İyiki doğdun güzellikYaaaaaTeşekkür ederim canımmm benimm, birtanesin Hep beraber sağlıkla,nice fit yıllarımız olsun
Günaydın canım ❤Gunaydin kizlar
Günaydın canım ❤
yarın inşallah çok güzel eksi geleceksin inşallah:)
Afiyet Olsun ablacım şöyle birşey var ben sana bir kaç aralıklı oruç örnek menüsü atayim illa 2 öğün yemen gerekmiyor aralıklı oructada bir bak aklına yatarsa yaparsin
Wuhhuuu harikalar mı yaratıyormuş fıstığın biri
70 dakika canımBu saatte yatmiyorum da siteden cikiyorum zaten gun boyu aktifim biraz da kendime vakit ayiriyorum
Abla lesliler 45 +30 =75 dakika mi ediyor ona gore listeye ekleyecegim
Hayırlı yolculuklar canım ❤
Gunaydin canım ❤
Gunaydin abla ❤
Bu saatte uyumak icin gec kalmadin mi uyku da cok onemli diyette
Gece birsey yememen de cok guzel olmus
Gunaydin canım ❤
Günaydın canım ❤
Orucun ilk gününü atlattıktan sonra diğer günler migrende çok sıkıntı olmuyor. Dayanılmaz ağrı mideme vuruyor önce soğuk soğuk terletiyor sonra çıkarmalar başlıyor ve baygınlık hâli hastaneye gidip iğne olmadan serum yemeden geçmiyor canım. Senin migreni yenmene çok sevindim berbat bir ağrı kimsenin başına gelmesini istemem.Tek umudum o
Şimdiden kutlarım saat 12 gibi bir sey suan belkide ilk ben kutlamis olurum:)))
Hayırlı yaşlar olsun canım her yılın bir öncekinden daha güzel geçsin
Migren bendede var aslinda ama acliklarla azaldi desem inanır mısın
Ankaranin pazari bursadan cok ucuz yıllardır bu böyle hep(( bizim bursalılar çok zengin
İlk gün menümüzde gelmışşşş siftahın hayırlı olsun mezuniyet menünü de görelim insallah ablacım
Aramızdaki tek fark bu sen yedirerek yavaş yavaş zayiflatiyorsun ben yedirmeyerek allah ne verdiyse diyorum
Allah sifa versin yaşlı kadıncağız bir sey olsa düşünce iyilesmeside zor olur üzüldüm canimdüzelir inşalalh
Ahhh canımmm allah yasına bağışlasın alsin ne derdin varsa
Biz beril basta olmak uzere arada perşembeleri sadece yoğurt yerdik hatırlıyor musunheyy gidi
Kırmızı pancarada bayılıyorummm her şeyi güzel valla. 2 kg. Aldim nelerini yaptim bitiremedim daha
Cerencim fiili duayı siz yaptınız yapıyorsunuz ben de diğer türlü dua ediyorum İnşallah emeğinizin karşılığını görürsünüz kuzum.Kizceler hadin hayirli geceler
6 Takimin adını birinciliğe yazdırmaya son 1 gün kaldı
Günaydın ablacim ❤Günaydıııııııınn
Tamamdir not aldim70 dakika canım
Ellerine sağlık bitanemGünaydın ablacim ❤
Tamamdir not aldim
Gunaydin canimGünaydın
Günaydın canım ❤Günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?