Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

abla sıkıp meyve suyunu içiyorum. genelde de su orucumu pancarla açıyorum.
dediğin gibi salatalara katıyorum. ya da tek doğrayıp yiyorum.
çorbasını çok yapıyorum.
rendeleyip yoğurtlayıncada güzel oluyo.
evdekiler yeterki yesin diye pırasaya da havuçmuş gibi kırmızı pancar doğruyorum 1 adet. rengini kırmızı yaptığı için pırasanın üzerine sarımsaklı yoğurt döküyorum.
10 gündür bunu yapacam bir kısmet olmadı mesela Yoğurtlu Pancar Salatası | Bir Dilim Lezzet
arkadaş kısırını yapmış gayette güzeldi yemiştim.

cipsini sosunu turşusunu denemedim henüz. dahada çok var tarif nette ama ben yapmadım onları daha. hatta bir kadife kurabiye gördümki aman aman

Ahh canım allah şifanı versin... benimki tamamen geçmedide çok şükür aralığı uzadı bir ara haftada 1 lere kadar düşmüştü allah kimselere göstermesin şifasıda yok doktorlarda kaç dr. gittim bir kaç ayda bir tutana seviniyorum şimdi artık

Zipzip- canım şükür karnımın gaz hali patlayacak haali geçti o neydi anlamadım valla kaçamağım yok bir şeyim yok amaa haala artıyım his olarakta karnım tok gibiyim bilemiyorum.
konuştuğumuz gibi yarın geç bildirim yaparım artık ne geldiyse
bugünde su orucu yapıyorum. kıracağım bu direnci inşallah.. sanırım 5 rakamını görmek zor olacak vücudum için

Bu hafta su orucundan sonra normal beslenmeye gec bence
Vucudun nornal yemege donunce de guzel tepki verebilir
Cok dusunme bence düşündükçe stres yapiyorsun

Günaydın canım artık sen de sonlara geldiğin için vücudun direniyor benim de öyle olmuştu...

Ah kuzum Allah şifamizi versin ne deyim. Migrenle yaşamaya ben de alıştım bir bahaneyle geliyor öylece. Doktor çaresini bulamayınca depresyon ilaçları ybile yazıyor .
Pancarla ilgili mevzuda aklıma bir tarif geldi yapmadım ama izledim pancarı soydu dörde bölüp hasladi birisi. Sonra bir bardak ince bulgura bir buçuk bardak pancar suyu koydu. Suyunu çekince haşlanmış pancarlari küp küp dogradi geri kalan tarif kısır yesillikleri en son zeytinyağını salcayla kavurdu ekledi nar ekşisi falan harika renkli bir kısır yaptı. Tam bir diyet tarifi oldu. Ölçülü yemek lazım tabi ki...

dünkü menü
13,01,2021
sabah: 7:00
2 haşlanmış yumurta.
yarım domates
1 salatalık.
2 küçük peynir.
küçücük ekmekten ev yapımlı sucuklu tost.
ara: cappuccino
öğle: 12:00
tavuk suyuna çorba
1-2 kaşık tavuk kavurma.
ayran.

ara: öğleden kalan tavuk kavurmadan ekmek yedim acikmişim

akşam: dünden kalan sadece pırasalı yoğurtlu makarna ( küçük bir kase)
domates soğan.
ara: sütlü kahve ( cappuccino şekli)
spor: 8592 ( eve gelir gelmez çikardim ama evin içinde gezindim sürekli kaç adim bilmiyorum )
su: baya baya içtim saymadim unutuyorum. acikinca direk suya sarılıyorum

❤❤❤ tesekur ederim kuzum
Estafurullah ablam ne zahmeti
Gunaydin hepinize
Günaydın tatlım
Gunaydinnn

Ben uyuyamadim daha
Cok aciktim, cok şükür bisey yemedim :)
Uyumazsam erken kahvalti yaparim heralde
Kıyamam sana bugün daha dengeli beslen abla
Günaydın
Hala uykum var uyumak istıyorum
BeNdeee
Günaydın mutlu sabahlar
Günaydın fistik
Günaydın kizlar
Günaydın kaptanicem
Cumadan önceki son gun bugun herkesden guzel menuler bekliyorum yarin yine birinci olalim

Bu arada günaydın kızçelerrr,herkes için süper bir gün olsun inşallah
Taaa uzaklardan yüreğime dokunan güzel kadın kendin için istediğin her ne varsa kabul olması dileğiyle daha nice güzel yaşlara doğum günün kutlu olsun
Güzel menü kuzum afiyet olsun
Günaydın canim
Günaydın kızlar

@timesinfinity dığum günün kutlu olsun canım
Gunaydinn❤
Cerencim fiili duayı siz yaptınız yapıyorsunuz ben de diğer türlü dua ediyorum İnşallah emeğinizin karşılığını görürsünüz kuzum.
Hepimiz inşalalh ablaların en güzeli
Günaydın
Wuhhuuu kaptanına bak sen
Günaydınlar...❤❤❤
Kaptanım ben dün tekrar başladım...
Yarın tartı resmimi atarım
Gunaydn kuzum
Günaydın

alarım 6 da ama ben 6:30ta sürüne sürüne kalktım. işe gittiğim için sanki gece 3 te gidiyormuş gibi his geliyor 8 de hava karanlık oluyor.
evde olsam şöle öğlen 12 ye kadar uyumak isterdim kızım uyanir anneeeee aciktimmmmm git babandan iste desem isteyemiyor ;
babasi 12 ye dek horul horul uyur. valla özeniyorum adama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…