Hosbuldum tesekkur ederım ınsallah bı kere bile olsa burdan mezun olabilirim 2013 ten beri takımlardayım hamilelik ve dogum zamanları ayrıldım bir 7 senedir fınıshı gormek nasip olmadıHosgeldin canim aramıza hedefine enkisa zamanda birlikte ulasiriz insallah
Tabiki busefer mezun olcaksinHosbuldum tesekkur ederım ınsallah bı kere bile olsa burdan mezun olabilirim 2013 ten beri takımlardayım hamilelik ve dogum zamanları ayrıldım bir 7 senedir fınıshı gormek nasip olmadıbu sefer sizin sayenizde olacak ınsallah
Hosbuldum canım cok tesekkur ederimMervecim hoş geldin canımbilgi formuna bakınca boyuna göre aşırı bir kilo göremedim. Kendini iyi hissetmen tabi ki çok önemli. İnşallah bizimle bu sıkıntıdan kurtulursun.
Herkese öpücük kalp bana da ayrık dişli
Ay ınsallah 2 sefer mezuniyete yaklastım yanlıs hatırlamıyorsam en son yaklastıgımda ikinci kızıma hamile kaldımTabiki busefer mezun olcaksin
Çok kilon yok birlikte mezun oluruzAy ınsallah 2 sefer mezuniyete yaklastım yanlıs hatırlamıyorsam en son yaklastıgımda ikinci kızıma hamile kaldım
Bende sevmiyorum yulafi normaldeAfiyet olsun canım harikasın
canım maşallah çok iyisin sen bu konuda blog aç
Afiyet olsun canım güzel menü
Oh yarasın
Güzel menü afiyet olsun
Canım güzel menü liste spor
Bu ne ya ne yaptın ateş atıyor
Ablacım süper menü spor
Afiyet olsun çok güzel menün canım
Afiyet olsun canım güzel menün şu yulaflı omlet nasıl acaba yulaf tadı hiç alışamıyorum ben ya omlette belki beğwnirmiyim
Hoşgeldiniz , hayırlı olsun öncelikle bu gün ilk adımınız koşarak ta yürür hedefe ulaşırsınız umarım
Menüler hep güzel canım senin afiyet olsun
Afiyet olsun canım güzel menün yine güzel eksiyle geleceksin eminim birincimiz
Ay ınsallah canım valla mezuniyet ulasılmaz bir tabu haline gelecek yoksa benim ıcınÇok kilon yok birlikte mezun oluruz
2.ciye girdim listeye
HoşgeldinADINIZ: Merve
YAŞINIZ:31
BOYUNUZ:170
KİLONUZ:69.9
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: atanamamış öğretmen
ÇOCUK SAYISI: 2 kızım var
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: evet 9.takıma
KİLO ALMA NEDENİNİZ: tamamen pis boğazım karnım tıka basa doluyken bile yiyebilme kapasitesine sahıbım malesef
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:cok sukur yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:ilk basta daha saglıklı olabilmek ve evlatlarıma daha iyi yetısebılmek istiyorum sonrasında zayıf olmak nasıl bırsey merak ediyorum kendimi bildim bileli hep kiloydum istedıgım kıyafeti alamamak. Kucuk dar yerlerden gecememek , hep siyah veya koyu renk giyinmek, sureklı kusurlarımı ortme cabası, kalabalık bir yere arabayla gıdılecekse kilolu oldugum icin one beni oturtulması, vs vs
HosbuldumHoşgeldin
1senedir çürümedi agzimda napim yenisini alamamSakızında eksik kalsın
O zaman deneyeyim bende canımBende sevmiyorum yulafi normalde
Ama omlette guzel ve doyurucu oluyo
Gayet tok tutuyor
Hayırlı olsun hoşgeldinizADINIZ: Merve
YAŞINIZ:31
BOYUNUZ:170
KİLONUZ:69.9
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: atanamamış öğretmen
ÇOCUK SAYISI: 2 kızım var
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: evet 9.takıma
KİLO ALMA NEDENİNİZ: tamamen pis boğazım karnım tıka basa doluyken bile yiyebilme kapasitesine sahıbım malesef
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:cok sukur yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:ilk basta daha saglıklı olabilmek ve evlatlarıma daha iyi yetısebılmek istiyorum sonrasında zayıf olmak nasıl bırsey merak ediyorum kendimi bildim bileli hep kiloydum istedıgım kıyafeti alamamak. Kucuk dar yerlerden gecememek , hep siyah veya koyu renk giyinmek, sureklı kusurlarımı ortme cabası, kalabalık bir yere arabayla gıdılecekse kilolu oldugum icin one beni oturtulması, vs vs
Evet canim yulafli omlet cok tok tutuyo ben icine ketentohumu,dereotu kekite koyuyorum mis gibi oluyoBende sevmiyorum yulafi normalde
Ama omlette guzel ve doyurucu oluyo
Gayet tok tutuyor
Yok yok kendine sıkıntı etme veremiyorum diye benim son haftalarda haftada 100 gr 200 gr verdiğim oldu Adım yarışlarına katıldığımız zamanlar spor da düzenli yapıyordum...başka bir vücutta daha böyle olduğunu duymak bana çok iyi geldi benim meto yavaş ondan ya da su oruçlarımdan mı ki sorularım cevap buldu. çok sağol kuzum içimi rahatlattın
en iyisini yapmışsın canım.. diyetten çıkınca hemen kilo alıyo malesef vücut. şuanki kilosunu ona ezberletebilirsin inşallah önemli olanda bu aslında... yoksa hemen geliveriyo hızlıca kilolar
aminnn canım aminnnn...
aynen güzel tarif canım bende yapmadım ama yedim çok beğenmiştim arkadaş yapmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?