abla sıkıp meyve suyunu içiyorum. genelde de su orucumu pancarla açıyorum.Hem okudum hem fav yaptim cnm.
Zahmet verdim, teşekkür ederim
Aminnnn, insallah bestem
Benim persembeleri yapmadigim detoks kalmadi zaten cnm
Baska neyini yapiyorsun cnm
Ben tek salatada kullaniyorum
Hatirlamam misaatlerce yürüyordun o zaman :))
Tugbanin masallahi var, biraz iyilesince insallah banada bulaşır spor aşkı
Baslangicta sayilari az tutup zamanla artirabilirsin cnm
Iyi yolculuklarmasallah git git bitmez :))
Teşekkür ederim cnm
Ahh canım allah şifanı versin... benimki tamamen geçmedide çok şükür aralığı uzadı bir ara haftada 1 lere kadar düşmüştü allah kimselere göstermesin şifasıda yok doktorlarda kaç dr. gittimOrucun ilk gününü atlattıktan sonra diğer günler migrende çok sıkıntı olmuyor. Dayanılmaz ağrı mideme vuruyor önce soğuk soğuk terletiyor sonra çıkarmalar başlıyor ve baygınlık hâli hastaneye gidip iğne olmadan serum yemeden geçmiyor canım. Senin migreni yenmene çok sevindim berbat bir ağrı kimsenin başına gelmesini istemem.
Bu hafta su orucundan sonra normal beslenmeye gec benceZipzip- canım şükür karnımın gaz hali patlayacak haali geçti o neydi anlamadım valla kaçamağım yok bir şeyim yok amaa haala artıyım his olarakta karnım tok gibiyim bilemiyorum.
konuştuğumuz gibi yarın geç bildirim yaparım artık ne geldiyse
bugünde su orucu yapıyorum. kıracağım bu direnci inşallah.. sanırım 5 rakamını görmek zor olacak vücudum için
Hoş geldiniz birkaç gün yoğunluktan giremedimDaha gelen yok heralde :))
Herkese iyi geceler
Yarin perşembe oldugunu unutmayalim
Ozellikle listedekiler :)))
Günaydın canım artık sen de sonlara geldiğin için vücudun direniyor benim de öyle olmuştu...Zipzip- canım şükür karnımın gaz hali patlayacak haali geçti o neydi anlamadım valla kaçamağım yok bir şeyim yok amaa haala artıyım his olarakta karnım tok gibiyim bilemiyorum.
konuştuğumuz gibi yarın geç bildirim yaparım artık ne geldiyse
bugünde su orucu yapıyorum. kıracağım bu direnci inşallah.. sanırım 5 rakamını görmek zor olacak vücudum için
Gunaydin canim ❤Günaydınlar...❤❤❤
Kaptanım ben dün tekrar başladım...
Yarın tartı resmimi atarım
Günaydın ❤❤Günaydın
Ah kuzum Allah şifamizi versin ne deyim. Migrenle yaşamaya ben de alıştım bir bahaneyle geliyor öylece. Doktor çaresini bulamayınca depresyon ilaçları ybile yazıyor .abla sıkıp meyve suyunu içiyorum. genelde de su orucumu pancarla açıyorum.
dediğin gibi salatalara katıyorum. ya da tek doğrayıp yiyorum.
çorbasını çok yapıyorum.
rendeleyip yoğurtlayıncada güzel oluyo.
evdekiler yeterki yesin diye pırasaya da havuçmuş gibi kırmızı pancar doğruyorum 1 adet. rengini kırmızı yaptığı için pırasanın üzerine sarımsaklı yoğurt döküyorum.
10 gündür bunu yapacam bir kısmet olmadı mesela Yoğurtlu Pancar Salatası | Bir Dilim Lezzet
arkadaş kısırını yapmış gayette güzeldi yemiştim.
cipsini sosunu turşusunu denemedim henüz. dahada çok var tarif nette ama ben yapmadım onları daha. hatta bir kadife kurabiye gördümki aman aman
Ahh canım allah şifanı versin... benimki tamamen geçmedide çok şükür aralığı uzadı bir ara haftada 1 lere kadar düşmüştü allah kimselere göstermesin şifasıda yok doktorlarda kaç dr. gittimbir kaç ayda bir tutana seviniyorum şimdi artık
Saat 1 gibi gidecegiz bakalim bizim burda ne kadar olmus kabak
Soguktansa normal ama sizde 2 3 tl se bizde anormalSaat 1 gibi gidecegiz bakalim bizim burda ne kadar olmus kabak
❤❤❤ tesekur ederim kuzumAfiyet olsun canım harikasın
canım maşallah çok iyisin sen bu konuda blog aç
Afiyet olsun canım güzel menü
Oh yarasın
Güzel menü afiyet olsun
Canım güzel menü liste spor
Bu ne ya ne yaptın ateş atıyor
Ablacım süper menü spor
Afiyet olsun çok güzel menün canım
Afiyet olsun canım güzel menün şu yulaflı omlet nasıl acaba yulaf tadı hiç alışamıyorum ben ya omlette belki beğwnirmiyim
Hoşgeldiniz , hayırlı olsun öncelikle bu gün ilk adımınız koşarak ta yürür hedefe ulaşırsınız umarım
Menüler hep güzel canım senin afiyet olsun
Afiyet olsun canım güzel menün yine güzel eksiyle geleceksin eminim birincimiz
Estafurullah ablam ne zahmetiHem okudum hem fav yaptim cnm.
Zahmet verdim, teşekkür ederim
Aminnnn, insallah bestem
Benim persembeleri yapmadigim detoks kalmadi zaten cnm
Baska neyini yapiyorsun cnm
Ben tek salatada kullaniyorum
Hatirlamam misaatlerce yürüyordun o zaman :))
Tugbanin masallahi var, biraz iyilesince insallah banada bulaşır spor aşkı
Baslangicta sayilari az tutup zamanla artirabilirsin cnm
Iyi yolculuklarmasallah git git bitmez :))
Teşekkür ederim cnm
Günaydın tatlımGunaydin hepinize
Kıyamam sana bugün daha dengeli beslen ablaGunaydinnn
Ben uyuyamadim daha
Cok aciktim, cok şükür bisey yemedim :)
Uyumazsam erken kahvalti yaparim heralde
GünaydınGünaydın
BeNdeeeHala uykum var uyumak istıyorum
Günaydın fistikGünaydın mutlu sabahlar
Günaydın kaptanicemGünaydın kizlar
Cumadan önceki son gun bugun herkesden guzel menuler bekliyorum yarin yine birinci olalim
Taaa uzaklardan yüreğime dokunan güzel kadın kendin için istediğin her ne varsa kabul olması dileğiyle daha nice güzel yaşlara doğum günün kutlu olsunBu arada günaydın kızçelerrr,herkes için süper bir gün olsun inşallah
Güzel menü kuzum afiyet olsun
Günaydın canimGunaydin kizlar
Gunaydinn❤
Hepimiz inşalalh ablaların en güzeliCerencim fiili duayı siz yaptınız yapıyorsunuz ben de diğer türlü dua ediyorum İnşallah emeğinizin karşılığını görürsünüz kuzum.
GünaydınGünaydın
Wuhhuuu kaptanına bak sen
Gunaydn kuzumGünaydınlar...❤❤❤
Kaptanım ben dün tekrar başladım...
Yarın tartı resmimi atarım
GünaydınGünaydın
alarım 6 da ama ben 6:30ta sürüne sürüne kalktım. işe gittiğim için sanki gece 3 te gidiyormuş gibi his geliyor❤❤❤ tesekur ederim kuzum
Estafurullah ablam ne zahmeti
Günaydın tatlım
Kıyamam sana bugün daha dengeli beslen abla
Günaydın
BeNdeee
Günaydın fistik
Günaydın kaptanicem
Taaa uzaklardan yüreğime dokunan güzel kadın kendin için istediğin her ne varsa kabul olması dileğiyle daha nice güzel yaşlara doğum günün kutlu olsun
Güzel menü kuzum afiyet olsun
Günaydın canim
Gunaydinn❤
Hepimiz inşalalh ablaların en güzeli
Günaydın
Wuhhuuu kaptanına bak sen
Gunaydn kuzum
Günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?