Sagol canimAfiyet Olsun
Afiyet olsun canımBugünkü menüm
Sabah 08.00 bir bardak suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi
09.00 kahvaltı 1 tane haşlanmış yumurta Yeşillik
Domates salatalık 2 dilim peynir 5 zeytin
1 dilim cavdar
Öğlen 13.00 6 yemek kaşığı etli sulu yemek 3 yemek kaşığı pilav 1 tabak salata 7yemek kaşığı
1 bardak ayran
16.00 1 Fincan kahve 1 tane kayısı
18.30 1 kabak fırında kızardı yağsız
3 yemek kaşığı dere otu 4 yemek kaşığı Yoğurt
Aksamı hafif geçirmek istedim malum yarın tartı
3litre su
1 litre tarçınlı su
21.00 1 bardak yeşil cay içerim
Büyük ihtimal daha da küçülecek işteHoşgeldin canım
Şimdi boyutu neymiş ki
Ödem attırıcı bir şeyler yapayım hemen...Disardan et türü bile olsa tuz orani fazla oldugu için ödem yapabiliyor cnm
Ben ne zaman döner yesem arti cikarim
Hibiskus iciyosun zaten abla büyük bir bardak ic yeterli aksamaÖdem attırıcı bir şeyler yapayım hemen...
Nolur artı cikmayim...
Leslie harika sonuçlar veriyor hem yapılışı çok kolay hem keyifli. Güzel bir şekil alırsın sonra diğer egzersizlere geçersin.Hosbuldum canım cok tesekkur ederimsuan normal bir goruntu var gıbı ama cok fazla sarkmıs et var bende birde kalcam hala kendi bagımsızlıgını ilan ediyor. Bı 10 kilo daha verirken bir yandan da sıkılasmam lazım
Bugün hiç demlemedim. Hemen onu yapayım kuzum. Yeşil çay içtim ya abartmayım diye bugün içmedim. Zencefil limon suyu içiyorum ama çay olarak değil...Hibiskus iciyosun zaten abla büyük bir bardak ic yeterli aksama
Afiyet olsun canımın içi3litre su,1kahve daha icerim belkiZipzip-
Afiyet olsun canımBugünkü menüm
Sabah 08.00 bir bardak suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi
09.00 kahvaltı 1 tane haşlanmış yumurta Yeşillik
Domates salatalık 2 dilim peynir 5 zeytin
1 dilim cavdar
Öğlen 13.00 6 yemek kaşığı etli sulu yemek 3 yemek kaşığı pilav 1 tabak salata 7yemek kaşığı
1 bardak ayran
16.00 1 Fincan kahve 1 tane kayısı
18.30 1 kabak fırında kızardı yağsız
3 yemek kaşığı dere otu 4 yemek kaşığı Yoğurt
Aksamı hafif geçirmek istedim malum yarın tartı
3litre su
1 litre tarçınlı su
21.00 1 bardak yeşil cay içerim
Büyük ihtimal daha da küçülecek işte
Sagol kardesimAfiyet olsun canımın içi
Afiyet olsun canım
Ge tartil canim anca ödemler gider zatenBakalım sabah kaç geleceğiz ben anca saat 10 gibi tartılırım merak etmeyin beni
Öyle yapcam zaten daha akşam ellerim şişti sabah anca giderGe tartil canim anca ödemler gider zaten
Normal ama sende daha 2ay olmus nebekliyosunÖyle yapcam zaten daha akşam ellerim şişti sabah anca gider
Pufff daha regl olmadım olsam da rahatlasamNormal ama sende daha 2ay olmus nebekliyosun
Heheeyyttt daha durPufff daha regl olmadım olsam da rahatlasam
Normalde çalışıyorum ama bugün evdeyim. Mümkün olduğunca hafif geçirdim yarına bakacağız artıkBugün aksam sıfır karbon yapmaya calis cnm
Sen calisiyormusun bilmiyorum
Evdeysen aksami biraz daha erken kapatirsan iyi olur
Free listedeyim nasılsa öğleye kadar ben de beklicim.Bakalım sabah kaç geleceğiz ben anca saat 10 gibi tartılırım merak etmeyin beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?