Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

teşekkür ederim denizcim,artık o eski iradeli günlerime dönücem inş.tabi bu en çokta sizin sayenizde,üstelik tamerde 2 gündür söylenip duruyo,aşkım çok yiyoruz böle giderse ikimizde şişko olucaz dikkat edelim falan,diye,yemeklerimi artık kalorili değil daha sağlıklı yapıcam,spor olarakta zaten sabah akşam tempolu yarımşar saat yürüyoruz,ee gece sporlarıda oluraklinialirimsmileşaka bi yana spor aletlerimi getirmiştim,boş odamda ölece duruyo,artık tozunu alsak iyi olucakhihoyyyt

delikafaduldendelikafaduldenalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
harikasın denizim,kendim 40 beden giymiş kadar sevindim valla,inş.38 i de görücen canım benim:lepi:

Kızlar dünkü menüm:

Sabah 3-4 adet kuru kayısı

Kahvaltı ve öğle (saat 12.00)

4 dilim tb ekmek
domates salata zeytin biber
yağsız peynir. şekersiz çay...

Ara 16.00
10-12 adet badem yarım bardak ayran

Akşam 19.00
2-3 çatal karides , 4-5 adet kalamar
ve ızgarada dil balığı unsuz.
Bol limonlu salata maydonaz.

su 1.5 lt.
Spor : ben hala başlıcam klava: klava:

safişçim güzel haberlerini bekliyoruz canım.olumunekankayizsmile.şekerim sen bence 38 sindir artık. bu arada boyun kaçtı senin

mimu 48 beden giyiyordum tatlım.enson annemin giymediği bir pantalonunu bana getirdiğinde yok daha neler dedim çünkü annemde kilolu bi bayan şuan 54 beden giyiyor..50 beden bi pantalonu verdi elime git dene dedi.bi denedim pantalon tam geldi.nasıl moralim bozuldu annem sen kendini görmüyorsun dedi.o gün karar verdim ve başladım canım nerdeyse bir yıl önceydi.yani genelde 48 giyiyordum ama 50 beden bile oldu.hiç moralini bozma gör bak sende nasıl birer birer vereceksin o kiloları yeterki sabırlı ve iradeli ol tatlım olumunekankayizsmile

kirazım istediğinde neleri başardıgını gördüm canım.eşinde destek madem başarıya ulaşacagına eminim bayrama hedef kilon ne bilmiyorum ama inşallah ulaşırsın canım.olumunekankayizsmile

bu arada safiş ben haftasonu yrüyüşümü yaptım tabisi gece sporumuda :jeyyar:bu işten kocacım son derece memnun.kaydirigubbakcemile3

canım benim boy 1.65 cm.
Valla şekerim her markada kalıp farklı gidiyorum bir mağazadan 40 beden deniyorum cuk diye oturuyor diğer mağazada 40 beden bacaklarımdan yukarı geçmiyor bir diğerinde ise 40 beden sanki 42 beden gibi bol geliyor bende anlayamadımki....

Sanırım son mağazaya gidip 38 beden almalıyım hep

Neden kalıplar arasında bu kadar fark olur bilmiyorum....

evet bende sinir oluyorum ama genel olarak 42 beden olurdu.son aldıgım 2 parça 40 bedeni saymazsak :sm_cool:

bu arada safiş ben haftasonu yrüyüşümü yaptım tabisi gece sporumuda :jeyyar:bu işten kocacım son derece memnun.kaydirigubbakcemile3

canımmm senin adına çok sevindimmmmm
yürüyüş içinde gece sporu içinde çok ciddiyim bak
bırqak kocişin memnun olsun tatlım yaaaa yanlış birşey yapmıyorsun emin ol hareket berekettir.
Bende yürüyüşü bantta değil dışarıda yaptım lay lay lomm....
Gece sporunuda sabaha çevirdim yüzümü yıkamamıştımkiiiiii :kedi: :kedi: :kedi:
Ama akşamı iple çekiyorum gece sporunu yinelemek için

dün çok yorucu bir gündü . eşimin arkadaşları geldi dün evde toplamda 19 kişiydik . galatasaraf - fenerbahçe makçını islediler . sabah saat 11 de mutfağa bir girdim . akşam saat 22:30 gibi çıktım . her yanım ağrıyor şimdi . bide sağ kasığımda bir ağrı var üşüttüm galiba

günaydınlar 6. takımın çıtırları nasılsınız .

Günaydınnnnn nazlımmmmmmm nasılsın

ooyyy yorucu bir haftasonu olmuş canım yaaa ama iyi gelmiştir arkadaşlarla olmak kafan dağılmıştır.

Bu arada canım geçmişi okudumda farkettim ne oldu anahtar mevzusu?

günaydın canımmopuyorumnanaktan

günaydın nazlıcımopuyorumnanaktangeciktin bugün,sabah bi ara altta gördüm ama yazmadan çıktın,nasılsın canım,konuşabildinmi kayınvalidenle

santraldeki arkadaşımın işi varmış onun yerine bakmak için aşağıya indim . kaynanamla konuşamadım malesef kirazım . bir türlü konuyu açamadım . daha sonra eşim söyledi . ben böyle konularda hiç konuşamam çok kötü bir huyum var bu açıdan . denizim öneride bulunmuş benim için . görümcem benim çekingen olduğumu bildiği için önce kardeşiyle konuştuğum için gocunmaz canım . ama akşam eşimle film izledik koltukta eşimin yanına uzandım bir ara kaynanam geldi hiç doğrulmadım bile eşimin yanında yatmaya devam ettim sonra kendi odasına gitti .

wowwwwwww işte buuuuuuuu süpperrrer

sen değil kayınnan utansın canım bırak böyle böyle odasına çekilmeyi öğrenir sizin yeni evli olduğunuz ancak bu şekilde farkına varacak heralde...

benim monti bayramdan bu yana ağır aksak devam ediyordu . ama bu günden itibaren sporla beraber kaçamaksız montiye merhaba dedim . İNŞALLAH bu bayramda bozmadan hedefime ulaşıcam . geçen hafta eşimin asker arkadaşları ve onların eşleriyle buluştuk . kızların hepsi incecik süper çok kıskandım onları benim onlardan neyim eksik bende pekala onlar gibi olabilirim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…