Hosbuldum tesekkur ederımHayırlı olsun hoşgeldiniz
Beni gectin buhafta sanirim
Canım DilekcimHerkese öpücük kalp bana da ayrık dişli
Canim senin hala neden hamilelik gunlugu yaziyo alttaCanım Dilekcim❤❤❤❤❤
Hoş geldin...❤❤ADINIZ: Merve
YAŞINIZ:31
BOYUNUZ:170
KİLONUZ:69.9
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: atanamamış öğretmen
ÇOCUK SAYISI: 2 kızım var
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: evet 9.takıma
KİLO ALMA NEDENİNİZ: tamamen pis boğazım karnım tıka basa doluyken bile yiyebilme kapasitesine sahıbım malesef
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:cok sukur yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:ilk basta daha saglıklı olabilmek ve evlatlarıma daha iyi yetısebılmek istiyorum sonrasında zayıf olmak nasıl bırsey merak ediyorum kendimi bildim bileli hep kiloydum istedıgım kıyafeti alamamak. Kucuk dar yerlerden gecememek , hep siyah veya koyu renk giyinmek, sureklı kusurlarımı ortme cabası, kalabalık bir yere arabayla gıdılecekse kilolu oldugum icin one beni oturtulması, vs vs
Çok geçmiş olsun canım...Teşekkür ederim bitanemBabana da şifalar dilerim.
Hesap detaylarindan mı düzeltiliyorCanim senin hala neden hamilelik gunlugu yaziyo altta
Evet canim gir oraya bir sil onuHesap detaylarindan mı düzeltiliyor
Suan ıcın fazla degil canım 103,4 kilo ile basladım kılo verme surecine al ver alver yapa yapa bu durumdayımHoş geldin...❤❤
Boyuna göre kilon fazla değil ama insan istediği kiloda olmak istiyor...
O kilolu olanları biz de arabanın önüne oturtuyoruz
Ben aksine hep renkli giyinirdim ama bu aralar siyahi sevmeye başladım...
Siyahın üstünü renklendirmeyi takıları sevmeye başladım
Sen de bendensin yemek yedim karnım doydu muhabbetti yok bende daha ne yesem doye bakınıp duruyorum duruyordum ama şimdi vazgeçtim
Ooo süpersin o zaman ...Suan ıcın fazla degil canım 103,4 kilo ile basladım kılo verme surecine al ver alver yapa yapa bu durumdayım
Siyah giyinmeyi bende severim ama mecburiyet olmadığı surece bana guzel geliyor renkli kıyafetlerde apartman dairesi gibi katlarım belli olurdu gıyemezdım
Ben vazgecemıyorum sureklı bir yemek yeme durtusu bı sekılde bastırabılıyorum ama patladıgım zamanlarda cogunlukta oluy
Evet olmus canimDüzelttim canım
Canım
Ah kuzum zor ya allah yardımcın olsunalarım 6 da ama ben 6:30ta sürüne sürüne kalktım. işe gittiğim için sanki gece 3 te gidiyormuş gibi his geliyor8 de hava karanlık oluyor.
evde olsam şöle öğlen 12 ye kadar uyumak isterdim kızım uyanir anneeeee aciktimmmmm git babandan iste desem isteyemiyor ;
babasi 12 ye dek horul horul uyur. valla özeniyorum adama.
Hoşgeldin canım merak etme bu defa mezun olacaksınADINIZ: Merve
YAŞINIZ:31
BOYUNUZ:170
KİLONUZ:69.9
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: atanamamış öğretmen
ÇOCUK SAYISI: 2 kızım var
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: evet 9.takıma
KİLO ALMA NEDENİNİZ: tamamen pis boğazım karnım tıka basa doluyken bile yiyebilme kapasitesine sahıbım malesef
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:cok sukur yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:ilk basta daha saglıklı olabilmek ve evlatlarıma daha iyi yetısebılmek istiyorum sonrasında zayıf olmak nasıl bırsey merak ediyorum kendimi bildim bileli hep kiloydum istedıgım kıyafeti alamamak. Kucuk dar yerlerden gecememek , hep siyah veya koyu renk giyinmek, sureklı kusurlarımı ortme cabası, kalabalık bir yere arabayla gıdılecekse kilolu oldugum icin one beni oturtulması, vs vs
Geçmiş olsun gülüm Rabbim şifa versinCanım
Babam rahatsız pek keyfim yokZipzip- ile konuştum bu hafta izne ayıracak o yüzden pek yazamadim dualarınızı eksik etmeyin
Tünaydın canimGünaydın kızlarannem geldi Ufaklığı yıkadım kızlara da banyo yaptırdım işim anca bitti.
Anladim canim çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin babana merak ettimCanım
Babam rahatsız pek keyfim yokZipzip- ile konuştum bu hafta izne ayıracak o yüzden pek yazamadim dualarınızı eksik etmeyin
Aricaktim birazdanGünaydın kızlarannem geldi Ufaklığı yıkadım kızlara da banyo yaptırdım işim anca bitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?