Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bunu yapiyorum ben enfes oluyor ama tabiki maximum 6 yk yeniyor bu arada çok geçmiş olsun abla babamdada var migren ağrısı tuttu mu bildigin duvarlara kafa atardı adam ayy çok kötü ya

Günaydın canım artık sen de sonlara geldiğin için vücudun direniyor benim de öyle olmuştu...
başka bir vücutta daha böyle olduğunu duymak bana çok iyi geldi benim meto yavaş ondan ya da su oruçlarımdan mı ki sorularım cevap buldu. çok sağol kuzum içimi rahatlattın
Günaydınlar...❤❤❤
Kaptanım ben dün tekrar başladım...
Yarın tartı resmimi atarım
en iyisini yapmışsın canım.. diyetten çıkınca hemen kilo alıyo malesef vücut. şuanki kilosunu ona ezberletebilirsin inşallah önemli olanda bu aslında... yoksa hemen geliveriyo hızlıca kilolar
aminnn canım aminnnn...
aynen güzel tarif canım bende yapmadım ama yedim çok beğenmiştim arkadaş yapmıştı

ADINIZ: Merve
YAŞINIZ:31
BOYUNUZ:170
KİLONUZ:69.9
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: atanamamış öğretmen
ÇOCUK SAYISI: 2 kızım var

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: evet 9.takıma
KİLO ALMA NEDENİNİZ: tamamen pis boğazım karnım tıka basa doluyken bile yiyebilme kapasitesine sahıbım malesef
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:cok sukur yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:ilk basta daha saglıklı olabilmek ve evlatlarıma daha iyi yetısebılmek istiyorum sonrasında zayıf olmak nasıl bırsey merak ediyorum kendimi bildim bileli hep kiloydum istedıgım kıyafeti alamamak. Kucuk dar yerlerden gecememek , hep siyah veya koyu renk giyinmek, sureklı kusurlarımı ortme cabası, kalabalık bir yere arabayla gıdılecekse kilolu oldugum icin one beni oturtulması, vs vs

Hoşgeldin canımmm. 6ları gördün mü sonunda maşallah ne güzel darısı bana inşallah hala göremedim

Hosgeldin canim aramıza hedefine enkisa zamanda birlikte ulasiriz insallah

Mervecim hoş geldin canım bilgi formuna bakınca boyuna göre aşırı bir kilo göremedim. Kendini iyi hissetmen tabi ki çok önemli. İnşallah bizimle bu sıkıntıdan kurtulursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…