Aa cok cabuk olmus bu defa canım olsun pazartesi eksin cok güzeldi onu koruyabilsen bile yeterBen daha cuma yıkanmıştım dün bi daha regl oldum. Lekelenmedir geçer diye düşündüm ama baya baya regl69 gelmemekte direniyor bakalım yarına ne olacak
Canım o diyeti bana da atsanaTeşekkür ederim kızlar günlük 9 dilim ekmeğe rağmen
Kızlar ben geldim Diyetisyen den annemdeyim şuanda veeeeeeee
_3.5
72.7 kiloyum tartı kağıdın fotosunu atarım akşama
Ogunlerin saglikli cnm
Aksam acikmazsan güzel menü cnm14 ocak menu
Sabah: 1 yumurtadan omlet, 1 dilim ekmek, 1 domates, salatalık, roka, 4 zeytin 1 dilim peynir bardak çay.
Öglen :bir tabak kereviz salatası
Akşam:
1 muz
1 bardak süt
1tk fıstık ezmesi
1 tk kakao
2 yk yulaf ezmesi hepsi bızzztt içicem
Su 2 litre oldu 3.5 olur.
Benim menu bu sadece bugünlük perşembe diye yoksa yerdim
Eskiden bende bazen tek kabak corbasi yaptığım olurdu :)Benim odem suyum bitti,kabak corbasi oglen aksam
Dünü unut, bugünü hafif gecirmeye calis cnmİçimde dünkü pırasalı makarna yüzünden zerre kadar ödem olduğu düşünüyorum
Psikoloji gerçekten cok onemli cnmNe bileyım abla öyle doguyo içime. İnşallah Yanılıırım.tartı sevındırır. Kaçamak şöyle oldu dün akşam çok az çerez yedim başka kaçamak yok ama çok kafaya takıyorum ben hep beynimde şu kılo durumu bı türlü aşamadım.
Bugün kavustugun 6 lari yarin kaybedebilirsin o zaman cnmBen an itibariyle regl oldumAllahım umarım yarına sıslık yapmaz birde bugun odul ogunu yaptım uzerıne denk gelmesi reva mı bu
2kabakOgunlerin saglikli cnm
Baskasi olsa perşembe bulgur yenirmi derdimama senin metonun masallahi var. Hem erken kapatmişin bide spor var
Daha ne olsun
Aksam acikmazsan güzel menü cnm
Normal birine aksam smotie iyi gelebilir ama sen emzirdigin icin bilemedim
Icerik olarak guzel ama
Eskiden bende bazen tek kabak corbasi yaptığım olurdu :)
Neler koydun icine cnm
Dünü unut, bugünü hafif gecirmeye calis cnm
Psikoloji gerçekten cok onemli cnm
Stres yaptikca vücut kortizol hormonu salgiliyor, bu da kilo vermeye engel
Sen kafaya takmadan elinden geleni yapmaya devam et, birak kiloyu vücut halleder :))
Iyi düşün, iyi olsun diyelim
Bugün kavustugun 6 lari yarin kaybedebilirsin o zaman cnm
Canım bir gün için çokta önemsemiyorum zaten 20.00 de ya da 19.00 yaparım salata çok doyurdu beni.Ogunlerin saglikli cnm
Baskasi olsa perşembe bulgur yenirmi derdimama senin metonun masallahi var. Hem erken kapatmişin bide spor var
Daha ne olsun
Aksam acikmazsan güzel menü cnm
Normal birine aksam smotie iyi gelebilir ama sen emzirdigin icin bilemedim
Icerik olarak guzel ama
Eskiden bende bazen tek kabak corbasi yaptığım olurdu :)
Neler koydun icine cnm
Dünü unut, bugünü hafif gecirmeye calis cnm
Psikoloji gerçekten cok onemli cnm
Stres yaptikca vücut kortizol hormonu salgiliyor, bu da kilo vermeye engel
Sen kafaya takmadan elinden geleni yapmaya devam et, birak kiloyu vücut halleder :))
Iyi düşün, iyi olsun diyelim
Bugün kavustugun 6 lari yarin kaybedebilirsin o zaman cnm
Güzel dünürüm kahvaltıyla duruyorum. Dün müdür okula gel dedi. İki ders arası kostüm gittim , defterleri imzaladım adamın işi çıkmış onu da göremedim. Aklımda brokoli çorbası vardı yapamadım. Sanırım dışardan yemek söyleyeceğiz. Karbonhidratsiz şekilde idare edeceğim. Dersten sonra Leslie planım var. Yarın artı gelmeyim ona razıyım. Yavaş gideceğim o anlaşıldı. Benim yağlar pek nazlı seviyor beni ayrilamiyoruz .
Bende böyle yapiyordum2kabak
1domates
1yagbiberi
1sogan sarimsak
Maydanoz,dereotu,
Azzeytinyag,tuz,karabiber azsuyla pisirip cekiyorum acibiberle enfes oluyo canim
Disardan et türü bile olsa tuz orani fazla oldugu için ödem yapabiliyor cnmGüzel dünürüm kahvaltıyla duruyorum. Dün müdür okula gel dedi. İki ders arası kostüm gittim , defterleri imzaladım adamın işi çıkmış onu da göremedim. Aklımda brokoli çorbası vardı yapamadım. Sanırım dışardan yemek söyleyeceğiz. Karbonhidratsiz şekilde idare edeceğim. Dersten sonra Leslie planım var. Yarın artı gelmeyim ona razıyım. Yavaş gideceğim o anlaşıldı. Benim yağlar pek nazlı seviyor beni ayrilamiyoruz .Arada limonlu zencefilli su ile yeşil çay içerim. Plan bu şekilde tatlım. Sende durumlar nasıl?
Yaaa zaten kabak tatli bide tuzsuz bayar okadarda olsunyaBende böyle yapiyordum
Sadece tuz koymayinca daha iyi ödem attiriyor ama tadi pek iyi olmuyor o zaman :))
Çarşamba günü aynı eksi yoktuAa cok cabuk olmus bu defa canım olsun pazartesi eksin cok güzeldi onu koruyabilsen bile yeter
Haftaya gelir 6 li rakamlar
Bugün aksam sıfır karbon yapmaya calis cnmÇarşamba günü aynı eksi yoktubugün tartılmadım bilmiyorum
Beni corba hic doyurmuyorYaaa zaten kabak tatli bide tuzsuz bayar okadarda olsunya
Bende doymuyorum yanina bazen yogurtla bazen salatayla destekliyorum ama bugun oglen sadece corba ictim aksama corba+yogurtBeni corba hic doyurmuyorsen de durumlar nasil
Hepsini bir anda vermedim parca parca oldu hep takım sorumlulugu gercekten beni baya guzel frenliyor ınsallah sizinde destegıyle bu sefer mezun olucamOoo süpersin o zaman ...
Baya bir vermişsin..
Ben de 72.9 dan 56.7 ye düşerek mezun oldum..
Ama yine free listeye girip kendimi kontrol altına alacağım yoksa artılara geçeceğim..
Şimdi de biraz artiyim zaten...
Benim de patladigim zamanlar oluyor ama burası bana çok iyi geldi..
Takım Sorumluluğu var listeye girip kilo verme sorumluluğu var onun için iyi ilerledim...
Inşallah senin nicin de öyle olur..
Cok gecmıs olsun Rabbım acil şifalar versinCanım
Babam rahatsız pek keyfim yokZipzip- ile konuştum bu hafta izne ayıracak o yüzden pek yazamadim dualarınızı eksik etmeyin
Hosbuldum canım ınsallah sizin desteginizle olucamHoşgeldin canım merak etme bu defa mezun olacaksın
Ahh benim ıcın 6 lara inmek cok zordu canim 6 larda da biraz yavas ilerliyorum ınsallah kırıcam bu donguyu Allahın ıznıyle ❤Karariniz hayırlı olsun hoşgeldiniz 103 lerden inen biri için 10 kg. Ile mezuniyet çerez gelir allahın izniyle
Hem spor hemde mamaYaramazlik derken spor mu anlasak baklava borek alışverişi mi
Hosbuldum canım tesekkur ederimHoşgeldin canım 2..3 aya gider fazlan
Hosbuldum canım cok tesekkur ederimHosgeldin canim
Hedefin için uzun bir yol yok buradaki motive ile en kısa zamanda ulaşırsın
Başarılar senide mezun edicegiz kurtuluşun yok bu sefer
Hosbuldum tesekkur ederımhoşgeldin merve:)
Hosbuldum tesekkur ederımHoşgeldiniz en kısa sürede
Memnun oldum elif kaptanım aranıza kabul ettiğiniz ıcın ben teşekkür ederim İstanbuldayım bendeHosgeldin canım yeniden aramiza buradaki motivasyon ile hedefine ulasip mezun edecegiz insallah
Bende kendimi tanitayim aziicik adim elif 31 yaşındayım bekarim Ankarada yasiyorum
Hosbuldum abla 5 senedir kaynasamadıysak burda nasıl olacak abla oHosgeldin mervvecimmm
Zamanla tanisir kaynasiriz
Ben bunu pas gecıyorum bugunBugünkü planlariniz neler kizlar
Aksama ne yemekler var
Ödem sulari hazirlandinmi :)
Tebrik ederim seniKızlar ben geldim Diyetisyen den annemdeyim şuanda veeeeeeee
_3.5
72.7 kiloyum tartı kağıdın fotosunu atarım akşama
Butun erkekler aynı sanırım yedıkce zayıflayan bendede var
Omad mı yapıyorsunYok abla ya tej öğün bu aralıkta oldu mu acıkmıyorum saat 4 ila 6 arası birşeyler yedim mı gece çok acıkıyorum niyeyse
Insallah kaptanım belkide fazla sısmem diye zugurt tesellısı veriyorum kendımePersembe gunune gelmesi kotu olmus ama en azindan haftaya etkisi gitmis olur
Insallah canım 7 lerı bir daha gormek istemiyorumşansa bak neyse canım haftaya eskı gelirsin ıyı tarafından bak
Gelir canım gelir en yakın zamanda ınsallahBen daha cuma yıkanmıştım dün bi daha regl oldum. Lekelenmedir geçer diye düşündüm ama baya baya regl69 gelmemekte direniyor bakalım yarına ne olacak
Valla regl olacağımı bileydım odulu ertelerdim abla ama 1 aydır bu gunu bekliyordumBugün kavustugun 6 lari yarin kaybedebilirsin o zaman cnm
Ya 1 den fazla alıyorsak nolucak
Hoşgeldin canımADINIZ: Merve
YAŞINIZ:31
BOYUNUZ:170
KİLONUZ:69.9
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: atanamamış öğretmen
ÇOCUK SAYISI: 2 kızım var
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: evet 9.takıma
KİLO ALMA NEDENİNİZ: tamamen pis boğazım karnım tıka basa doluyken bile yiyebilme kapasitesine sahıbım malesef
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:cok sukur yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:ilk basta daha saglıklı olabilmek ve evlatlarıma daha iyi yetısebılmek istiyorum sonrasında zayıf olmak nasıl bırsey merak ediyorum kendimi bildim bileli hep kiloydum istedıgım kıyafeti alamamak. Kucuk dar yerlerden gecememek , hep siyah veya koyu renk giyinmek, sureklı kusurlarımı ortme cabası, kalabalık bir yere arabayla gıdılecekse kilolu oldugum icin one beni oturtulması, vs vs
Şimdi boyutu neymiş ki
Alemin gelmiş geçmiş en büyük diyetisyenini ayakta alkışlıyorum
Tebrikler canım.bu haftanın en güzel müjdesi geldi senden. Durmak yok yola devam
Çünkü bu sallanan şeyin boyutu değişecek yakında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?