Tamamdir canimEki Görüntüle 2760885
Kizlar yarin bildiriminizi yaparken 15 Ocak + Nickiniz seklinde yapmayi unutmayın
Notu eksik bildirimler gecersiz sayilacak...
Birde yil yazacaklar icin bu hafta daha dikkat edelim 2021 olarak yazalim
@Nidsalii 56.2
Zipzip- 56.3
@selensu82 57.8
@PAPATYAM 59.8
birbeste 60.2
@sleepy angel 62.4
M MissHayaLet 63.1
Denp 63.3
@Elhan 63.9
@Tesnim1989 64.6
@Elif Eylul 70.0
@madamhd 71.3
Zeynolin44 74.8
@I-cell_84 75.1
Kmsl Hnd 76.2
@birazhuzurdu2008 78.3
@Tutku44 80.4
@Kahvesel 82.4
@Cordeliaa 85.4
Wilma11 86.8
@timesinfinity 88.6
@Yenidenyapabilirim 89.7
@Haticesnr 95.4
@gulenyuzumsunsen 96.0
@asysss
Mefkurem
@askrhpozitif
Tebrik ederim canim cok guzel kilo vermissinKızlar ben geldim Diyetisyen den annemdeyim şuanda veeeeeeee
_3.5
72.7 kiloyum tartı kağıdın fotosunu atarım akşama
Tebrik ederim kuzumKızlar ben geldim Diyetisyen den annemdeyim şuanda veeeeeeee
_3.5
Tebrik ederim canim cok guzel kilo vermissin
Teşekkür ederim kızlar günlük 9 dilim ekmeğe rağmenTebrik ederim kuzum
Tarti konusunda ne dedi canım yine tartilmayacak misinTeşekkür ederim kızlar günlük 9 dilim ekmeğe rağmen
Maşallah canım çok güzel vermissinTeşekkür ederim kızlar günlük 9 dilim ekmeğe rağmen
Benim için yeme faslı kapanalı 32 dk oldu ablaBugünkü planlariniz neler kizlar
Aksama ne yemekler var
Ödem sulari hazirlandinmi :)
Herkesin bünyesi bir degilki kuzumTeşekkür ederim kızlar günlük 9 dilim ekmeğe rağmen
Kuzu tartiyla diyetisyenin ne alakası var ki bende 15 günde bir gidiyorum bazen 10 günde bir randevuya bağlı ama haftalık tartılıyorum bir sorun olmazki buTarti konusunda ne dedi canım yine tartilmayacak misin
Gecen gittiginde tartilma demisti buraya bildirim yapmamisti o yuzden sordum canimKuzu tartiyla diyetisyenin ne alakası var ki bende 15 günde bir gidiyorum bazen 10 günde bir randevuya bağlı ama haftalık tartılıyorum bir sorun olmazki bu
Benim adamda öyle kız gece 12 de baklavalari gömer iskender yer adam kilo almaz bben su içsem o saatte kilo olur
Yok canım sormadım tartılırım artık evde ama sabah gitmeden tartıkayım dedim bir baktım tartım bozulmuşTarti konusunda ne dedi canım yine tartilmayacak misin
Teşekkür ederim canımMaşallah canım çok güzel vermissin
abla şahsen ben suyun içine su katmayı planlıyorum. öğlende yokluktan sıcak su içtim akşama belki az soğuk içer günü dengelerimBugünkü planlariniz neler kizlar
Aksama ne yemekler var
Ödem sulari hazirlandinmi :)
tebrik ederim canımmmm hem hayret hemde keyif verici bir sonuçKızlar ben geldim Diyetisyen den annemdeyim şuanda veeeeeeee
_3.5
Hmm aNladim kuzumGecen gittiginde tartilma demisti buraya bildirim yapmamisti o yuzden sordum canim
Teşekkür ederim canımabla şahsen ben suyun içine su katmayı planlıyorum. öğlende yokluktan sıcak su içtim akşama belki az soğuk içer günü dengelerim
tebrik ederim canımmmm hem hayret hemde keyif verici bir sonuç
bir daha gidiş ne zaman.. ve ekmekte azaltmaya gitti mi
Tamam canım sorun yok free listede devam edersin tarti alana kadarYok canım sormadım tartılırım artık evde ama sabah gitmeden tartıkayım dedim bir baktım tartım bozulmuş
Yenisini alana kadar bekleyeceğim mecbur
Şimdilik bir sıkıntı yoksa FREE takılayım canım olurmu
Tamam canım sorun yok free listede devam edersin tarti alana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?