Benım de öyle bugünde stresliyim yarın için endişe duyuyorumYa 1 den fazla alıyorsak nolucakbenim artılar misli misli geliyor cunku
Hosbuldum canımHoşgeldin canım
Aslında bir gunde bu kadar alabiliyor olmak hıc mantıgıma yatmıyor ama tartı şıraak diye carpıyor suratımaBenım de öyle bugünde stresliyim yarın için endişe duyuyorumbakalım
Geçen hafta kabak tatlısı yüzünden 1 günde 1,5 kilo almak bana ders olmuştu
Bende de hiç etki etmiyor gece yatmadan önce içiyorum bazen hiç bana mısın demiyorKahve bende hic etki etmiyor yaa icsemde uyurum
Yaşasın listede ben de varım...Eki Görüntüle 2760885
Kizlar yarin bildiriminizi yaparken 15 Ocak + Nickiniz seklinde yapmayi unutmayın
Notu eksik bildirimler gecersiz sayilacak...
Birde yil yazacaklar icin bu hafta daha dikkat edelim 2021 olarak yazalim
@Nidsalii 56.2
Zipzip- 56.3
@selensu82 57.8
@PAPATYAM 59.8
@birbeste 60.2
@sleepy angel 62.4
@sena zeynep 63.1
Denp 63.3
@Elhan 63.9
@Tesnim1989 64.6
E Elif_Eylul 70.0
@madamhd 71.3
@Zeynolin44 74.8
@I-cell_84 75.1
@Kmsl Hnd 76.2
@birazhuzurdu2008 78.3
@Tutku44 80.4
@Kahvesel 82.4
Cordelia 85.4
Wilma11 86.8
T timesinfinity 88.6
@Yenidenyapabilirim 89.7
@Haticesnr 95.4
@gulenyuzumsunsen 96.0
asysss
Mefkurem
askrhpozitif
Tebrik ederim canım...Kızlar ben geldim Diyetisyen den annemdeyim şuanda veeeeeeee
_3.5
72.7 kiloyum tartı kağıdın fotosunu atarım akşama
Canım babana çok geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda sağlığına kavuşurMaşallah canım çok güzel vermissin
Ödem için çay yaptım yoğurt kürü yaptım az yedim derken pazartesi eksi gördüm şükür attırmıştımHosbuldum canım
Aslında bir gunde bu kadar alabiliyor olmak hıc mantıgıma yatmıyor ama tartı şıraak diye carpıyor suratımaodem mı oluyor nedir valla yarından bende korkuyorum. duble etki var uzerımde
Diyet listende bir değişiklik yapti mi canim ayni devam mi edeceksinMerhaba diyetisyenden geldim. Metabolizma yaşımı söylemedi. İlk 1700 kalori imiş. Şimdi 1500 imiş. Zayıfladıkça hızı düşermiş. Vücut kendini korumak için yaparmış bunu.
Daha az gıda gelince kendini yavaşlatırmis. Diyeti bırakıp hemen normal yemeye başlarsak ondan kilo alırmışiz. Koruma programı diyetin çok önemli aşaması imiş.
Yarin sıralamaya da eklerim canim kilo durumunu bilmedigim icin en alta yazdimYaşasın listede ben de varım...
O metabolizmayı bir ben cozemedımMerhaba diyetisyenden geldim. Metabolizma yaşımı söylemedi. İlk 1700 kalori imiş. Şimdi 1500 imiş. Zayıfladıkça hızı düşermiş. Vücut kendini korumak için yaparmış bunu.
Daha az gıda gelince kendini yavaşlatırmis. Diyeti bırakıp hemen normal yemeye başlarsak ondan kilo alırmışiz. Koruma programı diyetin çok önemli aşaması imiş.
Normalde bende hafta sonu yemege ozen gosterıyorum bende olucaz ınsallah 60 yaÖdem için çay yaptım yoğurt kürü yaptım az yedim derken pazartesi eksi gördüm şükür attırmıştımbugün bakliyat yemiyor kimse ama ben öğlen yedim revani vardi yemedim valla bu yıl kararlı noktasındayım 60 kilo olmaya taktım inşallah ulaşacağım
eşim geçen günlerde tartıyı kırdı yenisini aldı eski tartımla çok fark var
Eksiydin canim pazartesi belki arti olmazsinOfff alıntıları alamadım kızlar site kastı
Sonunda regl oldum durdu durdu tartiya sayılı saat kala oldu meret
Takım olarak regl haftamiz oldu galibaOfff alıntıları alamadım kızlar site kastı
Benim ay sonuna denk gelicek bakalimTakım olarak regl haftamiz oldu galiba
Bu haftada menulerin ve sporun cok guzeldi cok etkilemez canım
Daha varmis :))Benim ay sonuna denk gelicek bakalim
Daha etkienmem oyuzden eksi olmam lazimDaha varmis :))
Olursun canım yok aralıklı oruç yapiyorum bugünlük tek öğün yaptım ödem olmasın diyeHepsini bir anda vermedim parca parca oldu hep takım sorumlulugu gercekten beni baya guzel frenliyor ınsallah sizinde destegıyle bu sefer mezun olucam
Cok gecmıs olsun Rabbım acil şifalar versin
Hosbuldum canım ınsallah sizin desteginizle olucam
Ahh benim ıcın 6 lara inmek cok zordu canim 6 larda da biraz yavas ilerliyorum ınsallah kırıcam bu donguyu Allahın ıznıyle ❤
Hem spor hemde mamaarabayla gitmedim yuruyus olsun diye cıs almaya
Hosbuldum canım tesekkur ederim
Hosbuldum canım cok tesekkur ederim
Hosbuldum tesekkur ederım
Hosbuldum tesekkur ederım
Memnun oldum elif kaptanım aranıza kabul ettiğiniz ıcın ben teşekkür ederim İstanbuldayım bende
Hosbuldum abla 5 senedir kaynasamadıysak burda nasıl olacak abla o
Ben bunu pas gecıyorum bugun
Tebrik ederim seni
Butun erkekler aynı sanırım yedıkce zayıflayan bendede var
Omad mı yapıyorsun
Insallah kaptanım belkide fazla sısmem diye zugurt tesellısı veriyorum kendıme
Insallah canım 7 lerı bir daha gormek istemiyorum
Yok ben hicbir sekilde artı olmamda kendi hedefledigim tartiyi goremeyebilirim ona canım sıkıldıEksiydin canim pazartesi belki arti olmazsin
GalibaTakım olarak regl haftamiz oldu galiba
Bu haftada menulerin ve sporun cok guzeldi cok etkilemez canım
Hedefini yerim seni olsun önemli okadardaOlursun canım yok aralıklı oruç yapiyorum bugünlük tek öğün yaptım ödem olmasın diye
Yok ben hicbir sekilde artı olmamda kendi hedefledigim tartiyi goremeyebilirim ona canım sıkıldı
Galibahayırlısı kuzum bakalım
Valla regl olacağımı bileydım odulu ertelerdim abla ama 1 aydır bu gunu bekliyordum
Soyledigi rakam bazal metobalizma hızın heralde cnm.Merhaba diyetisyenden geldim. Metabolizma yaşımı söylemedi. İlk 1700 kalori imiş. Şimdi 1500 imiş. Zayıfladıkça hızı düşermiş. Vücut kendini korumak için yaparmış bunu.
Masallah cok güzel devam ettin cnm fazlasiyla hak ettinAslında bir gunde bu kadar alabiliyor olmak hıc mantıgıma yatmıyor ama tartı şıraak diye carpıyor suratımaodem mı oluyor nedir valla yarından bende korkuyorum. duble etki var uzerımde
Sende etki edecegini sanmiyorum tatlimOfff alıntıları alamadım kızlar site kastı
Evet bazal metabolizma hızı. Değiştirdi. Her hafta değiştiriyor.Soyledigi rakam bazal metobalizma hızın heralde cnm.
Listende değişiklik yaptimi
Anladım canımOlursun canım yok aralıklı oruç yapiyorum bugünlük tek öğün yaptım ödem olmasın diye
Abartmamaya calıstım abla ama yediklerimden eskisi gibi zevk almadım abla tadları hatırladığım kadsr guzel gelmediMasallah cok güzel devam ettin cnm fazlasiyla hak ettinhaftaya yine düşer eminim
Yine de cok abartmasaydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?