Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Karariniz hayırlı olsun hoşgeldiniz 103 lerden inen biri için 10 kg. Ile mezuniyet çerez gelir allahın izniyle
Gecmıse bakamadım kızlar sımdı dısarıda azıcık islerim var birazcık yaramazlık yapıcam geldıgımde gecmıs yapıcam ınsallah
Sıcak karsılamanız ıcın cok tesekkur ederim ❤
Yaramazlik derken spor mu anlasak baklava borek alışverişi mi
Yaaa valla allah razı olsun senden. Düzenli normal diyet yapan biriyle kendimi kıyaslıyorum sayende
Her mezun olan kilo aliyo canim cok normal kilo alman... ara verdin say istediğin bazi seyleri yedin kafani topladın nolacak...
motivasyonun düşmesin demeyecegim aslinda düşmesi iyi oluyor senin elinden tutup kaldırıyor o morel bozukluğu banada öyle yapiyo :)
Pazara gidip geleceğim kizlar gecmise gelince bakacağım
Bizede kabak al :)) annemler hep benden az para harcar ankara pazarında yıllardır
Canım
Babam rahatsız pek keyfim yok Zipzip- ile konuştum bu hafta izne ayıracak o yüzden pek yazamadim dualarınızı eksik etmeyin
Canim allah sifasini cersin babanin anne baba bambaska

Kabagimi aldim 7 tl kilosu Zipzip-

Eşim 2 tl ye almış
Hoşgeldin canım 2..3 aya gider fazlan
1senedir çürümedi agzimda napim yenisini alamam
Sana sakız alayım bari
Canım Dilekcim ❤❤❤❤❤
Bitaneciğim
Canım
Babam rahatsız pek keyfim yok Zipzip- ile konuştum bu hafta izne ayıracak o yüzden pek yazamadim dualarınızı eksik etmeyin
Çok geçmiş olsun canım insallah çabucak iyileşir baban

Hosgeldin canim
Hedefin için uzun bir yol yok buradaki motive ile en kısa zamanda ulaşırsın
Başarılar senide mezun edicegiz kurtuluşun yok bu sefer
Canım
Coook gecmis olsun canim
Rabbım acil şifa versin

hoşgeldin merve:)

Hoşgeldiniz en kısa sürede birlikte hedefinize ulaşırsınız umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…