Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Merhaba diyetisyenden geldim. Metabolizma yaşımı söylemedi. İlk 1700 kalori imiş. Şimdi 1500 imiş. Zayıfladıkça hızı düşermiş. Vücut kendini korumak için yaparmış bunu.
Daha az gıda gelince kendini yavaşlatırmis. Diyeti bırakıp hemen normal yemeye başlarsak ondan kilo alırmışiz. Koruma programı diyetin çok önemli aşaması imiş.

Hoşgeldin canım
Hosbuldum canım
Benım de öyle bugünde stresliyim yarın için endişe duyuyorum bakalım
Geçen hafta kabak tatlısı yüzünden 1 günde 1,5 kilo almak bana ders olmuştu
Aslında bir gunde bu kadar alabiliyor olmak hıc mantıgıma yatmıyor ama tartı şıraak diye carpıyor suratıma odem mı oluyor nedir valla yarından bende korkuyorum. duble etki var uzerımde

Kahve bende hic etki etmiyor yaa icsemde uyurum
Bende de hiç etki etmiyor gece yatmadan önce içiyorum bazen hiç bana mısın demiyor
Yaşasın listede ben de varım...

Kızlar ben geldim Diyetisyen den annemdeyim şuanda veeeeeeee
_3.5

72.7 kiloyum tartı kağıdın fotosunu atarım akşama
Tebrik ederim canım...
Ne güzel eksi gelmişsin
Maşallah canım çok güzel vermissin
Canım babana çok geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda sağlığına kavuşur

Hosbuldum canım

Aslında bir gunde bu kadar alabiliyor olmak hıc mantıgıma yatmıyor ama tartı şıraak diye carpıyor suratıma odem mı oluyor nedir valla yarından bende korkuyorum. duble etki var uzerımde
Ödem için çay yaptım yoğurt kürü yaptım az yedim derken pazartesi eksi gördüm şükür attırmıştım bugün bakliyat yemiyor kimse ama ben öğlen yedim revani vardi yemedim valla bu yıl kararlı noktasındayım 60 kilo olmaya taktım inşallah ulaşacağım
eşim geçen günlerde tartıyı kırdı yenisini aldı eski tartımla çok fark var

Diyet listende bir değişiklik yapti mi canim ayni devam mi edeceksin
Yaşasın listede ben de varım...
Yarin sıralamaya da eklerim canim kilo durumunu bilmedigim icin en alta yazdim

O metabolizmayı bir ben cozemedım
Normalde bende hafta sonu yemege ozen gosterıyorum bende olucaz ınsallah 60 ya
Suan öncesi sonrası ıcın kilolu fotograf arıyorum kendımın tartılar illa fark ediyor ben kızlarımın kilosunu baz alıyorum

Olursun canım yok aralıklı oruç yapiyorum bugünlük tek öğün yaptım ödem olmasın diye
Eksiydin canim pazartesi belki arti olmazsin
Yok ben hicbir sekilde artı olmamda kendi hedefledigim tartiyi goremeyebilirim ona canım sıkıldı
Takım olarak regl haftamiz oldu galiba
Bu haftada menulerin ve sporun cok guzeldi cok etkilemez canım
Galiba hayırlısı kuzum bakalım

Hedefini yerim seni olsun önemli okadarda

Valla regl olacağımı bileydım odulu ertelerdim abla ama 1 aydır bu gunu bekliyordum

Soyledigi rakam bazal metobalizma hızın heralde cnm.

Listende değişiklik yaptimi
Masallah cok güzel devam ettin cnm fazlasiyla hak ettin haftaya yine düşer eminim
Yine de cok abartmasaydin
Offf alıntıları alamadım kızlar site kastı
Sonunda regl oldum durdu durdu tartiya sayılı saat kala oldu meret
Sende etki edecegini sanmiyorum tatlim
Reglide ödem, karbona suya tuza dikkat edilmezse oluyor

Olursun canım yok aralıklı oruç yapiyorum bugünlük tek öğün yaptım ödem olmasın diye
Anladım canım
Masallah cok güzel devam ettin cnm fazlasiyla hak ettin haftaya yine düşer eminim
Yine de cok abartmasaydin
Abartmamaya calıstım abla ama yediklerimden eskisi gibi zevk almadım abla tadları hatırladığım kadsr guzel gelmedi

3litre su,1kahve daha icerim belki Zipzip-

Eklentiler

• 20210114_092145.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 21
  • 20210114_111332.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 24
  • 20210114_135012.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 21
  • 20210114_145725.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 21
  • 20210114_182818.webp
    50,1 KB · Görüntüleme: 21
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…