Bunu yapiyorum ben enfes oluyor ama tabiki maximum 6 yk yeniyorAh kuzum Allah şifamizi versin ne deyim. Migrenle yaşamaya ben de alıştım bir bahaneyle geliyor öylece. Doktor çaresini bulamayınca depresyon ilaçları ybile yazıyor .
Pancarla ilgili mevzuda aklıma bir tarif geldi yapmadım ama izledim pancarı soydu dörde bölüp hasladi birisi. Sonra bir bardak ince bulgura bir buçuk bardak pancar suyu koydu. Suyunu çekince haşlanmış pancarlari küp küp dogradi geri kalan tarif kısır yesillikleri en son zeytinyağını salcayla kavurdu ekledi nar ekşisi falan harika renkli bir kısır yaptı. Tam bir diyet tarifi oldu. Ölçülü yemek lazım tabi ki...
başka bir vücutta daha böyle olduğunu duymak bana çok iyi geldi benim meto yavaş ondan ya da su oruçlarımdan mı ki sorularım cevap buldu. çok sağol kuzum içimi rahatlattınGünaydın canım artık sen de sonlara geldiğin için vücudun direniyor benim de öyle olmuştu...
en iyisini yapmışsın canım.. diyetten çıkınca hemen kilo alıyo malesef vücut. şuanki kilosunu ona ezberletebilirsin inşallah önemli olanda bu aslında... yoksa hemen geliveriyo hızlıca kilolarGünaydınlar...❤❤❤
Kaptanım ben dün tekrar başladım...
Yarın tartı resmimi atarım
aminnn canım aminnnn...Ah kuzum Allah şifamizi versin ne deyim. Migrenle yaşamaya ben de alıştım bir bahaneyle geliyor öylece. Doktor çaresini bulamayınca depresyon ilaçları ybile yazıyor .
Pancarla ilgili mevzuda aklıma bir tarif geldi yapmadım ama izledim pancarı soydu dörde bölüp hasladi birisi. Sonra bir bardak ince bulgura bir buçuk bardak pancar suyu koydu. Suyunu çekince haşlanmış pancarlari küp küp dogradi geri kalan tarif kısır yesillikleri en son zeytinyağını salcayla kavurdu ekledi nar ekşisi falan harika renkli bir kısır yaptı. Tam bir diyet tarifi oldu. Ölçülü yemek lazım tabi ki...
Ben de seni se-vi-yo-ruuuum.....
Haberim var canim hastaymis toparlayinca gelecegim dedi
Kolay gelsin canimBen de seni se-vi-yo-ruuuum.....
Ama işteyim canısı. Akşam da oğlum kapıyor telefonu. Fırsat bulunca yazarım inş canım. Çok öpüyorum
Tamam canim kolay gelsinBen de seni se-vi-yo-ruuuum.....
Ama işteyim canısı. Akşam da oğlum kapıyor telefonu. Fırsat bulunca yazarım inş canım. Çok öpüyorum
Baktim girmis yazayim dedim gelmekmi istemiyoHaberim var canim hastaymis toparlayinca gelecegim dedi
Hoşgeldin canımmm. 6ları gördün mü sonundaADINIZ: Merve
YAŞINIZ:31
BOYUNUZ:170
KİLONUZ:69.9
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: atanamamış öğretmen
ÇOCUK SAYISI: 2 kızım var
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: evet 9.takıma
KİLO ALMA NEDENİNİZ: tamamen pis boğazım karnım tıka basa doluyken bile yiyebilme kapasitesine sahıbım malesef
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:cok sukur yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:ilk basta daha saglıklı olabilmek ve evlatlarıma daha iyi yetısebılmek istiyorum sonrasında zayıf olmak nasıl bırsey merak ediyorum kendimi bildim bileli hep kiloydum istedıgım kıyafeti alamamak. Kucuk dar yerlerden gecememek , hep siyah veya koyu renk giyinmek, sureklı kusurlarımı ortme cabası, kalabalık bir yere arabayla gıdılecekse kilolu oldugum icin one beni oturtulması, vs vs
Hosgeldin canim aramıza hedefine enkisa zamanda birlikte ulasiriz insallahADINIZ: Merve
KİLO ALMA NEDENİNİZ: tamamen pis boğazım karnım tıka basa doluyken bile yiyebilme kapasitesine sahıbım malesef
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:ilk basta daha saglıklı olabilmek ve evlatlarıma daha iyi yetısebılmek istiyorum sonrasında zayıf olmak nasıl bırsey merak ediyorum kendimi bildim bileli hep kiloydum istedıgım kıyafeti alamamak. Kucuk dar yerlerden gecememek , hep siyah veya koyu renk giyinmek, sureklı kusurlarımı ortme cabası, kalabalık bir yere arabayla gıdılecekse kilolu oldugum icin one beni oturtulması, vs vs
Sağol canımmm. Eylülü de öpüyorumTamam canim kolay gelsin
Canımsın kaptanım seni de çok seviyorumKolay gelsin canim
Teşekkür ederim bitanemBunu yapiyorum ben enfes oluyor ama tabiki maximum 6 yk yeniyorbu arada çok geçmiş olsun abla babamdada var migren ağrısı tuttu mu bildigin duvarlara kafa atardı adam ayy çok kötü ya
Mervecim hoş geldin canımADINIZ: Merve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?