günaydın 6. takımın çıtırları hepimiz için güzel bir hafta olmasını diliyorummm a.s.
yumukum çok geçmiş olsun canım.opuyorumnanaktan
kirazımm canım benim senin adına çok sevindim geç olmadan hemen toparlayacagına eminim.senin nasıl iradeli bir hatun oldugunu hepimiz biliyoruz.olumunekankayizsmile
kızlar bişiy söyleyeceğim geçen gün bir pantalon almıştım 40 beden olmuştu.artık ben 40 beden giyebiliyorum diye havalara uçmadım :sinifsinif:.kalıbındandır diyip önemsemedim.dün alışveriş merkezine gittik.bi etek gördüm haftasonu düğün var klasik bişiyler bakıyordum elime geçti.görevli kıza dedimki 42 si yokmu kız baktı bulamadı bilgisayardan falanda baktı kalmamış dedi.baktım çok dar beli görevli dediki bi deneseniz gönülsüzce denedim ve inanamadım çuk diye oturdu sositososito.nasıl mutlu oldum anlatamam.kilo olarak yerimde saymama ragmen vücudum sıkılaşmaya başladı sanırsam.bu sabah aceleden bakamadım yarın sabah ölçülerime bakacagım 40 beden giyebiliyorum Allah ım şükürler olsun :Saruboceq:
safişçim güzel haberlerini bekliyoruz canım.olumunekankayizsmile.şekerim sen bence 38 sindir artık. bu arada boyun kaçtı senin
mimu 48 beden giyiyordum tatlım.enson annemin giymediği bir pantalonunu bana getirdiğinde yok daha neler dedim çünkü annemde kilolu bi bayan şuan 54 beden giyiyor..50 beden bi pantalonu verdi elime git dene dedi.bi denedim pantalon tam geldi.nasıl moralim bozuldu annem sen kendini görmüyorsun dedi.o gün karar verdim ve başladım canım nerdeyse bir yıl önceydi.yani genelde 48 giyiyordum ama 50 beden bile oldu.hiç moralini bozma gör bak sende nasıl birer birer vereceksin o kiloları yeterki sabırlı ve iradeli ol tatlım olumunekankayizsmile
bu arada safiş ben haftasonu yrüyüşümü yaptım tabisi gece sporumuda :jeyyar:bu işten kocacım son derece memnun.kaydirigubbakcemile3
elif nerde naz nerde nerde digerleri acaba şimdiye gelirlerdi ama boshayallersmile
evet bende sinir oluyorum ama genel olarak 42 beden olurdu.son aldıgım 2 parça 40 bedeni saymazsak :sm_cool:
günaydın kızlarrrr
günaydınlar 6. takımın çıtırları nasılsınız .
günaydınlar 6. takımın çıtırları nasılsınız .
dün çok yorucu bir gündü . eşimin arkadaşları geldi dün evde toplamda 19 kişiydik . galatasaraf - fenerbahçe makçını islediler . sabah saat 11 de mutfağa bir girdim . akşam saat 22:30 gibi çıktım . her yanım ağrıyor şimdi . bide sağ kasığımda bir ağrı var üşüttüm galiba
günaydın canımmopuyorumnanaktan
günaydın nazlıcımopuyorumnanaktangeciktin bugün,sabah bi ara altta gördüm ama yazmadan çıktın,nasılsın canım,konuşabildinmi kayınvalidenle
santraldeki arkadaşımın işi varmış onun yerine bakmak için aşağıya indim . kaynanamla konuşamadım malesef kirazım . bir türlü konuyu açamadım . daha sonra eşim söyledi . ben böyle konularda hiç konuşamam çok kötü bir huyum var bu açıdan . denizim öneride bulunmuş benim için . görümcem benim çekingen olduğumu bildiği için önce kardeşiyle konuştuğum için gocunmaz canım . ama akşam eşimle film izledik koltukta eşimin yanına uzandım bir ara kaynanam geldi hiç doğrulmadım bile eşimin yanında yatmaya devam ettim sonra kendi odasına gitti .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?