeldir o yuzden sağlıklı beslenmeyle önce 3 haneli rakamlardan kurtulalim
Boyun da uzunmus abla kendimi yine kisa hissettim
Bu arada az cok taniyorsun benide yinede tanitayim bende 31 yaşındayım bekarim Ankarada yaşıyorum

Takim olarak cok motiveyiz eminim bu durum sana da yansiyacak birlikte hedefine ulaşacağız

Kızlar hamileyim şükür
ohhh hele şükür deli sorular cevap buldu ve rahatlanıldı
allah kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun canım
inşallah canım ben bu sabahta haala aynı artılarda gördüm kendimi 1 gr. vermemişim ama karnımdan belli zaten
Uludağ karşıdan çok sisli görünüyor inşaallah kar yağıyordur
anaaa sende mi bursalısın belkide söyledin daha önce öyleyse k. bakma canım...
güzel yağdı çok şükür bursamızada yarına kar geliyo sanırım

Sabah bizde yagmurla uyandik simdi bembeyaz oldu heryer
babam video attı gördüm maşallah bembeyaz her yer. onlar kıbrıs köyde oturuyo birde yüksekya daha çok onların orda kar
göze çok sağlıklı geliyor canımcım afiyet olsun
Hayırlı olsun ne güzel bir karar vermişsiniz tekrardan mezun olursunuz niye olmasın zaten tecrübelisiniz hoşgeldiniz

Sagolasin tugbacim 2 haftadir harikalar yarattigini gördüm
Sadece ben değil takımca harikalar yaratıyoruz mükemmel bir enerjimiz ve samimiyetimiz var bak senide buraya çekmişiz abla sende burdaki enerjiyle harikalar yaratacaksın eminim ki zaten bu takıma dahil olmakla büyük bir adım atdin❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…