Masallah süper eksi cnmKızlar ben geldim Diyetisyen den annemdeyim şuanda veeeeeeee
_3.5
72.7 kiloyum tartı kağıdın fotosunu atarım akşama
AmaninnnnBenim için yeme faslı kapanalı 32 dk oldu ablaben sadece yeşil çay iciyorum ödem için
Allah kolaylik versin kuzum ne diyimabla şahsen ben suyun içine su katmayı planlıyorum. öğlende yokluktan sıcak su içtim akşama belki az soğuk içer günü dengelerim
Yok abla ya tej öğün bu aralıkta oldu mu acıkmıyorum saat 4 ila 6 arası birşeyler yedim mı gece çok acıkıyorum niyeyseMasallah süper eksi cnm
Demekki senin meto da hizli calisiyor :)
Amaninnnncok erken degilmi kuzum
Allah kolaylik versin kuzum ne diyimşahsen ben yapamazdim
Suyu sicaga yakin icersen wcye de etkili olur
Cay kahve falan iciyormusun
Su orucu ertesi ozellikle karbona cok dikkat etmen lazim
Ablacım hoşgeldinBugünkü planlariniz neler kizlar
Aksama ne yemekler var
Ödem sulari hazirlandinmi :)
Günü erken kapatip aksam acikmayanlara hayranimYok abla ya tej öğün bu aralıkta oldu mu acıkmıyorum saat 4 ila 6 arası birşeyler yedim mı gece çok acıkıyorum niyeyse
Afiyet olsun canım guzel menu ve spor erken yemissin emziriyorsunda aksam ara ogun mu eklesen canim
Yok canım sormadım tartılırım artık evde ama sabah gitmeden tartıkayım dedim bir baktım tartım bozulmuş
Yenisini alana kadar bekleyeceğim mecbur
Şimdilik bir sıkıntı yoksa FREE takılayım canım olurmu
Teşekkür ederim canım
Benim odem suyum bitti,kabak corbasi oglen aksamBugünkü planlariniz neler kizlar
Aksama ne yemekler var
Canim tebrik ederim gercektenKızlar ben geldim Diyetisyen den annemdeyim şuanda veeeeeeee
_3.5
Sagolasin tatlimKızlar kar yağıyor❄❄❄
Ablacım hoşgeldin
Ben dukan bırası içiyorum . Akşama salata yemeyi planlıyorum tabı bol su. Bıraz önce nescafe içtim. Yarına Insallah bomba gıbı gelırım pek ümidim yok ama
Afiyet olsun canım cok hafif olmus yarin guzel eksiler gelecek senden de14 ocak menu
Sabah: 1 yumurtadan omlet, 1 dilim ekmek, 1 domates, salatalık, roka, 4 zeytin 1 dilim peynir bardak çay.
Öglen :bir tabak kereviz salatası
Akşam:
1 muz
1 bardak süt
1tk fıstık ezmesi
1 tk kakao
2 yk yulaf ezmesi hepsi bızzztt içicem
Su 2 litre oldu 3.5 olur.
Benim menu bu sadece bugünlük perşembe diye yoksa yerdim
Tebrik ederimKızlar ben geldim Diyetisyen den annemdeyim şuanda veeeeeeee
_3.5
Bakalım bekliyorum ne geleceğiniAfiyet olsun canım cok hafif olmus yarin guzel eksiler gelecek senden de
Ne bileyım abla öyle doguyo içime. İnşallah Yanılıırım.tartı sevındırır. Kaçamak şöyle oldu dün akşam çok az çerez yedim başka kaçamak yok ama çok kafaya takıyorum ben hep beynimde şu kılo durumu bı türlü aşamadım.Sagolasin tatlim
Neden ümidin yokkacamak falan yapmadin heralde
Salatayi yumurtali, tavuklu vs. Yaparsan daha doyurucu olur
Akşama hafif geçirme düşüncesiBugünkü planlariniz neler kizlar
Aksama ne yemekler var
Persembe gunune gelmesi kotu olmus ama en azindan haftaya etkisi gitmis olurBen an itibariyle regl oldumAllahım umarım yarına sıslık yapmaz birde bugun odul ogunu yaptım uzerıne denk gelmesi reva mı bu
Ben an itibariyle regl oldumAllahım umarım yarına sıslık yapmaz birde bugun odul ogunu yaptım uzerıne denk gelmesi reva mı bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?