- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Seniii gözüm biryerden ısırıyoNami - diğer mefkurem
ooo iyimişHoşgeldin abla aramıza ben tuğba:) azmin bol olsun
Kuzum sen onu usulca yerine bırak bak sana bir fikir vereyim bu 500 ml şu şişeleri varya ondan 2 tane al içine şu doldur onları kullan ona adapte olduktan sonra 1 lt şişelerle yaparsin yoksa bileklerin bağ dokun vs zarar görür 5 kg daha profosyonel kişiler için
Balimm geçmiş olsun neyin var ? Okuyamadım dün misafirlikte oluncaGeldi kaptanım daha doğrusu ben gidip aldim kapıya gelmedi bu sefer sinir oldum
Ağrım geçti iyiyim dün bide sıcak su torbası kattım karnıma oda iyi geldi
mefkurem mi bizim mefkuremm...Nami - diğer mefkurem
Aynen öyleBelki ayni zamanda ayni takimda bulunmuş olabilirsiniz :))
Bende merak edip mesajlarina baktim simdiAynen öyleben onu hic unutmadim da, o beni unutmuş bellki :)) cook sevdigim can dostumdu
Ooo harika güzel kol calisirsinIyiyiz canım sen nasılsın
Ben aldim 1 kg lik 2 tane
Ay kuzum ya aman dikkat et fena oluyor onun ağrısı ben hala olamadımTeşekkür ederim canım regl ağrım çok vardı geçti şükür ıyiyim
anaaaaaaa mefkureemmmmmmm ayy çok duygulandım yeminleeeNami - diğer mefkurem
Hoşgeldiniz burda kaybolan motivasyonunuzu bulacağınıza eminim bol eksilerHerkese selamlar sevgili 6.takim
Buraya uzun zamandir kaybolan motivasyonumu sizin desteginizle bulmaya geldim
ADINIZ: Zühal
YAŞINIZ:49
BOYUNUZ:170
KİLONUZ:dün itibariyle 105
HEDEF KİLONUZ:ilk etapta 85 sonra 75 ve 68
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:şu anda calismiyorum.
ÇOCUK SAYISI:3 / 30 - 31-32 yaslarinda - büyük oglum evli. 3-5 yasinda 2 torun var.
Diger ikisi nişanlı
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evet. 4-5 sene önce 113 kiloyla baslayip 68 le mezun olmustum. Koruma konusunda basarisizim. Defalarca alip vermelerim oldu. En son motive olamadigim icin listeden kendi istegimle ayrildim.
Umarim burda kendimi bulurum
KİLO ALMA NEDENİNİZis bogazlik :)) ozellikle psikolojik zor donemlerde kendimden vazgecmek şu arada da zor bi donemdem geçtim, geciyorum. En son 2 ay icinde 7-8 kilo aldim
En kötü aliskanligim gece gec vakit yemeler
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:2 ay once miniskus ameliyati oldum, dizim hala duzelmedi, şiş ve acıyor. O yüzden cardiyo ve dizi zorlucak hareketler yapamam
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:
20 senedir kiloyla ugrasiyorum
Ölmeden tekrar 6 li rakamlari gormek istiyorum
UUmarim bana kollarinizi açar, sarıp sarmalarsiniz
Takima ait olup, icsellestirmenin ne anlama geldigini cok iyi biliyorum.
Simdilk bu kadar
Ooo harika güzel kol calisirsin
Ay kuzum ya aman dikkat et fena oluyor onun ağrısı ben hala olamadım
Coookk Hosbuldum bitanemmmmHoşgeldin abla tekrardan
Gecmis olsun agrilarin icin insallah bir an once düzelir
Su an spor yapmana engeldir o yuzden sağlıklı beslenmeyle önce 3 haneli rakamlardan kurtulalim
Boyun da uzunmus abla kendimi yine kisa hissettim
Bu arada az cok taniyorsun benide yinede tanitayim bende 31 yaşındayım bekarim Ankarada yaşıyorum
Takim olarak cok motiveyiz eminim bu durum sana da yansiyacak birlikte hedefine ulaşacağız
Bitanecik bestemHayırlı olsun ne güzel bir karar vermişsiniz tekrardan mezun olursunuz niye olmasın zaten tecrübelisiniz hoşgeldiniz
Ben ipimi saglam kazığa baglarim zaten canimcimSadece ben değil takımca harikalar yaratıyoruzmükemmel bir enerjimiz ve samimiyetimiz var bak senide buraya çekmişiz abla sende burdaki enerjiyle harikalar yaratacaksın eminim ki zaten bu takıma dahil olmakla büyük bir adım atdin❤❤
Ilk anda beni tanimamiş olmani, hic yakistiramadim sanaSeniii gözüm biryerden ısırıyo
Eski uyelerin cogunu tanirim zaten cnmmefkurem mi bizim mefkuremm...
hoşgeldiniz beni bildiniz mi:)
ŞOk oldum sanirim biran ondan tanimadim kusura bakmaCoookk Hosbuldum bitanemmmm
Insallh birbirimize iyi gelicez
Biraz siz beni deneyin, bende kendimi
Normalde bogazimi tutsam cok zor veren biri degilim zaten :)) burda sizin enerjiniz, sorumluluk vs. Beni geç saat yemekten kurtarirsa arkasi çorap söküğü gibi gelir :)
Bitanecik bestemzamaninda birlikte cok guzel kilolar vermistik, ben mefkurem
Unuttunmu
Ben ipimi saglam kazığa baglarim zaten canimcim
Ilk anda beni tanimamiş olmani, hic yakistiramadim sana
Eski uyelerin cogunu tanirim zaten cnm
Hosbuldum
kızz sessiz sessiz ne güzel haber verdin kaptanım sen öyleee bayılıom senin bu ani haberlerine durup durup bişi yazıon varyaBelki ayni zamanda ayni takimda bulunmuş olabilirsiniz :))
ne unutması unutulur mu canım benim gözlerim doldu haberin yok valla memleket görürsünde bir tuhaf olursunya öyleyim şuannnAynen öyleben onu hic unutmadim da, o beni unutmuş bellki :)) cook sevdigim can dostumdu
Cok iyi yapmışsın cnmBende merak edip mesajlarina baktim simdi
Geldiginde 9.takim dedi ama onu geldigii hafta listeye aldim direk gondermedim
Bendeeeeeeanaaaaaaa mefkureemmmmmmm ayy çok duygulandım yeminleee
Teşekkür ederim dilekcimHoşgeldiniz burda kaybolan motivasyonunuzu bulacağınıza eminim bol eksiler
Sessiz sakin gorunsemde sopalarim var abla kacamaklarda sopa gosteririmCoookk Hosbuldum bitanemmmm
Insallh birbirimize iyi gelicez
Biraz siz beni deneyin, bende kendimi
Normalde bogazimi tutsam cok zor veren biri degilim zaten :)) burda sizin enerjiniz, sorumluluk vs. Beni geç saat yemekten kurtarirsa arkasi çorap söküğü gibi gelir :)
Aslinda bilmiyordum sadece yillardan dolayi bir tahminde bulundumkızz sessiz sessiz ne güzel haber verdin kaptanım sen öyleee bayılıom senin bu ani haberlerine durup durup bişi yazıon varya
Ahh senin sopanı sevsinler tatlı şeySessiz sakin gorunsemde sopalarim var abla kacamaklarda sopa gosteririm
Hatta civili sopa edineyim bu ara lazim olacsk gibi
Aslinda bilmiyordum sadece yillardan dolayi bir tahminde bulundum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?